Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz tatilde olcaz ogünopuyorumnanaktan
artıdan tatilde ne yaparım onu bilmiyorum ama
havalimanında bu ne demiyecekleri bişeyi anımda götürüp o gün ona verebilirm ama ne
muzur bişey olmalıbilmiyorumkismile
of simdi aklıa geldi biraz basit bişi ama, ahşap çerçeve boyayıp içine fotomuzu koyayım gitsin ya:)
sanki o daha güzl bişi alcak bana hıh
sevgililer günü 14 şubat yıldönümümüz 20 şubat ben üst üste ne alcm yaaaakannehir
Haklısın canım, onların bizim gibi kara kara düşündüklerini sanmıyorum ahhh erkekler! Onlara en iyisi kaktüs almalı kaydirigubbakcemile3valla ben pek bişey almayı düşünmüyorum.16 aydır çıkıyoruz bana ala ala bir tahta tarihi değişen masa saati bir de içinde sadece üç tane gülü olan çiçek.ben ona cüzdan mont kemer parfüm traş losyanu neler aldım.yaşım gelmiş 28 o 32 kaldıki ben öğretmen o doktor yani yaş küçük değil para da var.ama bana verilen değer bu.almayacağım yüz ifadesini merak ediyorum.kusura bakma aklımdan çıkmış diyeceğim.aldıklarıma saysın.eski ilişkilerimde de hep aynı hatayı yaptım hep düşünceli oldum neler yaptım neler değer bilen olmadı.yapmayacağım artık.
14,02,2010 Pazarr
Güzeller hadi fikirlerimizi paylaşalımm ve unutulmaz bi pazar günü yaşayalım
Sevgilimizle,Sözlümüzle,Nişanlımızla,Eşimizle...