Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy deli kız öteki topicte de böyleydin biz yazıyoz uzaktan sevgililerimizi özlüyorduk ayyy bu aşkını özlüyor akşamına kavuşuyordu kaydirigubbakcemile3
sizin topik hangisi canım ya offf nasıl yapıcam ben üff yetiştirebilrmiyim aslında daa önceden hazırlamıstım ben kitap tarzında yazılar resmler onlara devam edim en iisi
aslında şöyle bir şey aklıma geliyor siz ne dersiniz ;
şimdi biz evimizi aldık ya yani kendimize ait boş bir evimiz var :) Bu geçtiğimiz salı günü oturma odası için aldığımız kanepemiz geldi,daha önce de yemek odası takımımız gelmişti.Yani oturacak bir kanepe bir de sehpa takımı masa vs. var diyorum ki sevgilime şu net te sayfaları olan siteden kitap yazırayım hediyesi bu olsun,cumartesi gecesinden tiramisu yapayım yılbaşında yaptığımda çok beğenmişti :) işte bunları pazar günü sabahtan evimize götüreyim masanın üzerini biraz süsleyip bunları yerleştireyim.Romantik yazılar yazıp kapılara yapıştırayım,mumlar koyayım.Daha sonra onu eve getireyim.Romantik bir şey olur mu ki?
bu fikri geliştirecek fikirler de yazabilirsiniz kızlar
güzel olur canmmmDijital Çerçeve nasıl olur sizce ?
İş yerinde masasına koyar felan![]()
Kızlar benim bir fikrim var ama tam yapmaya karar veremedim eyvahedigeldismile
Bir tane ayakkabı kutusunu süsleyeceğim ardından nişanlım tesbih e bayılır koleksiyonu vardır gümüş tesbih alacağım bir tane mektup yazıcam 1 adet flört döneminden 1 adet söz 1 adet nişan fotoğraflarımızı çerçeveye koyucağım en sevdiği parfümü bitmiş gördüm geçen gün boştu ondan alacağım jelibonu çok sever 5-6 paket jelibon alacağım tam bir film izleme hastası izlemek istediği 5 film var dvdisini alıcağım sürekli taktığım fularımı çok beğeniyor senin kokun sinmiş buna bir gece ver yatayım demişti çok gülmüştüm fularımıda kutunun içine koyup kargoyla yollayacağım o hiç bir şey almadım zannedecek kutuyla karşılaştığında yanında olacağım yüzündeki ifadeyi çok merak ediyorum
Ama yapmayadabilirim belki sayenizde değişik fikirler bulurum opuyorumnanaktan
Kızlar benim bir fikrim var ama tam yapmaya karar veremedim eyvahedigeldismile
Bir tane ayakkabı kutusunu süsleyeceğim ardından nişanlım tesbih e bayılır koleksiyonu vardır gümüş tesbih alacağım bir tane mektup yazıcam 1 adet flört döneminden 1 adet söz 1 adet nişan fotoğraflarımızı çerçeveye koyucağım en sevdiği parfümü bitmiş gördüm geçen gün boştu ondan alacağım jelibonu çok sever 5-6 paket jelibon alacağım tam bir film izleme hastası izlemek istediği 5 film var dvdisini alıcağım sürekli taktığım fularımı çok beğeniyor senin kokun sinmiş buna bir gece ver yatayım demişti çok gülmüştüm fularımıda kutunun içine koyup kargoyla yollayacağım o hiç bir şey almadım zannedecek kutuyla karşılaştığında yanında olacağım yüzündeki ifadeyi çok merak ediyorum
Fikrimi beğenmenize sevindim zemuszemus
bencede güzel fikir aşkında beğenir hediyeniKızlar benim bir fikrim var ama tam yapmaya karar veremedim eyvahedigeldismile