Sevgililer Günü Yaklaşıyor Neler Düşünüyorsunuz :)

boğaz manzaralı yemekten sonra bebeğinizi kayınvalidenize bırakıp birlikte bi akşam geçirebilirsiniz bence..

Senin ki odunsa bizim ki ne canim facede ikizler kurabiye yaz bi konus burcu soyledi dersen indirim yaparlar tatlim benimde gömlek yok hala ne yapacagim hic bilmiyorum :)

hepsi çok tatlı ama mezun kurabiyelerini görünce aklıma daha iyi bi fikir geldi haziranda yaptırıcam bunlardan mezn oluyor ya çok güzel olmaz mı

Merhaba kızlar ben geldim bugun çookkkkk güzeldi rabbim mutluluğumuzu bozmak isteyenlere fırsat vermesin
sevgilimle buluştuk.. 14 şubatı biz bugun yaşadık eee malum benım sevdiceğim üni okuduğu için Çanakkaleye gidecek pazar günü
bizde bugun kutladık

birazdan fotoğrafları atarım

att att hepsini bekliyoruz canım bizde dün beraberdik

bayanlar yorumlarınızın hepsini okudum çok güzel fikirler çok hoş duygularınız yoğun kendimi kötü hissettim birden galiba duygularımı yitiriyorum aslında bu 14 Şubatın güzel duygu dolu geçmesini istiyorum fikirleriniz bana ilham verecek...

Son düzenleme:
bu fırsat siteleri benim aklımı başımdan alıyor

hediye bulamıyorsak bile güzel bir gün armagan edebiliriz

şu an vize gerektirmeyen turaları inceliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…