- 7 Ağustos 2017
- 9.912
- 35.932
- 28
-
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
O benım öküzüm :) bakmayın boyle yazdığıma biz birbirimize de böyle takılırız ne o alınır nede ben :)Niye komik olsun ki?En azından yeniyor benim ki çiçek almış üç gün sonra solacak üstelik normal gunlerdekinden 5 misli fazla para ödeniyor sevgililer gününde.
Bence öküz demeyin eşinize nankörlük etmiş olursunuz
Anladım iyi o zamanO benım öküzüm :) bakmayın boyle yazdığıma biz birbirimize de böyle takılırız ne o alınır nede ben :)
Valla evli olan sensin onu da ben anlatmayim:))))Nasıl mesela :)
Seninki yine iyi kuzucum sabahtan akşama kadar tatlı tatlı iltifat sevgi sözleri çiçek derken akşam 7 de aşkım bu gün Galatasaray'ın maçı var diyip giden bı kocam var sonuç dersen sevgili Galatasaray yenilir ve suratsız koca eve gelir üstüne anasinla babasinla vakit geçirdiğimle kalırım ah gençliğim ahNapim ben bu öküz kocayı :)) yalandan bi pasta almıs al bak sevgililer günü .Sizlerde durum ne?
Kesinlikle katiliyorum,bazı günler hariç ben de tek güne anlam sığdırmanın gereksiz oldugunu düşünüyorum..Bazen cok ruhsuzum diyorum ama böyle bir beklentim yok,eşimin de tabi.. bu kez ekler almış gelmiş mutlaka canı çekmiştir :)Ben, sanırım ruhsuz duygusuz biriyim :)) sevgililer günü tamam ama beni sevmeyi bir güne bağlamasın, sevgililer gününde hediyeleşmeyiz biz, ne ben beklerim ne eşim.
Hatta bugün evi temizliyoruz birlikte, sosyal medyadan görmüş olsa gerek, sevgililer günüymüş dedi, ne zaman diye sordum bugün dedi :))) iyi kutlu olsun bari deyip sarıldık bitti
Kusura bakmayın ama doğum günü, evlilik yıldönümü müstesna bana garip geliyor çiftlerin sevgililer günü, nişanlanma yıldönümü, iyi ki tanıştık yıldönümü gibi şeyler, özel hissetmek için bugünlere ihtiyacımız yok, olmamalı, sırf sevgililer günü diye kendini hediye almak zorunda hissetmemeli, içinden gelmeli, olmadık bir gün de olmadık bir sürpriz bana daha özel geliyor.
Neyse sustum çünkü gerçekten duygusuzmuşum onu anladım
suan sizi kiskandim
Kesinlikle katiliyorum,bazı günler hariç ben de tek güne anlam sığdırmanın gereksiz oldugunu düşünüyorum..Bazen cok ruhsuzum diyorum ama böyle bir beklentim yok,eşimin de tabi.. bu kez ekler almış gelmiş mutlaka canı çekmiştir :)
Hiçbişi
hem kupe aldi hemde pasta yaptırmış resimli cok mutlu oldum. Surpriz oldu hic beklemiyordum. Bence dusunmesi bile yeterli:))Napim ben bu öküz kocayı :)) yalandan bi pasta almıs al bak sevgililer günü .Sizlerde durum ne?
sen ne aldın peki kocana?Napim ben bu öküz kocayı :)) yalandan bi pasta almıs al bak sevgililer günü .Sizlerde durum ne?
Sıkı dur :))) hiçbişi almadım. Bi uyede senın gıbı sorduğunda Dank etti aaa BN hiçbişi yapmafım diye .Ya biz zatn sevgılı gunu kutlamayızkı dün espirisine napcan bana sevgili günümde dedim biz sevgilimiyiz diyip pasta aldı :)sen ne aldın peki kocana?