• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

selam herkese bende sevgililer günü için nişanlıma spor ayakkabı alacağım ve odasına sakallı ipten halı örmek istiyorum ama kararsızım sizince nasıl?halı fikri

Bilemiyorum ne almalıyım Yılbaşında çanta aldım spor çok beğendi.
:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

Kızlar daha önce söylendi mi bilmıyorum ama sevgilinizle resminizi karakalem yada renkli olarak çizdirebilirsiniz cok yeteneklı kişiler var yerimseniben

selam herkese bende sevgililer günü için nişanlıma spor ayakkabı alacağım ve odasına sakallı ipten halı örmek istiyorum ama kararsızım sizince nasıl?halı fikri
canm halı ii fikir el emeğin olur ama zor olmas mı örmekk
Kızlar daha önce söylendi mi bilmıyorum ama sevgilinizle resminizi karakalem yada renkli olarak çizdirebilirsiniz cok yeteneklı kişiler var yerimseniben

Evet tatlım bu da ii fikir ama bana uymuyo :)
ben Kocacımla kendime kitap yazıyorumm

ekte örnek var :1hug:

Eklentiler

• $000-3101.jpg
    $000-3101.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 52
canım benim çok teşekkür ederim fikrin için yapacam beğenmezsede evlendikten sonra değerlendiririm onu zemuszemus

casperrrrrrrr bel geldim de sen nerelerdesin yavru kuşum bak burada buldum seni

kalbimiz birmiş canım aynı anda yazdık :)))
canımm benmm topiğe giriyorum kimse olmuyo 2 haftadır da çok yoğun işler arada bu topiğe girip çıkıyorumm..
Belki okumuşsundur aşkıma kitap yazıyorum sevgililer günü için iki gündür de onunla haşır neşirim çok güzel oluyoo:asigim:

aslında şöyle bir şey aklıma geliyor siz ne dersiniz ;

şimdi biz evimizi aldık ya yani kendimize ait boş bir evimiz var :) Bu geçtiğimiz salı günü oturma odası için aldığımız kanepemiz geldi,daha önce de yemek odası takımımız gelmişti.Yani oturacak bir kanepe bir de sehpa takımı masa vs. var diyorum ki sevgilime şu net te sayfaları olan siteden kitap yazırayım hediyesi bu olsun,cumartesi gecesinden tiramisu yapayım yılbaşında yaptığımda çok beğenmişti :) işte bunları pazar günü sabahtan evimize götüreyim masanın üzerini biraz süsleyip bunları yerleştireyim.Romantik yazılar yazıp kapılara yapıştırayım,mumlar koyayım.Daha sonra onu eve getireyim.Romantik bir şey olur mu ki?

bu fikri geliştirecek fikirler de yazabilirsiniz kızlar

aaaa sen mi yazıyorsun kuzucum nasıl yapıyorsun bana da fikir versene kapağını falan nasıl hazırlayacaksın tabi senin işin bu rahat yaparsın da ben nasıl yaparım peki :(

aslında şöyle bir şey aklıma geliyor siz ne dersiniz ;

şimdi biz evimizi aldık ya yani kendimize ait boş bir evimiz var :) Bu geçtiğimiz salı günü oturma odası için aldığımız kanepemiz geldi,daha önce de yemek odası takımımız gelmişti.Yani oturacak bir kanepe bir de sehpa takımı masa vs. var diyorum ki sevgilime şu net te sayfaları olan siteden kitap yazırayım hediyesi bu olsun,cumartesi gecesinden tiramisu yapayım yılbaşında yaptığımda çok beğenmişti :) işte bunları pazar günü sabahtan evimize götüreyim masanın üzerini biraz süsleyip bunları yerleştireyim.Romantik yazılar yazıp kapılara yapıştırayım,mumlar koyayım.Daha sonra onu eve getireyim.Romantik bir şey olur mu ki?

bu fikri geliştirecek fikirler de yazabilirsiniz kızlar

canmm kesinlikle güzel fikir evinizde olun siz :))))
kitap fikri de süper ben bayıldım ama onların cümleleri deil benm cümlelerim olsun istiyorum henüz 10. sayfadayım ama bakalım artık..
fikri bi kaç çeşit yiyecek daha yaparak geliştirebiliriz canm :)))

casperım geliştirebiliriz de annemler bu işe ne der bilmiyorum öle romantik takılmalar falan yiyecek götürmeler demesinler noluyoruz :)

aaaa sen mi yazıyorsun kuzucum nasıl yapıyorsun bana da fikir versene kapağını falan nasıl hazırlayacaksın tabi senin işin bu rahat yaparsın da ben nasıl yaparım peki :(

canm önce iç yazım işini bitireyim diyorum bi arkadaşım daha var ikimizde bununla ilgileniyoruz iki gündür :)) o da sözlüsüne hazırlıyoo
kapakta fotoğraflarımız olcak canmm bi sürü hemde kalın kartona çıktı düşünüyoruz orjinal kitap gibi hazır olcak bitmiş hali canımm
sayfalar da bazıları çok dolu dolu bazısı seni seviyrumdan ibaret :))
kenarlar hep kalpler dolu olcak tabiki anlattığım olaya uygun fotoğraflarımız :)) çok güzel oluoo çook

hımmm tiramisuyu öyle çok büyük yapmıyacağım böyle kalp şeklinde kurabiye kalıplarıyla şekil verip 4 adet kalp yapacağım nasıl fikir.Yaaaa ben bunu doğum günü için düşünmeyeyim dimi 29 ocak ta da doğum günü var ama bu tam sevgililer formatına uygun değil mi :)

hımmm tiramisuyu öyle çok büyük yapmıyacağım böyle kalp şeklinde kurabiye kalıplarıyla şekil verip 4 adet kalp yapacağım nasıl fikir.Yaaaa ben bunu doğum günü için düşünmeyeyim dimi 29 ocak ta da doğum günü var ama bu tam sevgililer formatına uygun değil mi :)

evett sen bunu sevgililer gününde yap canmm heryer kalp olsunn oleyy :)) ayy aşkımı özledimmm

Back