- 29 Aralık 2018
- 866
- 863
- 32
-
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Uuuu keske benım olsa :)))) bnde olan tektaş ta gitti kahretsinBeştaş ve Buket Gul almiş benim eşimm
Uuuu keske benım olsa :)))) bnde olan tektaş ta gitti kahretsin
Amin cok tskleerRabbim sana daha guzellerini nasip etsinnn canimmm
ee madem kutlamıyosunuz neden dert ettinSıkı dur :))) hiçbişi almadım. Bi uyede senın gıbı sorduğunda Dank etti aaa BN hiçbişi yapmafım diye .Ya biz zatn sevgılı gunu kutlamayızkı dün espirisine napcan bana sevgili günümde dedim biz sevgilimiyiz diyip pasta aldı :)
Pasta olması komik geldi :)) nebılım kutlamadık kutlamadık barı kullanabileceğim bisi olsaydı toka bile olabilir :)) neyse canı sağolsun pastqda güzeldiee madem kutlamıyosunuz neden dert ettin
Adam pastayı da almış gelmiş, yine de öküz olmuş.
üzülüyorum bazen erkeklere
bana da gereksiz gün dedi sonra çıkarıp 200 tl verdi :)Napim ben bu öküz kocayı :)) yalandan bi pasta almıs al bak sevgililer günü .Sizlerde durum ne?
Bekarken okumuştum bu kitabı bence evlenmeden önce herkesin okuması gereken bir kitap bu kitap sayesinde evlenmedwn eşimin sevgi dilinin ne olduğunu anlamıştım ve ona göre davrandım halada öyle yapıyorum. Eşimede ilk yılımızda okuttum hatta kitabı yoksa hediyelerin beni neden çokta mutlu etmediğini anlayamayacaktı bi türlüNiye kızdığınızı anlamadım.
İlişkilerde hediye alınca veya verince mutlu olmak sevgi dilinizin bu olduğunu gösterir bunu da ben söylemiyorum Beş Sevgi Dili adlı kitap söylüyor.
Benim sevgi dilim de hediye ama eşimin değil.
Eşinizle birbirinizi sevmediğinizi de iddaa etmedim ayrıca.
hem bana hem kızıma (şuan yaklaşık 3 yaında) birer demet çiçek almışNapim ben bu öküz kocayı :)) yalandan bi pasta almıs al bak sevgililer günü .Sizlerde durum ne?