Sevgililer gününde (biz sevgili miyiz ? diyen koca)

Amin amin bak hem gönlünü almış hem yastık bankta ufak katkı sağlamış o değilde başkası olsa aklına gelmezdi helal olsun :)
Aynen aslında bende buna guldum karar aldık bebek dogana kadar gram altın ceyrek biriktirelım dıe oda dusunmus bana boyle bısey yapmıs hosuma gıtmedı desem yalan olur ❣️

İnşallah :dua:
Yeni öğrendim .. önce den bir kaybın var sevinç , korku , hüzün bir arada :110:
Ay ınsallh rabbım saglıkla kucagına versın bende ddusunuyorm hatta cok ıstıyorum bazen bıseyler alıyoruz hazırlık yapıoruz ama bosey yok henuz bu ay olur ınsallah:)

• Beğen
Reactions: H E
Biz kutlamıyoruz sevgililer günü.
Gerekli bulmuyorum,almış olmak için alınan hediyeler,tv'de,mağazalarda sevginizi hissettirin minvalinde reklamlar,bindirilip indirilen fiyat etiketleri beni pek cezbetmiyor.
Az önce girdim eve ,gelirken sokakta yol tıkanmıştı,çiçekçinin önünde adeta park yeri bulma savaşı yaşanıyordu,sanki ekmek kuyruğu ,olmazsa olmaz,arabayla geçmek için ciddi mücadele verdim,saya söve geçtim ,orda park yeri bulup yağmur altında çiçek almaya gidene de eziyet bize de. Kim kazanıyor derseniz bence sadece satıcılar.
Hepimizi ayaküstü .... neyse devamını getirmeyeyim ben en iyisi.
Bence çok anlam yüklemeyin konu sahibi.

Elbette kitap söylüyor diye kabul etmek zorunda değilsiniz ama bunu daha uygun ifade etmenizi tercih ederdim.
Ben okuyup beğendiğim ve evliliğime,
ilişkilerime olumlu yansımaları olan bir kitaptan örnek verdim.
Yorumunuzda,cevaben 'Ne alaka?' Diye bir tamlama okumak bana sizi kızdırdığımı düşündürdü.
Eşiniz belki hediye seçmekte ve almakta yetenekli değildir,bu da onun bir kişilik özelliği olabilir.
Bunu düşüncesizlik veya bıkkınlık olarak görmüyorum ben.
Sevgiyle kalın...
Ne kadar naif bir insansiniz.

Eşimle ben sevgililer gününü kutlamayız gerek görmeyiz
Çünkü herkesin kutladığı gün bizim için özel sayılmaz:) benim için asıl önemli olan sadece bize özel olan evlilik yıldönümümüz ve doğum günüm:) eğer bu 2 günü kutlamazsa işte o zaman üzülürüm.... eşiniz size sevgisini herzaman gösteriyosa varsın 14 şubatta olmayıversin :)

Ne kadar naif bir insansiniz.
Teşekkür ederim.
Bir konu hakkında farklı fikirlerimiz olabilir,tartışadabiliriz ama bunu birbirimizi kırmadan,belli bir seviyeyi koruyarak ve üslubumuza dikkat ederek yapabileceğimizi düşünüyorum.
Tek yaptığım bu ilkeye dikkat etmek ve ithamkar 'sen dili' yerine kendi duygu ve düşüncelerimi ifade etmeye odaklı 'ben dili' kullanmak.

Benimki de pasta ve gül almış vhalla ben sevindim pastam da lezzetli :) hediye alamazdi zaten zira metelik birakmadim yine bu ay :KK70:

Napim ben bu öküz kocayı :)) yalandan bi pasta almıs al bak sevgililer günü .Sizlerde durum ne?

Öncelikle hayat arkadaşınıza öküz demeyin
İnsanlık, kocalık sevgililer günüyle, x günü y günüyle olmuyor. Kaldı ki sevginin ifadesi böyle şeyler değil. Bizde ki duruma gelince tek bir gül ve birlikte Fikrimin ince gülünü dinledik, iyi ki varsın dedik birbirimize, şimdi o maç izliyor, bende kitap okudum biraz, kk da bir kaç sayfa takılıp yatacağım:) takmayın böyle şeyleri kafanıza, başka sorunlarınız yoksa evliliğinizde, varlığına şükredin eşinizin, ya olmasaydı değil mi? Rabbim eksikliklerini göstermesin

X