Sevgililer gününde (biz sevgili miyiz ? diyen koca)

O benım öküzüm :) bakmayın boyle yazdığıma biz birbirimize de böyle takılırız ne o alınır nede ben :)

Napim ben bu öküz kocayı :)) yalandan bi pasta almıs al bak sevgililer günü .Sizlerde durum ne?
Seninki yine iyi kuzucum sabahtan akşama kadar tatlı tatlı iltifat sevgi sözleri çiçek derken akşam 7 de aşkım bu gün Galatasaray'ın maçı var diyip giden bı kocam var sonuç dersen sevgili Galatasaray yenilir ve suratsız koca eve gelir üstüne anasinla babasinla vakit geçirdiğimle kalırım ah gençliğim ah

Kesinlikle katiliyorum,bazı günler hariç ben de tek güne anlam sığdırmanın gereksiz oldugunu düşünüyorum..Bazen cok ruhsuzum diyorum ama böyle bir beklentim yok,eşimin de tabi.. bu kez ekler almış gelmiş mutlaka canı çekmiştir :)

Sevgililer günü bana çok saçma geliyor biz kutlamıyoruz o yüzden yorum yapmicam

suan sizi kiskandim

Benimkinden çooook daha güzel bir evliliğiniz olsun inşaallah

Ay ama ne güzel yenir ekler pasta, bizimki de seviyorum diye arada güllü lokum alırmis gibi kutlama, tatlı yiyelim ağzımızın tadı bozulmasın mesajı içeriyor daha ne olsun:))))

kuru bir mesaj valla sehir dışındaydı bahanesi eski sevgililerimde sabahtan kuru mesaj attı sevgilimde fark bu da eskidi galiba fark yok

Vallahi benim esimde sevgililer gunu hediyesi 8 kişilik gold renginde cam tepsi almiş getirmiş sagolsun ihtiyacim varfi o almasa ben aliyodum o almis oldu bari 11 subatta dogum gunumde ondada 3 parca kiyafet almisti 2 gun arayla hediye almak cok guzeldi

Ay ben geç kaldım başlığa yazmada biraz, ehehe.

Biz kutladık ama kutlama da şey ben evde yemek yaptım falan, öyle. Dışarıda kutlamak bana da hem gereksiz hem mantıksız geliyor. Normalde aldığın bir pasta atıyorum 40 liraysa sırf sevgililer günü diye 60-70 lira oluveriyor. Önemli olan birlikte hoş vakit geçirmek bence. Pasta almış ne güzel, düşünmüş en azından. Düşünmeyenler de var. Benim çok yakın bir erkek arkadaşımın mesela bugün sevgililer günü olduğundan dahi haberi yoktu, sayemde öğrendi. Bu çocuğun da uzun süreli bir ilişkisi var üstüne üstlük ehehe. Beterin beteri var yani. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…