• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

hoşuna gidiyor sadece düğünlerde birde ben bazen istiyorum o zaman giyiyor ama sevdiğini biliyorum onu doğum günü hediyesi olarak vercem
ya birde benim erkek arkadaşımın ikizi var ya deli oluyorum ne bulursa topluyo ya bu saklıyo o buluyo kullanıyo

güzel olur canmm
ayy uyus mu ne yaa o nie kullanıoo :oklava:

ya benimde kafam dolu bu konuyla,
yıldönümüz 13 şubat, 14 şubatta malum gün, tek hediye yemez mi? :)

güzel olur canmm
ayy uyus mu ne yaa o nie kullanıoo :oklava:

geçen sen traş makinesi aldım sen üniye giderken almış götürmüş hiç sormak yok parfüm aldım erkek arkadaşım evde ararken bir hal oldu almış yanına birde dalga geçer gibi boş şişesini getirip merveye söyle bana da alsın demiş ya ölür müsün öldürürmüsün:oklava:

canım sen bilirsin sonuçta senin ilişkin hediyenin yanına birde mektup yaz al sana iki hediyekötükedihüsokötükedihüso

canmm mervenin dediği gbi minik notlar ekleyerek hediyeyi çoğaltabilirsin hem tek hediye giib olur hem çok hediye gibi
geçen sen traş makinesi aldım sen üniye giderken almış götürmüş hiç sormak yok parfüm aldım erkek arkadaşım evde ararken bir hal oldu almış yanına birde dalga geçer gibi boş şişesini getirip merveye söyle bana da alsın demiş ya ölür müsün öldürürmüsün:oklava:
AYY yüzsüzlüğe bak yaa uyus çocukk döverim ben onu canmm

canım sen bilirsin sonuçta senin ilişkin hediyenin yanına birde mektup yaz al sana iki hediyekötükedihüsokötükedihüso

işte dövemiyorsun canımhalterci bide milli takımda beni üflese uçurur valla tırsıyorummafoldumben
tabi şakaa

işte dövemiyorsun canım kilolu baya halterci bide milli takımda beni üflese uçurur valla tırsıyorummafoldumben
tabi şakaa

ayy canımm çok güzel bi hediye olmuş gerçektenn
Şimdiden hayırlı olsun canmm az kalmış be

saol canmya evet az kaldı nası hazırlancm bu kadr kısa zamnda bilmiyorm hayırlısı boshayallersmile

Anam sende 2010 gelinisin demek hayırlı olsun Allah utandırmasın ve pişman etmesin..

İnşallah bi ömür mutlu olursunuz :Saruboceq:

Tşkler Şeydacm evet 2010 geliniym bende Rabbim utandırmasn hiçbirimizi inş Mutluluklar diliyorm şimdiden..opuyorumnanaktan

Kızlar bir gömlek alsam cebinede notlar yazıp koysam nasıl olur sizceCADIARZU

6 Şubatta nişanım,14 Şubat sevgililer günü,22 Şubat doğum günü ne yapcam ben yaaa

off ya ne zor iş şu özel günlerde hediyeye karar vermek düşün düşün işin içinden çıkamıyor insan :1no2:

slm kıslar ben nişanlıma içinde nişan resmimiz olan duvar saati yaptırmayı düşünüyorum hazirandada düğünümüz var evimize asarız

arkadaslar ben hem 12 subat dogum gunum 14 subat sevgılıler gunu esım bana takılıo dıokı yok oyle 2 hedıye bırden ama ınanıorum kı herzman kı gıbı gunu gnune yemekler ve suprızler ama en onemlısı bence dusunmesı onu cokk sevıyorum

he bu arada bıde su var suan ıkımızın de cep tel.bozuk o bana dogum gunumde alıcak tel bende ona sevgılıler gununde bu sene bolleeeeeeeeeee

Kızlarrrrrr daha yokmuuu kaydirigubbakcemile3
Ben sanırım dediğim gibi fotoğraf albümünü yapıcamm.
Dayanamıcam bi an önce başlamak istiyorum:))

Back