Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Google Sevgilinize kitap yazın yazdığınızda çıkıyor arkadaşlar.
Sevgilnize hitap şekliniz,bir kaç anınızı veriyomuşunuz 200 sayfalık kitap yazıyolarmış..
Kitabın ön kapağı sizin verdiğinz resim konuyormuş..
Arka kapağı Seni seviyorum yazıyor..
Güzel bir hediye aslında.Fiyatta çok uçuk değil.
ay kitap işi çok güzel fikir ama benim ki kitap okumaktan hiç hoşlanmıyor zorla oku özetlicen diyom bir kitabı 8-9 ayda okuyo zaten unutuyo öncesini o yüzden kitap olmaz bana
yok işin kötüsü 2 hediye birden alıyorum bir kerede
Bu hediye için biraz yol almış bir ilişkiniz olması gerekiyor (en azından birkaç ay). Önce bir kutu bulun (basit bir ayakkabı kutusu işinizi görür) ve kırmızı bir kağıtla kaplayın. Sonra sevgilinizle paylaştığınız her detayı hatırlamaya çalışın. Örneğin birlikte görüp çok beğendiğiniz bir filmin VCD’sini (duruyorsa filmin biletini kapağına yapıştırarak), çok sevdiğiniz şarkının bir kopyasını, birbirinize söylediğiniz komik ve sevimli cümleleri ve aklınızda yer etmiş romantik anılarınızı yazdığınız bir mektubu, belki gittiğiniz bir maçın biletini, size verdiği çiçeğin kurutulmuş halini, hatta gözyaşlarınızı sildiği kağıt mendili, birlikte kullandığınız ve anısı olan hemen her şeyi kutuya yerleştirin, güzelce kapatıp üzerine yine birlikte çektirdiğiniz bir resminizi yapıştırıp verin. Oldukça kişisel ama çok anlamlı bir hediye olacak bu. (Henüz bu birikime sahip değilseniz bile aklınızda tutun ve gelecek sene kullanmak üzere malzeme biriktirmeye başlayın).
nette buldum
çok güzel canm ama ben buna benzer bişiler yapmıştım sevgililer günü için değil de arada yine yapayım kocacımaa
bende ilk çıkmaya başladığımızda yapmıştım ama düşün düşün kafayı yicem almadığım yapmadığım birşey gelmiyor aklıma koldüğmesi alayım diyorum seviyor o tarz şeyi geçi sadece özel günlerde takım giyiyor ama olur mu ki
kocişime gömlek almayı düşünüyorum benmki asker o yüzden hep formayla işe gidiyor spor bi gömlek iyi olur heralde
canım ya ben kendim hazırlıcam diye o kadar incelemedim siteyii
Ya kızlar baktım ben bu kitap olayına ama kaç günde teslim ettiklerini yazmamışlar yada ben göremedim ya :uhm:
Canlar Nişanlımn çıktığımz dönemde yaptırdığı bir hediyeyi anlataym size belki fikir olur;
dikdörtgen bir çerçevenin kenarlarını ebru sanatı ve bunun yanı sıra yaldızla süsletip Hattat ın birine ikimizin isimlerini yazdırmştı.Arapça bildiğim için hediyeyi açar açmaz okumamı istedi ilk önce klasik tablolar nazar duası faln sanmştm naniknanik okumaya çalştm bi kaç harfi okuduktan anladm sevinçten deliye döndm hayatmda aldığm en güzel hediyelerden biri diyebilirm Nisan da düğünmz var evimzn baş köşesine asıcam inş.:asigim:
Canlar Nişanlımn çıktığımz dönemde yaptırdığı bir hediyeyi anlataym size belki fikir olur;
dikdörtgen bir çerçevenin kenarlarını ebru sanatı ve bunun yanı sıra yaldızla süsletip Hattat ın birine ikimizin isimlerini yazdırmştı.Arapça bildiğim için hediyeyi açar açmaz okumamı istedi ilk önce klasik tablolar nazar duası faln sanmştm naniknanik okumaya çalştm bi kaç harfi okuduktan anladm sevinçten deliye döndm hayatmda aldığm en güzel hediyelerden biri diyebilirm Nisan da düğünmz var evimzn baş köşesine asıcam inş.:asigim:
seviyor ve kullanıyorsa tabiki olur canm ben kocacımı isteme söz nişan kına düğün nikah dışında takımla görmedim görememde adam giymio :)))