Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm halı ii fikir el emeğin olur ama zor olmas mı örmekkselam herkese bende sevgililer günü için nişanlıma spor ayakkabı alacağım ve odasına sakallı ipten halı örmek istiyorum ama kararsızım sizince nasıl?halı fikri
Kızlar daha önce söylendi mi bilmıyorum ama sevgilinizle resminizi karakalem yada renkli olarak çizdirebilirsiniz cok yeteneklı kişiler var yerimseniben
a.s. caspersy canım çokta zor değil aslında ama beğenirmi bilmiyorum offf ya
casperrrrrrrr bel geldim de sen nerelerdesin yavru kuşum bak burada buldum seni
canım benim çok teşekkür ederim fikrin için yapacam beğenmezsede evlendikten sonra değerlendiririm onu zemuszemus
aslında şöyle bir şey aklıma geliyor siz ne dersiniz ;
şimdi biz evimizi aldık ya yani kendimize ait boş bir evimiz var :) Bu geçtiğimiz salı günü oturma odası için aldığımız kanepemiz geldi,daha önce de yemek odası takımımız gelmişti.Yani oturacak bir kanepe bir de sehpa takımı masa vs. var diyorum ki sevgilime şu net te sayfaları olan siteden kitap yazırayım hediyesi bu olsun,cumartesi gecesinden tiramisu yapayım yılbaşında yaptığımda çok beğenmişti :) işte bunları pazar günü sabahtan evimize götüreyim masanın üzerini biraz süsleyip bunları yerleştireyim.Romantik yazılar yazıp kapılara yapıştırayım,mumlar koyayım.Daha sonra onu eve getireyim.Romantik bir şey olur mu ki?
bu fikri geliştirecek fikirler de yazabilirsiniz kızlar
aaaa sen mi yazıyorsun kuzucum nasıl yapıyorsun bana da fikir versene kapağını falan nasıl hazırlayacaksın tabi senin işin bu rahat yaparsın da ben nasıl yaparım peki![]()
casperım geliştirebiliriz de annemler bu işe ne der bilmiyorum öle romantik takılmalar falan yiyecek götürmeler demesinler noluyoruz :)
hımmm tiramisuyu öyle çok büyük yapmıyacağım böyle kalp şeklinde kurabiye kalıplarıyla şekil verip 4 adet kalp yapacağım nasıl fikir.Yaaaa ben bunu doğum günü için düşünmeyeyim dimi 29 ocak ta da doğum günü var ama bu tam sevgililer formatına uygun değil mi :)