Sevgililer Günü Yaklaşıyor Neler Düşünüyorsunuz :)

o seni çıkarsın yemege canım sen tatile götür onu bu arada benim kurabiyeler geldi çekip atayımda nası bilmiyorum hiç

çıkarır canım o izmitte aslında okullar tatil ya
geçen gün benim için geldi
yakın zaman için sakın plan yapma dedi heralde planlarımız çakışmasın diye öyle dedi
çok merak ettim nasıl olmuşlar

ahhh yaz bi gelse baglasalar durmıycam valla

sen resim atıcaktın canım

resimleri daha sevgilimden alamadım pazar gününe atabilirim canım. gecen yaz çanakkale ve balıkesir'e gittik sevgilimle. bu sene gene balıkesire gidicez o yüzden çabucak yaz gelsinnnn hemde birbirimize kavuşalımmm

resimleri daha sevgilimden alamadım pazar gününe atabilirim canım. gecen yaz çanakkale ve balıkesir'e gittik sevgilimle. bu sene gene balıkesire gidicez o yüzden çabucak yaz gelsinnnn hemde birbirimize kavuşalımmm

çanakkaleye gitmiştik ama günübirlik aslında karadeniz turu düşünmüştük beraber ama şimdi yurtdışı turlarınıda görünce

şu an vize gerekmeyen turların peşindeyim

ayyy bunlar çok tatlı olmuş
insan yemeye kıyamaz:125::125:

bu tarz gunleri sacma buldugumdan kutlamiyorum esim iki senedir hediye alip el bos kaliyor bu sene belki bi pasta falan yaparim garibana bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…