Sevgililer gününde (biz sevgili miyiz ? diyen koca)

Benim kocişim bana mesaj attı... Sonra akşam geldi öptük sarıldık falan öyle işte...Zaten hiç böyle günlerde hediye almamışzdır birbirimize...:) Beklemeyiz yani.. Ama ben bugün kendime A101 den dolap aldım.. Birkaç gün öncesiden söylemiştim. Alayım mı diye.. Al dedi sevgilim .. Bu sayılır mı:)

Spor salonuna gittik akşam , üzerine basılmış kalorifer böceği gibi hissediyorum kendimi. İnanilmaz yorulduk. Gelincede eşim hemen maç açtı. Sevgililer günü benim için sadece kapitalizim demek. Eşim kutlasa galiba rahatsız olurdum:) çoğu kadının beklediği romantizm benim için inanılmaz gereksiz. Odun diye nitelendirilen erkek katogorisine mi giriyorum anlamadım ben de bi bozukluk var :)

Napim ben bu öküz kocayı :)) yalandan bi pasta almıs al bak sevgililer günü .Sizlerde durum ne?

Biz daha sevgiliyken söyledi eşim. Sevgililer günü, zart günü, zurt günü kutlamam, beklentiye girip üzülme diye Bir evlilik yıldönümü, bir evlilik tekliği günü bir de çok ozenilmeyen Doğum günleri var bizde. Öğlen mahallede 70 yaşlarında bir amca, şirin pasta almış eşine, üzerine de iyi ki varsın yazmış, bize gösterdi güzel olmuş mu diye heyecanla. Dedim ki amcam sen böyle heyecanla ne alsan çok güzel olur

Kızlae bakın bı hediye daha çıldırıyorum hediyelere boğuluyorum bukadar sevildiğini bilmiyordumEki Görüntüle 2235921
Bence akşamdan beri eşinizin her yaptığını buraya atip rencide etmek yerine biraz baş başa kalsaniz onunla ilgilenseniz sevginizi dile getirseniz en pahalı hediyeden çok daha anlamlı olur. Sosyal medyadan bu kadar etkilenmeyin.

Oda bnmle ilgilenmıyyorki :) dizi izliyo çekirdek çitliyor. Hatta romantiklık olsun dıe agzına cips koydım adamda tık ypk napim bnde burburada takılıyorum :))

Almıs olmak için maksat :)) pasta almak nedir ya. Valla keske hıc almasaymiş çok komik olmus
Niye komik olsun ki?En azından yeniyor benim ki çiçek almış üç gün sonra solacak üstelik normal gunlerdekinden 5 misli fazla para ödeniyor sevgililer gününde.
Bence öküz demeyin eşinize nankörlük etmiş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…