mandilin napıyorsun şekerim sen de buradasın karar verdin mi hediyene ?
Yok canım yaa karar veremedim hepsini tüketmemek için ayırt etmeye çalışıyorum. 14 şibat, doğumgünü, evlilik – nişan yıldönümü, tanışma cart curt.
Daha önce yaptıklarımdan size fikir verim
- balonların içine minik minik teşekkür notları yazıp şişirin, her birini patlatıp notları okusun. 1tane krımızı kalp balon olsun onu en son patlatmasını süleyin. Onun içindeki not farklı olsun.
- tuvalet kağıdına kırmızı kalemle notlar yazmıştım (artık ne yazacağınız size kalmış) çok esprili ve çok komik oliyii.
- bizimki çikolata tatlı delisi. Bütün marka çikolatalardan alıp böyle minik bi kase gibi kutuya doldurup fiyonkladım. Çooook hoşuna gitmişti. Bir anda bir sürü çeşit çeşit çikoları görünce dibi düşmüştü. En az 35-40 çeşit vardı ..
- internetten örnek bi çeki düzeneyip hesabınıza bilmem kaç milyon öpücük yatırılmıştır yada sayın X şu kadar milyon öpücük ödeyiniz gibi bi çek hazrılamıştım, yılbaşında.
Şimdilik yapacaklarım
- birlikte ilk defa gittiğimiz kayda değer yerlerden hatırası olan şeylerden otu kökü hatıra olsun diye biriktiriyoruz biz. Onlar için bir kutu alacağım, hatıra kutusu olacak. Ucra köşede saklı kalmış bütün hatıralarımızı içine atacağım. Kaplayıp kurdelalayıp vereceğim.
- fon kartonu alıp büyük büyük devasa kalpler keseceğim, içlerine bişiler yazıp salona iple sarkıtacağım onları.
burada tepsi çook cici :lepi: