• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

ayyy deli kız öteki topicte de böyleydin biz yazıyoz uzaktan sevgililerimizi özlüyorduk ayyy bu aşkını özlüyor akşamına kavuşuyordu kaydirigubbakcemile3

ayyy deli kız öteki topicte de böyleydin biz yazıyoz uzaktan sevgililerimizi özlüyorduk ayyy bu aşkını özlüyor akşamına kavuşuyordu kaydirigubbakcemile3

ayy napm kuzum ya özlüyorum işte
adaaa akşama misafirim varmışş
kuzenim gelmiş şehır dışındn biraz uğrayım dedi daha ilk kez gelecek evime minicik bide bebişi varr
ne hazırlayım yaa eve gidince de sadece 1 saatim varr

bende aşkıma atkı örüorum büyük bir çabayla :) birde şu kitap olayına takıldım nasıl oluor yaw normal defteremi yazıosunuz yoksa bir kitapmı yapıorsunuz????eğer kitap yapıorsanız nasıl yapıorsunuz CADIARZU

ayy kuzum neler var ki evde ya sen bizim topiğe gelsene kızlar da orada onlar da fikir verir hem

kolay glsin çakırr canmm pc ortamında yazıyorumm bastırcam normal orjinal kitap giib olcakk
geliom adaa

sizin topik hangisi canım ya offf nasıl yapıcam ben üff yetiştirebilrmiyim aslında daa önceden hazırlamıstım ben kitap tarzında yazılar resmler onlara devam edim en iisi

aslında şöyle bir şey aklıma geliyor siz ne dersiniz ;

şimdi biz evimizi aldık ya yani kendimize ait boş bir evimiz var :) Bu geçtiğimiz salı günü oturma odası için aldığımız kanepemiz geldi,daha önce de yemek odası takımımız gelmişti.Yani oturacak bir kanepe bir de sehpa takımı masa vs. var diyorum ki sevgilime şu net te sayfaları olan siteden kitap yazırayım hediyesi bu olsun,cumartesi gecesinden tiramisu yapayım yılbaşında yaptığımda çok beğenmişti :) işte bunları pazar günü sabahtan evimize götüreyim masanın üzerini biraz süsleyip bunları yerleştireyim.Romantik yazılar yazıp kapılara yapıştırayım,mumlar koyayım.Daha sonra onu eve getireyim.Romantik bir şey olur mu ki?

bu fikri geliştirecek fikirler de yazabilirsiniz kızlar

kitabı daha sonra değerlendireceğim,hoşuma gitti benim de. kalpli yiyecekler yap bence. bilmiyorumkismile
ben de kurabiye yapıcam, hani puding tozuyla yapılıyor,çilekli yapcam ki pembiş pembiş olsun kalp şekli vermeye çalışıcam. bir kutuyada daha önce de dediğim gibi ufak notlar, güzel sözler yazılı kağıtlarla dopdolu bir kutu vereceğim.. :asigim: Şeniz

Son düzenleme:
öfff başa bela ya şu hediyeler dön dolaş aynı şeyleri almakdan sıkıldım çocuğun dolabını ben dizcem yakında:D:D

ben kendim gitmeyi düşünüyorum,Allah izin verirse. aklinialirimsmile
bir de çok merak edip te izleyemediği bir film vardı onu alsam yeter ona canım, evde baş başa kalabilirsek izleriz kaydirigubbakcemile3

Kızlar benim bir fikrim var ama tam yapmaya karar veremedim eyvahedigeldismile

Bir tane ayakkabı kutusunu süsleyeceğim ardından nişanlım tesbih e bayılır koleksiyonu vardır gümüş tesbih alacağım bir tane mektup yazıcam 1 adet flört döneminden 1 adet söz 1 adet nişan fotoğraflarımızı çerçeveye koyucağım en sevdiği parfümü bitmiş gördüm geçen gün boştu ondan alacağım jelibonu çok sever 5-6 paket jelibon alacağım tam bir film izleme hastası izlemek istediği 5 film var dvdisini alıcağım sürekli taktığım fularımı çok beğeniyor senin kokun sinmiş buna bir gece ver yatayım demişti çok gülmüştüm fularımıda kutunun içine koyup kargoyla yollayacağım o hiç bir şey almadım zannedecek kutuyla karşılaştığında yanında olacağım yüzündeki ifadeyi çok merak ediyorum

Ama yapmayadabilirim belki sayenizde değişik fikirler bulurum opuyorumnanaktan

Dijital Çerçeve nasıl olur sizce ?
İş yerinde masasına koyar felan (:
güzel olur canmmm

Bir tane ayakkabı kutusunu süsleyeceğim ardından nişanlım tesbih e bayılır koleksiyonu vardır gümüş tesbih alacağım bir tane mektup yazıcam 1 adet flört döneminden 1 adet söz 1 adet nişan fotoğraflarımızı çerçeveye koyucağım en sevdiği parfümü bitmiş gördüm geçen gün boştu ondan alacağım jelibonu çok sever 5-6 paket jelibon alacağım tam bir film izleme hastası izlemek istediği 5 film var dvdisini alıcağım sürekli taktığım fularımı çok beğeniyor senin kokun sinmiş buna bir gece ver yatayım demişti çok gülmüştüm fularımıda kutunun içine koyup kargoyla yollayacağım o hiç bir şey almadım zannedecek kutuyla karşılaştığında yanında olacağım yüzündeki ifadeyi çok merak ediyorum

canmm kesinlikle güzel fikirr jelibon hehe bende çok severim :)))
bence bunu yap hem ona özel olur hem emeğinle bişiler yapmş olursun

jelibon fikri çok hoşuma gitti ya benimkide sever çoksüprizzzzzsüprizzzzz

bencede güzel fikir aşkında beğenir hediyeni

Back