• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

14 Şubat eşimle nişanlanma yıldönümümüz şöyle güzel bişi yapmak istiorum herkes gibi ama henüz karar vermiş diilimmm

Haklısın canım, onların bizim gibi kara kara düşündüklerini sanmıyorum ahhh erkekler! Onlara en iyisi kaktüs almalı kaydirigubbakcemile3

ben gecenlerde nısanlıma durup dururken kaktus yollamıstım ama o meretın bıle anlamı guzel.hayatın butun zorluklarına ragmen yanında olacagım gıbısınden bı anlamı var yanı:)ben topıce yenı yenı bakmaya basladımda ondan anca yazdım:)

ben gecenlerde nısanlıma durup dururken kaktus yollamıstım ama o meretın bıle anlamı guzel.hayatın butun zorluklarına ragmen yanında olacagım gıbısınden bı anlamı var yanı:)ben topıce yenı yenı bakmaya basladımda ondan anca yazdım:)

mervecimm seni burda görmek çok güzell :1hug:

bende karakalem, yağlı boya tablo yada içinde resmimiz olan duvar saati yaptırmak istiyorum ama daha karar veremedim.. kalpli resimli duvar saatini 15 tl ye yapıyorlarmış.. fiyatı çok uygun, ama çok basit mi olur diye düşünüyorum.. bursada karakalem yapan bildiğiniz biryerler varmı kızlar? yağlı boya tabloyuda kent meydanında yapıyorlarmış ama fiyatı çok mu tuzludur acaba..

Ayyy üffff yaaa bende ne alacağımı bilemiyorumm.Yarın dışarı çıkıcam sevgilime hediye almak için düşünüyorum düşünüyorum ama bulamadım.bilmiyorumkismile

arkadaşlar bir sitede gördüm bunu çok hoşuma gitti hemen sipariş verdim çok hoş bişi yaaa

Eklentiler

• $9386657298.jpg
    $9386657298.jpg
    18,7 KB · Görüntüleme: 49
Selam kızlar yine ben 6 yldır bitmedi sevgülüler günü :=)) sizlerden örnek alayım dedim.Değişik fikirler var tşkler hepinizE.Yanlız karne işine bayıldım:)

ben yaptıklarımı söyleyeyim fikir olsun neyi ne zaman yaptım bilmiyorum ama evli değiliz şu çift kişilik yastıklar olurdu ya eskiden köy yastıklarından onu modern yaptırdım,bi yer buldum kuş tüyü ve silikondan gayet rahat bir çift kişilik yastık yaptırdım ve üstüne satenden siyah bir kılıf (ona kılıf bulamaz çünkü) yastığıda siyah yaptırdım,dedimki bir yastıkta kocayalım diye bu sakla evimizin ilk eşyası bu olmuş olsun yattıkça beni hatırla,birde dijital anahtarlık almıştım,böyle yuvarlak sanki gümüş gibi gri,anahtarlık ucu var,usb ile pcye bağlıyorsunuz bir ekranı var,ben aldım ve evde pc me bağlayıp resimlerimizi attım içine,orda resimler ister tek kalıyor ister slayt geçiyor.aynı dijital çerçeve gibi ama anahtarlığını düşünün,ister arabaya asar şu aynaya takılan süs yerine resimleriniz geçer,ister anahtarını takar gün içinde bakar.şarjıda usb le oluyor,peki b yıl ne yapıcam ben sevgililer günü sevmem doğumgünü var ama 7 gün sonra

ablamda nişanlısına kırtasiyeden fiş alıp (bildiğimiz fiş rulosu dümdüz beyaz rulo zannedersem 4-5 metre falanmış fazlası belkide) minik minik seni seviyorum yazdı hiç boşluk vermeden,2 tükenmez bitti bunun için sabır işi,birde tişört aldı düz renk üzerine birlikte olmaya başladıkları ilk günden itibaren kumaş kalemiyle tek tek tarih yazdı 01.02.2008,02.02.2008 falan diye bu da zahemtli bir iş ama yıkanınca çıkmıyor o ve minik minik olduğundan karşıdan desen gibi anlıyamıyorsunuz ne olduğunu zemuszemus

diz minderi var kızlar... ya da kahvaltı tepsisi de deniyor...
diz minderi yazıp nette aratın...

size yatakta kahvaltı keyfi yaşatsınlar diye :)

çok kullanışlı... sevgililer günü için özel desenlileri de var...

slmm kızlarr
adaaa çok güzel olmuş kız karnenn

sağol canım benim,seninde eline,kalemine ama en önemlisi yüreğine sağlık bak ne güzel 54 sayfa yazmışsın :)

diz minderi var kızlar... ya da kahvaltı tepsisi de deniyor...
diz minderi yazıp nette aratın...

size yatakta kahvaltı keyfi yaşatsınlar diye :)

çok kullanışlı... sevgililer günü için özel desenlileri de var...

evet canım bende gördüm ve sanırım ben resimli duvar saati yerine bunlardan alacağım çok güzel modelleri var özellikle ortası kalpli falan böyle :)

Back