hoşuna gidiyor sadece düğünlerde birde ben bazen istiyorum o zaman giyiyor ama sevdiğini biliyorum onu doğum günü hediyesi olarak vercem
ya birde benim erkek arkadaşımın ikizi var ya deli oluyorum ne bulursa topluyo ya bu saklıyo o buluyo kullanıyo
güzel olur canmm
ayy uyus mu ne yaa o nie kullanıooklava:
ya benimde kafam dolu bu konuyla,
yıldönümüz 13 şubat, 14 şubatta malum gün, tek hediye yemez mi? :)
canmm mervenin dediği gbi minik notlar ekleyerek hediyeyi çoğaltabilirsin hem tek hediye giib olur hem çok hediye gibiya benimde kafam dolu bu konuyla,
yıldönümüz 13 şubat, 14 şubatta malum gün, tek hediye yemez mi? :)
AYY yüzsüzlüğe bak yaa uyus çocukk döverim ben onu canmmgeçen sen traş makinesi aldım sen üniye giderken almış götürmüş hiç sormak yok parfüm aldım erkek arkadaşım evde ararken bir hal oldu almış yanına birde dalga geçer gibi boş şişesini getirip merveye söyle bana da alsın demiş ya ölür müsün öldürürmüsünklava:
canım sen bilirsin sonuçta senin ilişkin hediyenin yanına birde mektup yaz al sana iki hediyekötükedihüsokötükedihüso
işte dövemiyorsun canım kilolu baya halterci bide milli takımda beni üflese uçurur valla tırsıyorummafoldumben
tabi şakaa
ayy canımm çok güzel bi hediye olmuş gerçektenn
Şimdiden hayırlı olsun canmm az kalmış be
Anam sende 2010 gelinisin demek hayırlı olsun Allah utandırmasın ve pişman etmesin..
İnşallah bi ömür mutlu olursunuz :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?