Sevgililer Günü Yaklaşıyor Neler Düşünüyorsunuz :)

bu bileklikler nasıl szce kızlar harfleri gümüşçüde yaptırıp iplerini kendim yapmayı düşnüüyorum. yanında da yukar ki kurabiyelerden yapan bir kadn var burda resmdekilerden değil de daha farklısını yaptırabilirim bir de kalp şeklinde kartonlar kesip notlar yazıcam üzerlerine. hepsini bir kutuya koyucam. ya da sadece saat alıp yine notlardan y azıcam

Eklentiler

• $IMG_13834027773744.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 36
tama hadi bana fikir ver
ikimizin isimleri ya da fotosu olan bi saat mi
yoksa ikimizn ismi kırk yıl hatırına yazılı kahve fincanı mı
ya da daha degişik orjinal bişiler
kol saatinde resimlerden yana değilim canım ama arkasına isimlerinizi ve tarih yazdırabilirsin

daha farklı bişey için düşünmem lazım

bence bileklik takıyorsa bunlar iyi olur canım
saati yıllandığınız zaman alırsın daha bi anlamlı olur :)

Çok hoş bende ..

Canim bende kurabiye yaptiriyorum 10 tane farkli hepsi :) güzel oluyor anlamli

Çok hoşlar canım sürprizlerin.
Bende dileklerimizi yazıp uçan balonla gökyüzüne bırakacağız :):)
aşkımın cüzdanı eskimiş cüzdan alacagım. başka sürprizlerde yapıcam bunun yanında ama bunlar kesim olanlar

olcak tabi canım olmaz mı hiç:) gömlek yada kazak baktım ama begenemedim bi türlü:26:

benim hazırlıklarım hem 1 mart hem 14 şubat için:)

yarın kutuyu doldurcam ilişki sembollerimizle resimde atarım

Gayet güzel olacakmış bende bakıyorum şimdi bişeyler ama hiç bir şeye karar veremiyorum.. versemde kararımı değiştiriyorum

arkadaşım bu yardımcı pilotluk olayını nerde ne kadara yaptırdın nasıl ayarladın ayrıntılarını anlatır mısın??? benim eşim de uçaklara hasta evde simulator uçuruyor güzel bir sürpriz olabilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…