Sevgililer Günü Yaklaşıyor Neler Düşünüyorsunuz :)

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
14 ŞUBAT

Merhaba kızlarr,
Dargın,kırgın,mutsuz ve gözyaşlarımızla geçirdiğimiz günleri geride bırakarak, mutlu,huzurlu,sağlıklı ve aşkla birlikte gelen günlere bakalım..
sevgililer günü yaklaşıyor.. Belki de 14 şubatta her şeye bir perde çekerek yeni bir sayfa açmamıza sebep olur.. Geçmişte yapılan hatalarını affetmemize sebep olabilir.
Gerçi benim sevgilim fazla sevmez bu tür şeyleri biraz odunsu..
Eşinize veya sevgilinize ne gibi sürpriz yapmayı düşünüyorsunuz.
Ben halen bir şey düşünmedim aklımda şuan bir şey yok.. Siz neler yapmayı planlıyorsunuz..
önce 14 şubatta yapacağımız sürprizleri düşünelim.. Daha sonra fotoğrafını burada paylaşabiliriz.

bende aynı dertten muzdaribim. birşey mi alsam yoksa kendim birşeyler mi hazırlasam diyorum ama daha da aklıma birşey gelmiyor :/ fikir verin kızlar bir el atın be :)

Biz 14 Şubat'ı kutlamıyoruz ama; doğum günü, yıldönümü gibi özel günlerde çalabileceğim fikirler gelecektir eminim. :)
Konuyu takipteyim.. :)

ben kayinvalidemlerle oturutoruyorum ve oglum henuz 2 bucuk aylik bu yuzden evde romantik biseyler yapmamiz zor. uzun zamandir basbasa biseyler yapmadik ben hep ondan bekliyorum oda benden. bu sefer ilk adimiben atip onu bogaz manzarali sik bir yerde yemege goturmek istiyorum. kalan zaman icin daha plan yapmadim belki burda etkilenecegim bir dusunce cikar, takipteyim

Sevgililer Günü benim için hiçbir şey ifade etmiyor.
Ama biz birbirimize mutlaka okumamız gerektiğini düşündüğümüz bir kitabı hediye edicez 14 şubatta. Öyle anlaştık sadece.

bende aynı dertten muzdaribim. birşey mi alsam yoksa kendim birşeyler mi hazırlasam diyorum ama daha da aklıma birşey gelmiyor :/ fikir verin kızlar bir el atın be :)

Aslında hem bir şeyler alıp hem de kendimiz küçük notlar yazabiliriz.. Ama önce ne alacağımıza karar vermemiz gerekiyor

yorumunuzu okurken aklımdan eşinizle birlikte gece romantik bir yemek yiyebilirsiniz diyecektim zaten sizde öyle düşünmüşsünüz

Sevgililer Günü benim için hiçbir şey ifade etmiyor.
Ama biz birbirimize mutlaka okumamız gerektiğini düşündüğümüz bir kitabı hediye edicez 14 şubatta. Öyle anlaştık sadece.
gayet güzel fikir. insan kitap okurken kendini kitapta buluyor yaşananlar okuyucuya aitmiş gibi hissediliyor. Belki de kitapları özel kılan budur.. Eğer ki erkek arkadaşınızla aranızda bir sorun varsa ki umarım yoktur kendisine sizin değerinizi daha iyi anlaması için bir kitap hediye edebilirsiniz.. Umarım güzel günler sizinle olur

kahve fincanına ya da saate ismimizi yazdırmayı düşünüyorum bakalım

Bende bir ara kol saatine isimlerimizi yazdırmayı düşünmüştüm hatta kol saatinin içerisinde resimlerimizde olsun istedim. bu mümkündü ama internet üzerinden yaptıracağım için biraz bütçe mi aştı.

sevgilim şuan İstanbul'da ama 10 şubatta üniversiteye Çanakkale'ye gidecek.. keşke 14 şubatta onun yanına gidip sürpriz yapabilsem

Uygun kitabı düşünmekteyim bu aralar. Kesinlikle haklısınız, kitap bambaşka bir dünya. Bence gayet özel bir hediye olacak. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve nazik yorumunuz için.

Uygun kitabı düşünmekteyim bu aralar. Kesinlikle haklısınız, kitap bambaşka bir dünya. Bence gayet özel bir hediye olacak. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve nazik yorumunuz için.

Rica ederim ne demek.. Aslında Bukre,Kıyısızlar gibi kitaplar çok güzel.. Kahraman Tazeoğlu'nun kitaplarına bakmanızı öneririm..
Ahmet Batman'ın sabah uykum ve soğuk kahve de çok güzeldir ama onlar kesit halindedir canım

Kahraman Tazeoğlunun Bambaşka isimli kitabını okumuştum uzun zaman önce. Nedense hiç beğenmedim ve yazarı rafa kaldırmıştım. Ama Bukre'yi çok övüyorlar dediğiniz gibi aklımda bulunsun.
Ahmet Batman'ın kitaplarını da yazdım hemen kenara. Teşekkürler.

Ayy benimde aklımda bişeyler var hatta bu 14 şubatta ilk kez sevgilim olucak 1 mart yıl dönümümüz :)
Saat aldım tesbih aldım (uçlarında ikimizin baş harfi var) öpücüklü kupa yaptım kendi dudak izim var bardakta:)
gömlek arıyorum şu sıralarda :)
bide yastık var evde yumuşacık onun için bi kılıf hazırlıycam üstüne kendi parfümümü sıkıcam :)
mektup yazıcam :)
sanırım 14 şubatta evde olucaz
yemek hazırlıycam (henüz menüye karar vermedim
o gün izlemek için güzel bi film bulmam lazım :)
aklımdakiler bunlar ama henüz tam planımı yapamadım

ohhh maşallaaaahhh döktürmüşsünüzz çok harika şeyler kendi dudak izinizden kupa bardağını nereden yaptırdınız

Eki Görüntüle 960226

bak bunlar canım kendim yaptım beyaz kupa aldım bardağı öptüm üstüne sprey vernik sıktım

Gayet çok hoşmuş :) bende duruma göre değerlendirme yapacağım. ya adidas süper star ayakkabı alcam ya da sihirli kupa bardağı ve kazak almayı düşünüyorum bakalım

Aslında hem bir şeyler alıp hem de kendimiz küçük notlar yazabiliriz.. Ama önce ne alacağımıza karar vermemiz gerekiyor
sa

burda bir tanıdıgmz sevgililer günü ve özel günler için kurabiyelerden yapıyor acaba ondan mı yaptırsam diyorum ama ona da kararszm bilemedm :/ sihirli kupayı bende düşündüm ama bir ara onları yapan bir yerde çalışmıştı o yüzden yaptırmadm adam onları göre göre bıkmıştır herhalde. saat güzl fikirmiş aslında ama orjinal almak için uygun bütcem de yok şuan off offff :/

Eki Görüntüle 960226

bak bunlar canım kendim yaptım beyaz kupa aldım bardağı öptüm üstüne sprey vernik sıktım

saate ve kupaya bayıldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…