- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
canım sana bişey soracagım sence ben gömlek mi alsam yoksa cüzdan mı yaptırsam bilemedim şimdi :2:
ikiside olur canım cüzdana isim yazdıracaksan daha özel bi hediye olur onun için
demi canım gömlek her zaman alırım cüzdan daha mantıklı demi
öyle valla canım
bende fırsat sitelerini araştırıyorum geçen yaz odunum beni tatile götürdü daha doğrusu ekimde
bu yazda ben onu götürmek istiyorum hatta belki bi hediyemde bu olur
evet canım çok güzel olur aslında çok güzel düşünmüşün senin odunun sana neler yapıyor maş
odun filan ama iyi
bayıldım fırsatlara kız kulesinde yemek 60 tl
o seni çıkarsın yemege canım sen tatile götür onu bu arada benim kurabiyeler geldi çekip atayımda nası bilmiyorum hiç
çıkarır canım o izmitte aslında okullar tatil ya
geçen gün benim için geldi
yakın zaman için sakın plan yapma dediheralde planlarımız çakışmasın diye öyle dedi
çok merak ettim nasıl olmuşlar
bencede canım adam romantik nede olsa
inan hiç foto yüklemedim bilmiyorum
ohh tatill daha ne olsun ki yaz gelse keşke :)
yorum yaparken üstte kutucuklar var ya canım 2. sırada zarf işareti filan varheh işte ordan 4. işaret tablo gibi duran onun sayesinde yüklüyosun
nasıl anlattım
beceremedim canım
ahhh yaz bi gelse baglasalar durmıycam valla
sen resim atıcaktın canım
resimleri daha sevgilimden alamadım pazar gününe atabilirim canım. gecen yaz çanakkale ve balıkesir'e gittik sevgilimle. bu sene gene balıkesire gidicez o yüzden çabucak yaz gelsinnnn hemde birbirimize kavuşalımmm
çanakkaleye gitmiştik ama günübirlik aslında karadeniz turu düşünmüştük beraber ama şimdi yurtdışı turlarınıda görünce
şu an vize gerekmeyen turların peşindeyim
ayyy bunlar çok tatlı olmuş
insan yemeye kıyamaz:125::125:
evet canım çok güzeller inan ki çok begendim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?