Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

ayy bende hep merak ediom ama sanmam kuzumm bu kadr düşün düşün yapmazlar galiba :)))
ayy evett gelsin artıkk kitaba nasıl bi tepki vercek ölcem meraktann

kızlar teşekkür ederim,ya ne bileyim aslında değişik fikirlerim vardı biliyorsunuz resmimizi kullanarak duvar saati yaptıracaktım falan ama şimdilik bu hediye daha çok içime sindi fiyatı da uygun resimli duvar saatine de 25 Tl istemişlerdi bunu da kredi kartımla 4 taksit 26 Tl ye aldım

casperrrrrrr balım naber önceki birkaçsayfayı okuduysan sana mesaj yazmıştım.Özledim seni çok görüşemiyoruz.Hediyeyi beğenmene çok sevindim

ben en çok aldığım oyuncak miki fareye ne tepki vercek merak ediorum asıl -tatlicadiarzu- çok kızıcak ve bir okadar da gülücekkkk hehehe kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm delikafadulden

casperrrrrrr balım naber önceki birkaçsayfayı okuduysan sana mesaj yazmıştım.Özledim seni çok görüşemiyoruz.Hediyeyi beğenmene çok sevindim

bitanem yaa bende özledimmm
işler o kadar yoğun kii
bugün bi bakayım artık size dedimm özledim çookk

Çok cici olmuş geçen bende baktım bi yerde çok beğendm ama kocacmla alırız onu hediye olarak deil :)))
adaa kitabım harika olduu

kapak sayfasına isim olarak Aşkın Adı Sen
yazmayı düşünüyorum ama sence nasll

ben en çok aldığım oyuncak miki fareye ne tepki vercek merak ediorum asıl -tatlicadiarzu- çok kızıcak ve bir okadar da gülücekkkk hehehe kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm delikafadulden

sadece 11 gün sonra hepsini öğrencezzz :)))
pazartesi de yazarız hepimizz

çok güzel bir kitap ismi

çok güzel canım bnce

saolun güzellerr
fikriniz varsa alabilirmm henüz kapak hazır değil çünküü
ama kapakta fotoğraflarımız olcak
aşk yayınevi yazacak
1. baskı yazacak 2010 yazacak
arka kapakta istemede gelen güllerimin resmi olcak
ve kitaptan minik notlar
ve aşkıma teşekkür olcak
eksik var mı sizcee

casperrrr kız bu isim süper Aşkın Adı Sen............. yani daha ötesi yok işte,vallahi beğendim ben bunu.Sen zaten deneyimin kazan ben seneye evlilik yıldönümümüz için yazacam kitap senden de bilgiler alacağım ok.

ayy beğenmene sevndm canmm
olurr yardımcı olurum güzelimm
bende evlilik yıldönümümüzde karne yapcamm sene sonu notu :)))

valla hic sanmiyorum
benimki hediyeden anlamaz gibi....
bi gül alir gelir kesin :gitme:
ben resimlerimi cikarttirdim, kücük bi albüme koyup vericem, ve anahtarlik foto koycam icine.,

yeterr :1closedeyes:

valla hic sanmiyorum
benimki hediyeden anlamaz gibi....
bi gül alir gelir kesin :gitme:
ben resimlerimi cikarttirdim, kücük bi albüme koyup vericem, ve anahtarlik foto koycam icine.,

yeterr :1closedeyes:

Cnmm gül de güzell
merakla beklemedeyiz bakalım neler gelecekk

yastigin üzerine resminizi bastirin hergün onunla yatsin
bittiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…