- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
yap yap kutu yap ayy çok güzel olur
evet kutu yapıyım ben kalpli kutu bulmam lazımbaşka ne koysam ki içine ama
parfüm olur kitap olabilir sevgili eldiveniöpücüklü kupa fotograflarınızdan oluşan albüm
ilk bunlar geldi aklıma canım:)
sevdiğim yanımda olsa neyse de düşünemiyorum malesef bişi
napalım seneye artıkk..
seneye çok var 72 gün sonra bir sürpriz yaparsın sevdiceğine:)
Mutluhatun ne hatunmuşsun bacım yaaa
Off biz çok odunlaşmışız
Ağlayasım geldiii
bende yapmıştım minik bir kavanoza 100 tane filan olmuştu :)eveet onu düşündüm.. kalp pembe bi kutu aldım küçük küçük kağıtlara seni seviyorum çünkü'yle başlayan cümleler yazıcam rulo yapıp pembe tül kurdelalarla bağlıcam o burda yokken ona yazdığı mektup ve şiirleri de içine koycam şimdilik bunları düşündüm o gelene kadar daha bulurum bişiler..
ayyy aynen yaaa :26: mutluhatun maşallah sana , sevgiline..
bende yapmıştım minik bir kavanoza 100 tane filan olmuştu :)
seviyorum odunumu
kız o adam odunsa benimki nebenimki elinde çiçekle balonla herkesin içinde okulumun önünde bekleyecekte rüyamda bile göremem ya bilinç altımda bile olmaz
bekliyo ama niye bekliyo hiç düşündün mü
etrafa bu kızın sahibi var imajı çiziyomuş şapşal
tamam işte sonuçta iyi bir niyeti varbenimki etrafa bu kızın sahibi var demek için böyle bişeyi yapmaz , sonra ben mutlu olurum şımarırım falan ne gerek var benim mutlu olmama falan
benim odunun maşallahı var
Güzel olur canim daha ne olsun gömlek nasi bisey alacaksin peki bende gömlek düşünüyorum bide kurabiye yaptırdım
canım butik kurabiye yaptırdın dimi tanesi kaç tl:44:
2 tlye yaptı canım bana arkadaşım tanıyormuş evet canım gelsin fotosunu koyarım size
Yorumları epey bir okudum da şu sevgililer gününü saçma bulan bir ben varım sanırım. :44: Galiba bu ilişkinin odunu benim.
bende varım :) 2 sevgililer günü geçti hiç bi özel kutlama yapmadık bu 3. olacak bunda da bi hediye falan yok :) bana ortada hiç bişey yokken aldığı hediye daha çok mutlu eder o yüzden hiç önem vermiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?