- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzelmiş canım hediyen.ya bişi merak ediorum acaba erkekler bukadar düşünüomu ne alıcaz ne alıcaz die biz harab edioruz kendimizi.çok merak ediorum acaba onlar bukadar romantik düşünebiliolarmı.şu sevgililer günü gelsede bizede alınan hediyeleri görsek -tatlicadiarzu-
casperrrrrrr balım naber önceki birkaçsayfayı okuduysan sana mesaj yazmıştım.Özledim seni çok görüşemiyoruz.Hediyeyi beğenmene çok sevindim
ben en çok aldığım oyuncak miki fareye ne tepki vercek merak ediorum asıl -tatlicadiarzu- çok kızıcak ve bir okadar da gülücekkkk hehehe kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm delikafadulden
Ben vazgeçtim karneden falan kızılcık sopası alacamklava:
çok güzel canım bncekızlarr
genel olarak sorayım bidee
Aşkın Adı Sen..
Nasıl kitap kitabın adı içinn
çok güzel bir kitap ismi
çok güzel canım bnce
casperrrr kız bu isim süper Aşkın Adı Sen............. yani daha ötesi yok işte,vallahi beğendim ben bunu.Sen zaten deneyimin kazan ben seneye evlilik yıldönümümüz için yazacam kitap senden de bilgiler alacağım ok.
güzelmiş canım hediyen.ya bişi merak ediorum acaba erkekler bukadar düşünüomu ne alıcaz ne alıcaz die biz harab edioruz kendimizi.çok merak ediorum acaba onlar bukadar romantik düşünebiliolarmı.şu sevgililer günü gelsede bizede alınan hediyeleri görsek -tatlicadiarzu-
valla hic sanmiyorum
benimki hediyeden anlamaz gibi....
bi gül alir gelir kesin :gitme:
ben resimlerimi cikarttirdim, kücük bi albüme koyup vericem, ve anahtarlik foto koycam icine.,
yeterr :1closedeyes:
Cnmm gül de güzell
merakla beklemedeyiz bakalım neler gelecekk
yastigin üzerine resminizi bastirin hergün onunla yatsin
bittiii :)
1 tane istemem
20 tane isterim
bak ozaman bayilabilirim hehe