- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.588
- 35
-
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Napim ben bu öküz kocayı :)) yalandan bi pasta almıs al bak sevgililer günü .Sizlerde durum ne?
Napim ben bu öküz kocayı :)) yalandan bi pasta almıs al bak sevgililer günü .Sizlerde durum ne?
Baska bisi alsaydı çiçek yerıne :) aman neyse gönüller bir olsunBen kocama sevgililer gününde bana çiçek alıp o kazığı yersen üstüne benden azar yersin dedim
Bir gün önce oğlanın doğum günü için alışveriş yaptık öyle olunca ev bütçesini düşünüp sakın bir şey alma diye tembihledim :)Baska bisi alsaydı çiçek yerıne :) aman neyse gönüller bir olsun
Bence akşamdan beri eşinizin her yaptığını buraya atip rencide etmek yerine biraz baş başa kalsaniz onunla ilgilenseniz sevginizi dile getirseniz en pahalı hediyeden çok daha anlamlı olur. Sosyal medyadan bu kadar etkilenmeyin.Kızlae bakın bı hediye daha çıldırıyorum hediyelere boğuluyorumbukadar sevildiğini bilmiyordumEki Görüntüle 2235921
Oda bnmle ilgilenmıyyorki :) dizi izliyo çekirdek çitliyor. Hatta romantiklık olsun dıe agzına cips koydım adamda tık ypk napim bnde burburada takılıyorum :))Bence akşamdan beri eşinizin her yaptığını buraya atip rencide etmek yerine biraz baş başa kalsaniz onunla ilgilenseniz sevginizi dile getirseniz en pahalı hediyeden çok daha anlamlı olur. Sosyal medyadan bu kadar etkilenmeyin.
İyi etmişsin ya :)) almasalarda olur. BenBen bugün cok eğlendim o ayrı mesele :)) en güzel sevgililer günü hediyesi baya güldürdü bniBir gün önce oğlanın doğum günü için alışveriş yaptık öyle olunca ev bütçesini düşünüp sakın bir şey alma diye tembihledim :)
Bı kadın isterse kocasınin ilgisini çekebilir tatlim :)Oda bnmle ilgilenmıyyorki :) dizi izliyo çekirdek çitliyor. Hatta romantiklık olsun dıe agzına cips koydım adamda tık ypk napim bnde burburada takılıyorum :))
Niye komik olsun ki?En azından yeniyor benim ki çiçek almış üç gün sonra solacak üstelik normal gunlerdekinden 5 misli fazla para ödeniyor sevgililer gününde.Almıs olmak için maksat :)) pasta almak nedir ya. Valla keske hıc almasaymiş çok komik olmus
Nasıl mesela :)Bı kadın isterse kocasınin ilgisini çekebilir tatlim :)