Sevgililer Günü Yaklaşıyor Neler Düşünüyorsunuz :)

olcak tabi canım olmaz mı hiç:) gömlek yada kazak baktım ama begenemedim bi türlü:26:

benim hazırlıklarım hem 1 mart hem 14 şubat için:)

yarın kutuyu doldurcam ilişki sembollerimizle:1: resimde atarım:21:

merhaba canım ben burcu42 adımı degiştim :3: gömlek alınca fotosu koy bende gömlek alacagım ama bulamadım bakıyım seninkine:9:

Bende bi hediye kutusu aldım en altında güzel sözler üstünede jelibon çikolata şıp sevdi sakızı falan koyucam bide gömlek sizce nasıl olur ya karar veremedim ne yapsam diye :30:

evet canım klasik hep aynı laflar kitap yaz istersen:9:
yok kız 41 tane kendi cümlelerimi yazıyım diyorum bi de çkolata koyuyum bi de anahtarlık yaptırıyım evimizin anahtarını koysun :16:
bi de duvar saati düşünüyorum ikimi<e özel evimize asarız eve yatırım hem:9:

Bende bi hediye kutusu aldım en altında güzel sözler üstünede jelibon çikolata şıp sevdi sakızı falan koyucam bide gömlek sizce nasıl olur ya karar veremedim ne yapsam diye :30:
güzel tatlım daha ne olsun :8:

yok kız 41 tane kendi cümlelerimi yazıyım diyorum bi de çkolata koyuyum bi de anahtarlık yaptırıyım evimizin anahtarını koysun :16:

Çok güzel düşünmüsün canim 41 tanede yeter ne olacakta anahtar ve saat olayida çok begendim valla en mantiklisi o :) eve yatirim

Çok güzel düşünmüsün canim 41 tanede yeter ne olacakta anahtar ve saat olayida çok begendim valla en mantiklisi o :) eve yatirim
yani ileriyi düşünmemiz lazım malum para lazım evlencez:52:

arkadaşım bu yardımcı pilotluk olayını nerde ne kadara yaptırdın nasıl ayarladın ayrıntılarını anlatır mısın??? benim eşim de uçaklara hasta evde simulator uçuruyor:D:D güzel bir sürpriz olabilir:)

canım uçus okuluyla normalde görüştüm izin vermediler ben araya tanıdık filan soktum zar zor oldu:1:

Back