• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

mandilin napıyorsun şekerim sen de buradasın karar verdin mi hediyene ?

Yok canım yaa karar veremedim hepsini tüketmemek için ayırt etmeye çalışıyorum. 14 şibat, doğumgünü, evlilik – nişan yıldönümü, tanışma cart curt.
Daha önce yaptıklarımdan size fikir verim
- balonların içine minik minik teşekkür notları yazıp şişirin, her birini patlatıp notları okusun. 1tane krımızı kalp balon olsun onu en son patlatmasını süleyin. Onun içindeki not farklı olsun.

- tuvalet kağıdına kırmızı kalemle notlar yazmıştım (artık ne yazacağınız size kalmış) çok esprili ve çok komik oliyii.

- bizimki çikolata tatlı delisi. Bütün marka çikolatalardan alıp böyle minik bi kase gibi kutuya doldurup fiyonkladım. Çooook hoşuna gitmişti. Bir anda bir sürü çeşit çeşit çikoları görünce dibi düşmüştü. En az 35-40 çeşit vardı ..

- internetten örnek bi çeki düzeneyip hesabınıza bilmem kaç milyon öpücük yatırılmıştır yada sayın X şu kadar milyon öpücük ödeyiniz gibi bi çek hazrılamıştım, yılbaşında.

Şimdilik yapacaklarım

- birlikte ilk defa gittiğimiz kayda değer yerlerden hatırası olan şeylerden otu kökü hatıra olsun diye biriktiriyoruz biz. Onlar için bir kutu alacağım, hatıra kutusu olacak. Ucra köşede saklı kalmış bütün hatıralarımızı içine atacağım. Kaplayıp kurdelalayıp vereceğim.

- fon kartonu alıp büyük büyük devasa kalpler keseceğim, içlerine bişiler yazıp salona iple sarkıtacağım onları.

burada tepsi çook cici :lepi:

mandilin canım fikirlerin çok hoş,ben de bu tarz şeyleri yapmak için evli olmayı bekliyorum,kısmetse 24 nisan'dan sonra kocişim olduğunda bu sürprizleri yaparım artık daha iyi olur.

adaer, Şeniz
tabükü canım bak azıcııık kaldı senide evercez :)

caspery, a.s. teşkküre ederim canım
bende senin gibi kitap yazmak istiyorum ama bi türlü zaman yaratamadım kendime, erteledim. Çok zahmetli ama çok hoş bişey, sabırını tebrik etmek gerek.

adaer, Şeniz
tabükü canım bak azıcııık kaldı senide evercez :)

caspery, a.s. teşkküre ederim canım
bende senin gibi kitap yazmak istiyorum ama bi türlü zaman yaratamadım kendime, erteledim. Çok zahmetli ama çok hoş bişey, sabırını tebrik etmek gerek.

saoll canmm benmm birden deli gibi başladm valla hedefim 100 sayfaydı ama 54 de kaldım en fazla 60 olur herhall

ben karne yaptım bi de aşk oyununu hazırladım ama tam anlamı ile bi hediye alamadım henüz bilmiyorumkismile

kızlaaar tapuyu hazırlayım diyorum ama kendim mi çıktı alayım nasıl yapayım bilemedim yaa yapamadım bi türlü

kızlar ben bi site buldum.kendi posterlernizi yapabiliosnz...site adı verilebiliomu? bilmiyorumkismile

yorumların hepsini okumadım belki yazan olmuştur ama ben evli olduğumuz ilk sevgililer gününde eşime kırmızı kalpli bir kutu içine kendi ördüğüm bir süveteri koydum evde kırmızı gıda boyası koyarak yaptığım kurabiyeleri jelatin kağıdını kese gibi yapıp içine koyup kurdele ile başlayıp onuda kutuya koydum ve kırtasiyeye en büyük boy SENİ SEVİYORUM ve altınada isimlerimizi yazdırdığım kırmızı bir kaşe yaptırmıştım sonra o kaşeyi bir faks kağıdı rulosu alıp heryerine basmıstım sonra o ruloyu tekrar sarıp kırmızı kurdele ile bağlamıştım onuda koydum kutuya o kalpli kutuyu hediye etmiştim... eşimde bana iş yerime kalpli kutuda kalpli çikolatalar göndermişti ama çikolatalar hep birer ısırık yenmişti içindeki nottada hepsinin tadına baktım hiç biri senin kadar tatlı değil yazıyordu...eşim fikri netten bulmuş

kızlar bende henuz karar vermıs deılımm ya..kafayı yıcemm vala ama aklımda bisi kaldıı fakat erkege gıdermı bu konuda emın deılımm sızce nasılll olurrrr
Kristal_Kupler oluo ya hanı resımlıı..sıte adı veremıorus ama google a yazdıınızda karşınıza çıkacaktır mutlaka....ne düşünüosunuzzz????offf valaaa stres oldumm yaaa.......

Back