- 7 Ağustos 2017
- 9.912
- 35.932
- 28
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
:)Yanlıs olmus o :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)Yanlıs olmus o :)
Hahaahaa oda iyimiş :)))
Evet evetHahaahaa oda iyimiş :)))
Bence gayet düşünceli eşiniz var hem katkı hemde hediyeBenimkide çiçekle ceyrek gondermıs iş yerıne ben yuzuk falan sanmıstm ama baya guldum acınca ceyrek bırıktıyosun katkım olsun yazmıs ::)))
Tabıkı bende begendım dusunup katkıda bulunmus guzel anı oldu bana allah basımızdan eksık etmesın eslerımızı :)Bence gayet düşünceli eşiniz var hem katkı hemde hediye
Sağol kuzum inşalahh aminnHayırlı olsun Birtanem sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Amin amin bak hem gönlünü almış hem yastık bankta ufak katkı sağlamış o değilde başkası olsa aklına gelmezdi helal olsun :)Tabıkı bende begendım dusunup katkıda bulunmus guzel anı oldu bana allah basımızdan eksık etmesın eslerımızı :)
Aaa bebısınızmı olcakSağol kuzum inşalahh aminn
Aynen aslında bende buna guldum karar aldık bebek dogana kadar gram altın ceyrek biriktirelım dıe oda dusunmus bana boyle bısey yapmıs hosuma gıtmedı desem yalan olurAmin amin bak hem gönlünü almış hem yastık bankta ufak katkı sağlamış o değilde başkası olsa aklına gelmezdi helal olsun :)
Teklifini aldım, henüz kabul etmedim
Çok korkuyorum, gerek var mı diye düşünüyorum
Kararsızım
İnşallahAaa bebısınızmı olcak
Ayyy soyledinmi kizzz neguzel an buyuk hediye vallaBizdeki durum bu benden güzel hediye veremez
Eki Görüntüle 2235757
Ay ınsallh rabbım saglıkla kucagına versın bende ddusunuyorm hatta cok ıstıyorum bazen bıseyler alıyoruz hazırlık yapıoruz ama bosey yok henuz bu ay olur ınsallah:)İnşallah
Yeni öğrendim .. önce den bir kaybın var sevinç , korku , hüzün bir arada
Ne kadar naif bir insansiniz.Elbette kitap söylüyor diye kabul etmek zorunda değilsiniz ama bunu daha uygun ifade etmenizi tercih ederdim.
Ben okuyup beğendiğim ve evliliğime,
ilişkilerime olumlu yansımaları olan bir kitaptan örnek verdim.
Yorumunuzda,cevaben 'Ne alaka?' Diye bir tamlama okumak bana sizi kızdırdığımı düşündürdü.
Eşiniz belki hediye seçmekte ve almakta yetenekli değildir,bu da onun bir kişilik özelliği olabilir.
Bunu düşüncesizlik veya bıkkınlık olarak görmüyorum ben.
Sevgiyle kalın...
Çok mantıklısevgililer günü nedir ya.. Yoksa ben de mi sizin tabirle öküzümadı üstünde sevgili olanlar için sevgililer günü , evli olanlar için sevgililiğinde üstünde özel bir gün var o da yıl dönümü.
Teşekkür ederim.Ne kadar naif bir insansiniz.
Napim ben bu öküz kocayı :)) yalandan bi pasta almıs al bak sevgililer günü .Sizlerde durum ne?