Sevgililer gününde 1000 TL :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zamansiz_

hayata gülümse :)
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
5.577
2.435
Kızlar selam,
Başlıktan da anlaşılacağı gibi sevgililer gününde erkek arkadaşım 1000 TL attı hesabıma :)
Konuyla ilgili değerli fikirlerinize ihtiyacım var:KK200:

Konuyu daha net yorumlayabilmeniz açısından biraz geniş bahsedeceğim. Ben hayvanları çok seviyorum, baya bir deli boyutta yani öyle söyleyeyim.
Erkek arkadaşımda ben kadar olmasa da duyarlı . Benim mama fiyatları , iyi marka mamalarla ilgili fikrim oldugunu bildigi için daha öncesinde bana kedi/ köpek maması almam ricasında bulundu. Sen alabilirsen ben sana ödeyeyim , çok anlamıyorum dedi. Ben de seve seve kabul ettim. Bütçe sordum ona göre sipariş vermek için 1000 TL. ayırırım dedi.
Maaş gününe odaklı bir şekilde sipariş vereceğiz diye konustuk. O tarih geldiği zaman , işleri biraz sıkıştı, ani gelişen durumlar yüzünden bazı ödemeleri oldu. Bu ay almayalım falan filan konustuk , kapattık. Bu konu ciddi ciddi konusulmadı , laf arasında öyle konustuk diye düşünün.

Olaya geçiyorum . 13 Şubat akşamı saat gece 12 olmak üzereyken , whatsapptan dekont paylaşmış benimle , bu ne dedim. Açıklamayı oku dedi.
Açıklamada da sevgililer günü hediyen , hayvanlara gitsin :) yazmış ve hesabıma 1000 TL yollamış.
Bu arada öncesinde de belirteyim , böyle günleri asla önemsemem. Defalarca hediye falan istemediğimi söylemiştim.

Bu hareket bana garip geldi ne bileyim . Hani amaç kötü değil belki ama anlamadığım bir şekilde huzursuz oldum. Yan yanayken lafı geçse alsak çok hoşuma giderdi ama dekont falan gelince bilmiyorum garipsedim ve parayı ona geri yolladım.
Şuan durumun sıkışık sonrasında alırız ben de şuan kendi kedilerim için mama almayacagım . Alacağım zaman sipariş verdikten sonra söylerim , ödemesini yaparsın sen de dedim. Birlikte alırız.

Bu cok ısrar kıyamet . O zaman para sende kalsın vs . derken sonunda ''İnsanın içinden bir şey geliyor, onun da içine s.... '' dedi.
Almıyorum mama falan sinirlendi. Ben de alma tamam yazdım . Burada kapandı konu.
Sabah günaydın yazdım . O da günaydın yazdı.
Sonrasında öğlenden sonra ne yaptın işlerini halletin mi diye sordum ( bazı işleri vardı) evet , dönüyorum şimdi yazmış.

Akşam dişçi randevum vardı . Evine cok yakın bir yerde.
Mesaj attım.
Ben : Dişçiye geldim şimdi. Çıkışta müsaitsen , yorgun değilsen . Cıkışta geleyim , bir şeyler yaparız. Otururuz biraz dedim.
O : yok çok yorgunum , yağmur da yedim. Eve geç sen. yazdı.

Bu konusma dün akşam 6 'da oldu . Sonrasında tık yok. Normalde hep ne yaptın eve geçtin mi ? ne bileyim dişçiyle ilgili nasıldı, ne yaptın hep sorar ama asla yazmadı.
Hala bana trip yapıyor belli. Ben de hiç yazmadım, biraz sakin kalsın istedim.

Şimdi sorum şu , ben kaba mı davrandım. Parayı geri yollamamam mı gerekiyordu ?
Şu para mevzularına takıntılıyım. Erkek hesap ödesin, bir şey alayım o karşılasın . Bunları sevmiyorum , O yüzden bana mı itici geldi.
Bugun mesela hep günaydın yazarım yazmalı mıyım ?
Yoksa sessiz mi kalmalıyım.

Yardımlarınıza ihtiyacım var.

hayvanlar için birşeyler yapmanın sizi mutlu ettiğini bildiği için zaten konuşulmuş bir mevzunun parasını göndermiş. hem sevgililer günü mutlu olursunuz diye düşünmüş. sanki şahsınıza kullanmak üzere sevgililer günü hediyen al harca demiş gibi muamele yapmışsınız. ayıp etmişsiniz geri göndermekle.

Kızlar selam,
Başlıktan da anlaşılacağı gibi sevgililer gününde erkek arkadaşım 1000 TL attı hesabıma :)
Konuyla ilgili değerli fikirlerinize ihtiyacım var:KK200:

Konuyu daha net yorumlayabilmeniz açısından biraz geniş bahsedeceğim. Ben hayvanları çok seviyorum, baya bir deli boyutta yani öyle söyleyeyim.
Erkek arkadaşımda ben kadar olmasa da duyarlı . Benim mama fiyatları , iyi marka mamalarla ilgili fikrim oldugunu bildigi için daha öncesinde bana kedi/ köpek maması almam ricasında bulundu. Sen alabilirsen ben sana ödeyeyim , çok anlamıyorum dedi. Ben de seve seve kabul ettim. Bütçe sordum ona göre sipariş vermek için 1000 TL. ayırırım dedi.
Maaş gününe odaklı bir şekilde sipariş vereceğiz diye konustuk. O tarih geldiği zaman , işleri biraz sıkıştı, ani gelişen durumlar yüzünden bazı ödemeleri oldu. Bu ay almayalım falan filan konustuk , kapattık. Bu konu ciddi ciddi konusulmadı , laf arasında öyle konustuk diye düşünün.

Olaya geçiyorum . 13 Şubat akşamı saat gece 12 olmak üzereyken , whatsapptan dekont paylaşmış benimle , bu ne dedim. Açıklamayı oku dedi.
Açıklamada da sevgililer günü hediyen , hayvanlara gitsin :) yazmış ve hesabıma 1000 TL yollamış.
Bu arada öncesinde de belirteyim , böyle günleri asla önemsemem. Defalarca hediye falan istemediğimi söylemiştim.

Bu hareket bana garip geldi ne bileyim . Hani amaç kötü değil belki ama anlamadığım bir şekilde huzursuz oldum. Yan yanayken lafı geçse alsak çok hoşuma giderdi ama dekont falan gelince bilmiyorum garipsedim ve parayı ona geri yolladım.
Şuan durumun sıkışık sonrasında alırız ben de şuan kendi kedilerim için mama almayacagım . Alacağım zaman sipariş verdikten sonra söylerim , ödemesini yaparsın sen de dedim. Birlikte alırız.

Bu cok ısrar kıyamet . O zaman para sende kalsın vs . derken sonunda ''İnsanın içinden bir şey geliyor, onun da içine s.... '' dedi.
Almıyorum mama falan sinirlendi. Ben de alma tamam yazdım . Burada kapandı konu.
Sabah günaydın yazdım . O da günaydın yazdı.
Sonrasında öğlenden sonra ne yaptın işlerini halletin mi diye sordum ( bazı işleri vardı) evet , dönüyorum şimdi yazmış.

Akşam dişçi randevum vardı . Evine cok yakın bir yerde.
Mesaj attım.
Ben : Dişçiye geldim şimdi. Çıkışta müsaitsen , yorgun değilsen . Cıkışta geleyim , bir şeyler yaparız. Otururuz biraz dedim.
O : yok çok yorgunum , yağmur da yedim. Eve geç sen. yazdı.

Bu konusma dün akşam 6 'da oldu . Sonrasında tık yok. Normalde hep ne yaptın eve geçtin mi ? ne bileyim dişçiyle ilgili nasıldı, ne yaptın hep sorar ama asla yazmadı.
Hala bana trip yapıyor belli. Ben de hiç yazmadım, biraz sakin kalsın istedim.

Şimdi sorum şu , ben kaba mı davrandım. Parayı geri yollamamam mı gerekiyordu ?
Şu para mevzularına takıntılıyım. Erkek hesap ödesin, bir şey alayım o karşılasın . Bunları sevmiyorum , O yüzden bana mı itici geldi.
Bugun mesela hep günaydın yazarım yazmalı mıyım ?
Yoksa sessiz mi kalmalıyım.

Yardımlarınıza ihtiyacım var.
Bence biraz sende kendini çek ve bekle.karşı tarfında niyeti kötü değil yanlış anlamışsınız birbirinizi bence

Hevesi kırılmış belli ki, erkekler hevesi kırıldığında inanılmaz soğuk davranabiliyor, eşimden biliyorum :))) sevgisi gerçekse düzelir…

Para konusuna gelince; önceden konuşulmuş bence güzel bir jest olmuş, neticede hayvanlar için.
evet düşüncesi asla kötü değil ama sanki gerçekleştirme şekli yanlıştı.
Dekont falan garipsedim yaaa :)

Elbet düzelir ama ben yazayım mı her sabah oldugu gibi şimdi ?

İyi de ne var bunda, adam yollamış 1000 tl gider alırdın mama.
maddi olarak sıkışık sırf sevgililer günü diye zorunluluk hissedip, sıkışmasın iyice diye geri yolladım.
Sonrasında mama aldığımda ( toplu alıyorum) söylerim sana ödemesini yaparız. Şimdi nakite sıkışma dedim .
Benim de amacım kötü değildi.

çok ısrar etmiş gibi de olmak istemiyorum. Ne yapacağımı da bilemedim.
Normal her zaman ki gibi mi davranayım , yoksa bende mi uzak durayım bilemedim.
Tribi yapan sizsiniz.
Güzel düşünülmüş bir duruma karşı aldıgınız tavır da çok yersiz degil mi ?
Parayı geri yollamışsınız.
Yollamasaydınız mesela bugün ya da dün akşam hayvanları besleyebilirdiniz.
Zavallıcıkların mideleri bayram ederdi mesela.

adam bence çok güzel davranmış ,

mama konusu daha önce konuşulmuş , rakamda konuşmuşsunuz ,

ee zaten sevgililer gününe birşey istemiyorsun , hayvanlarıda çok seviyorsun , bence çok güzel düşünülmüş bir davranış ,

geri vites yapan sen olacaksın bence
Ben de almayalım , bunu neden yolladın demedim aslında.
Şimdi nakit yollama şuan almayacağım zaten. toplu olarak aldıgımda hallederiz dedim. Bunu söyleme amacımda para konusunda sıkısık bir dönemde olması. Hani sevgililer günü olmasa , o parayı hayvanlara ayırmaz bu ay biliyorum.
İyi niyetle yaptım aslında ama olmadı galiba :)

Gerçekten anlamadığımdan soruyorum mama almak yada haytap a bağışlamak yerine neden para attı? Çok enteresan geldi bana 🤔
ben toplu olarak hayvanlara her ay gücüm yettiğince mama alıyorum. Biliyor o da bunu.
Al sen , götürüp birlikte dağıtalım demek istedi sanırım.

Ben de almayalım , bunu neden yolladın demedim aslında.
Şimdi nakit yollama şuan almayacağım zaten. toplu olarak aldıgımda hallederiz dedim. Bunu söyleme amacımda para konusunda sıkısık bir dönemde olması. Hani sevgililer günü olmasa , o parayı hayvanlara ayırmaz bu ay biliyorum.
İyi niyetle yaptım aslında ama olmadı galiba :)

geri vitesi bize değil ona yapacan canım , kesinlikle bu niyetle geri göndermedin kandırmayalım birbirimizi

maddi olarak sıkışık sırf sevgililer günü diye zorunluluk hissedip, sıkışmasın iyice diye geri yolladım.
Sonrasında mama aldığımda ( toplu alıyorum) söylerim sana ödemesini yaparız. Şimdi nakite sıkışma dedim .
Benim de amacım kötü değildi.
Onun amacı da degilmiş ki yollamış.
Sıkışık olsa o da bunu akledecek düzeydedir degil mi ?
Şimdi nakite sıkışma diye degildi bence tepkiniz.
Tepkinizde haklılık payım olsun diyerek öne sürdügünüz bir bahane.
Dekont olayına bozulmuş ve evet gerçekten adamın yardım hevesinin içine etmişsiniz.
Özür dilemelisiniz bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X