Sevgililer Günü Yaklaşıyor Neler Düşünüyorsunuz :)

ben kayinvalidemlerle oturutoruyorum ve oglum henuz 2 bucuk aylik bu yuzden evde romantik biseyler yapmamiz zor. uzun zamandir basbasa biseyler yapmadik ben hep ondan bekliyorum oda benden. bu sefer ilk adimiben atip onu bogaz manzarali sik bir yerde yemege goturmek istiyorum. kalan zaman icin daha plan yapmadim belki burda etkilenecegim bir dusunce cikar, takipteyim

boğaz manzaralı yemekten sonra bebeğinizi kayınvalidenize bırakıp birlikte bi akşam geçirebilirsiniz bence..:27:

Senin ki odunsa bizim ki ne canim facede ikizler kurabiye yaz bi konus burcu soyledi dersen indirim yaparlar tatlim benimde gömlek yok hala ne yapacagim hic bilmiyorum :)

hepsi çok tatlı ama mezun kurabiyelerini görünce aklıma daha iyi bi fikir geldi haziranda yaptırıcam bunlardan mezn oluyor ya çok güzel olmaz mı:32:

Merhaba kızlar ben geldim bugun çookkkkk güzeldi rabbim mutluluğumuzu bozmak isteyenlere fırsat vermesin:16::16:
sevgilimle buluştuk.. 14 şubatı biz bugun yaşadık:16::16::16: eee malum benım sevdiceğim üni okuduğu için Çanakkaleye gidecek pazar günü :14:
bizde bugun kutladık

birazdan fotoğrafları atarım :1:

Merhaba kızlar ben geldim bugun çookkkkk güzeldi rabbim mutluluğumuzu bozmak isteyenlere fırsat vermesin:16::16:
sevgilimle buluştuk.. 14 şubatı biz bugun yaşadık:16::16::16: eee malum benım sevdiceğim üni okuduğu için Çanakkaleye gidecek pazar günü :14:
bizde bugun kutladık

birazdan fotoğrafları atarım :1:

att att hepsini bekliyoruz canım bizde dün beraberdik:12::12:

bayanlar yorumlarınızın hepsini okudum çok güzel fikirler çok hoş duygularınız yoğun kendimi kötü hissettim birden galiba duygularımı yitiriyorum aslında bu 14 Şubatın güzel duygu dolu geçmesini istiyorum fikirleriniz bana ilham verecek...

Son düzenleme:
bu fırsat siteleri benim aklımı başımdan alıyor:52::52:

hediye bulamıyorsak bile güzel bir gün armagan edebiliriz:1:

şu an vize gerektirmeyen turaları inceliyorum:37:

Back