Sevgililer gününde (biz sevgili miyiz ? diyen koca)

ee madem kutlamıyosunuz neden dert ettin
Adam pastayı da almış gelmiş, yine de öküz olmuş.
üzülüyorum bazen erkeklere

Bizde kutlamadık ama eşim dogum günümüde kutlamamıştı onun için ben üzülmim die bana ayakkabı almış hemde içimde kalmasın die de sevgililer gününe denk geldi ama geçen yıl yani ilk sevgililer günümüz hediye almıştı ama bidaha kutlamicagını söylemişti dinimize uygun olmadığı söylüo hediye değilde seni seviyorum iyiki varsın deseydi de yeterdi ama zaten ayakkabı almış kutlamasada dogum günüm için

Benim eşimde pasta alıp geldi saolsun bir beklentim yok .bişey alamadığına üzüldü biraz olsun canı saolsun bişey istemiorum yeterki sağlıklı olsun başımda dursun ♥

BeterimBeterin beteri var benim eşim daha önce hep hediye alır güzel sözler söylerdi bu gün hiç sarılıp öpmedi bile... çocuk oldu aşk bitti

bızımde esımle ılk sevgılıler günümüzdü bu sene. gecen sene farklı ülkelerde oldugumuz için kocmaan bir buket gül gondermişti. bu senede saolsun ilk olarak eve cicek geldi. aksam yemege cıktık. guzel eglencelıydı yani. hediyede almış ama kargo gecikmiş. hediyesi yarın geliyo.

pekı ben ne aldım? hiçbirşey. günlerce düsündüm ne alsam bulamadım. cok sükür bi eksiğimiz yok. hediye olarak bırıne itiyacı olmayan birsey almak da sacma geliyo bana. o kadar kıymeti olmaz bence. neyse sana para verim ne istiyosan onu al diye öneride bulundum eşime. "olur "dedi. "parayı bu cepten alıp ötekine koyarım" dedi. haklı da. bendeki parayı da o vermişti zaten bana bu sene de birsey almadım eşime ama neyse seneye alırım insallah. o hediye almayı unutmasın da. o bıze yeter

Bekarken okumuştum bu kitabı bence evlenmeden önce herkesin okuması gereken bir kitap bu kitap sayesinde evlenmedwn eşimin sevgi dilinin ne olduğunu anlamıştım ve ona göre davrandım halada öyle yapıyorum. Eşimede ilk yılımızda okuttum hatta kitabı yoksa hediyelerin beni neden çokta mutlu etmediğini anlayamayacaktı bi türlü

Keşke benim eşim de pasta alsaydı en azından kesip yerdik.kendisi isyerime çiçek gönderdi.bir kaç gün sonra solar kurur yazık,boşa gidecek parası

Valla evlenip bide çocuk yapınca bir kuru tebriğe bile sevinir olduk hediye falan biraz uzak kaldı bize bu yil:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…