- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
-
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Aynen öyle valla bu insanlarin doyumsuzlugunu anlamak mümkün değil. Bütün dünyada aynı anda kutlanan bir gün sana özel olmaz ki neden beklenti içine giriyorlar adam gene pasta almış kutlamak istemiş ama gene de yaranamamis. Pessbu dert mi şimdi anlamadım? siz ne bekliyordunuz tek taş falan mı?
evet aşkım sevgiliyiz tabi diyip bi öpücük veremediniz mi? büyütülecek bir mevzu yok
Aynen öyle valla bu insanlarin doyumsuzlugunu anlamak mümkün değil. Bütün dünyada aynı anda kutlanan bir gün sana özel olmaz ki neden beklenti içine giriyorlar adam gene pasta almış kutlamak istemiş ama gene de yaranamamis. Pess
O zaman kendi niye beklenti içinde sen al ki karşıdan da bı beklentin olsunbi de kendi bişey almamış :)) o da komik
Aynen öyle sormak lazım sen ne aldın ki pastayı beğenmedin diye ben prensesim oturuyum kocam yapsın o da ilginç.bi de kendi bişey almamış :)) o da komik
İnanırmısın bı uye sen ne aldın DİE sorunca geldı aklima "EE ben hiçbişi almadim " hiç almadıgim için olsa gerek :))bi de kendi bişey almamış :)) o da komik
BenımNapim ben bu öküz kocayı :)) yalandan bi pasta almıs al bak sevgililer günü .Sizlerde durum ne?
Ben hiç almadimkı :) ya BN zaten dün ona espirisine demiştim yarın sevgililer gunu bana napcqn DİE :) oda pasta aldı. Hadi aliyon kullanışlı bişi olsaydı barı :) hiç kutlamadık sevgililer günü ilkkez bisi yaptı odonuda beceremediAynen öyle sormak lazım sen ne aldın ki pastayı beğenmedin diye ben prensesim oturuyum kocam yapsın o da ilginç.
Ne sensın
Hahaahaa oda iyimiş :)))Benimkide çiçekle ceyrek gondermıs iş yerıne ben yuzuk falan sanmıstm ama baya guldum acınca ceyrek bırıktıyosun katkım olsun ddı :)))