- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
bende bi kutu mu yapsam doldursam ya heves ettim
olcak tabi canım olmaz mı hiç:) gömlek yada kazak baktım ama begenemedim bi türlü:26:
benim hazırlıklarım hem 1 mart hem 14 şubat için:)
yarın kutuyu doldurcam ilişki sembollerimizleresimde atarım
üstüne de her gün benden bi tane yazıyım çkolatanınyap canım içine çikolata falan koy çok güzel olur
üstüne de her gün benden bi tane yazıyım çkolatanın
kızz 365 adet nasıl buluyum 41 tane ya da 14 tane filan yapıyımevet bende çakıl taşi, badem, çikolata koydum dogum gününde bana attıgı msjlarının bazılarını yazdım askım falan yazdım özel kelimelerimizi yazdım çok hoşuna gitmişti ya da 365 gün notu yazabilirsin
kızz 365 adet nasıl buluyum 41 tane ya da 14 tane filan yapıyım
netten alınan sözlerdir onlar yabulan buluyor canım arkadaşıma sevgilisi yapmıştı 365 gün not yazmış
netten alınan sözlerdir onlar ya
samimi olmaz o zman kendin düşüncen yazcan
yok kız 41 tane kendi cümlelerimi yazıyım diyorum bi de çkolata koyuyum bi de anahtarlık yaptırıyım evimizin anahtarını koysunevet canım klasik hep aynı laflar kitap yaz istersen
güzel tatlım daha ne olsunBende bi hediye kutusu aldım en altında güzel sözler üstünede jelibon çikolata şıp sevdi sakızı falan koyucam bide gömlek sizce nasıl olur ya karar veremedim ne yapsam diye
yok kız 41 tane kendi cümlelerimi yazıyım diyorum bi de çkolata koyuyum bi de anahtarlık yaptırıyım evimizin anahtarını koysun
bi de duvar saati düşünüyorum ikimi<e özel evimize asarız eve yatırım hem
Çok güzel düşünmüsün canim 41 tanede yeter ne olacakta anahtar ve saat olayida çok begendim valla en mantiklisi o :) eve yatirim
yani ileriyi düşünmemiz lazım malum para lazım evlencezyok kız 41 tane kendi cümlelerimi yazıyım diyorum bi de çkolata koyuyum bi de anahtarlık yaptırıyım evimizin anahtarını koysun
bi de duvar saati düşünüyorum ikimi<e özel evimize asarız eve yatırım hem
Çok güzel düşünmüsün canim 41 tanede yeter ne olacakta anahtar ve saat olayida çok begendim valla en mantiklisi o :) eve yatirim
Güzel olur canim daha ne olsun gömlek nasi bisey alacaksin peki bende gömlek düşünüyorum bide kurabiye yaptırdımBende bi hediye kutusu aldım en altında güzel sözler üstünede jelibon çikolata şıp sevdi sakızı falan koyucam bide gömlek sizce nasıl olur ya karar veremedim ne yapsam diye
Haklisin canim saati burayada koy merak ettim bende kurabiye yaptirdim koyarim gelince :)yani ileriyi düşünmemiz lazım malum para lazım evlencez
arkadaşım bu yardımcı pilotluk olayını nerde ne kadara yaptırdın nasıl ayarladın ayrıntılarını anlatır mısın??? benim eşim de uçaklara hasta evde simulator uçuruyorgüzel bir sürpriz olabilir:)
bende bi kutu mu yapsam doldursam ya heves ettim
merhaba canım ben burcu42 adımı degiştimgömlek alınca fotosu koy bende gömlek alacagım ama bulamadım bakıyım seninkine
yap yap kutu yap ayy çok güzel olur
evet kutu yapıyım ben kalpli kutu bulmam lazımbaşka ne koysam ki içine ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?