• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

benim elime şimdi ulaştı canım çok şeker bişi ya bide güzel kutuya koyunca harika bişi kapıda ödeme şansıda var benm aldığım sitenin.

canım nereden aldığını bana özelden yazar mısın bir de bu anahtar gibi olan kırmızı yastıktan bahsediyorsun değil mi?

aynı resmdeki gibi arkadaşlar çok şirin canımn özelden yazdım sanada sitenn adını

Eklentiler

• $9386657298.jpg
    $9386657298.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 42
hediye paketine sarmıslar göndermişler artık neye koycağınızı siz kara vericeksiniz benim bu tanısma yıl dönümmde vereceğim hedyem olucak gerçi daha ona var ama martın 18 inde.gördüm ve kaçırmak istemedim.hem hediye işinide çıkardım aradan :p

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kız du bende yeni karar verdim zateeennn dün akşam aklıma takıldı dedim nan kociş senin kolunda niye saat yok nişandakiyle beraber 4 adet saat aldım bi tanesini bile takmadın sevmiyomusun yoksa didiimm

Buda utanmadan arlanmadan yok karıcım senin aldıklarının hiç biri benim zevkime göre deil dediiii mafoldumbenalsanaalsanasmile

Bende neymiş nan senin zevkin dedimm
buda siyah spor kocaman bi saat dedi kaydirigubbakcemile3
Hıı tamam dedim iyi git al kendin dedim kaydirigubbakcemile3
Araştırmam lazım tarifine göre güzel bi saat aliyim zaten gümüş tesbih de alsam 80-90 tl vericem bunun istediği tarz bi saatte alsam en fazla 100 tl veririm batırdı nan beni bu adam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kız du bende yeni karar verdim zateeennn dün akşam aklıma takıldı dedim nan kociş senin kolunda niye saat yok nişandakiyle beraber 4 adet saat aldım bi tanesini bile takmadın sevmiyomusun yoksa didiimm

Buda utanmadan arlanmadan yok karıcım senin aldıklarının hiç biri benim zevkime göre deil dediiii mafoldumbenalsanaalsanasmile

Bende neymiş nan senin zevkin dedimm
buda siyah spor kocaman bi saat dedi kaydirigubbakcemile3
Hıı tamam dedim iyi git al kendin dedim kaydirigubbakcemile3
Araştırmam lazım tarifine göre güzel bi saat aliyim zaten gümüş tesbih de alsam 80-90 tl vericem bunun istediği tarz bi saatte alsam en fazla 100 tl veririm batırdı nan beni bu adam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

heee benden gizli iş yapma tamam dün geldiyse akluna bişey demiyorum Şeniz
ne güzel ipucu veriyor bak kıymetini bil en azından delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 yok hayatımmmmm hiç gizli iş yaparmıyım nan senden kaydirigubbakcemile3 dün geldi aklıma bugün paylaştım kıymetini bil kaydirigubbakcemile3 Evet ip ucu verdi de ben aldıklarımı beğenmediğini bilmiyodum bu acı gerçeği öğrendim mafoldumben

Ayrıca o fıkradaki olayıda yapıcam kararlıyım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 yok hayatımmmmm hiç gizli iş yaparmıyım nan senden kaydirigubbakcemile3 dün geldi aklıma bugün paylaştım kıymetini bil kaydirigubbakcemile3 Evet ip ucu verdi de ben aldıklarımı beğenmediğini bilmiyodum bu acı gerçeği öğrendim mafoldumben

Ayrıca o fıkradaki olayıda yapıcam kararlıyım kaydirigubbakcemile3

Evet beğenmemiş zevksizsin işte :sm_cool:
Neyse senin kisi belli artık internetten araştır bakalım
Bide makrafoniye bak saat vardır belki güzel:1hug:

günaydın şekerler ben sevgilime hediyesini dün gece internetten sipariş ettim,bu hafta gelir sanyorum :)

[url=http://urlal.com/dqqf] [/URL]

üzerindeki desen papatya falı seviyor-sevmiyoru temsil ediyor,benim çok hoşuma gitti.Tatil günlerimizde yatağına kahvaltısını bununla götürmeyi planlıyorum,hediyenin içine zaten böyle bir not yazacağım.Eeeee karnesini de yaptım,çikolatası da hazır daha ne olsun değil mi ya

kızlar sararda çok şık dar kesim gömlekler var... dün aldım sevdiceğime üstünede tek renk kazak aldım...biizim ilk sevgililer günümüz hediyelerim klasik ama.. öyle çok romantik şeyler hazırlayıp şımartmıyım dedimnaniknanik

güzelmiş canım hediyen.ya bişi merak ediorum acaba erkekler bukadar düşünüomu ne alıcaz ne alıcaz die biz harab edioruz kendimizi.çok merak ediorum acaba onlar bukadar romantik düşünebiliolarmı.şu sevgililer günü gelsede bizede alınan hediyeleri görsek -tatlicadiarzu-

slmm güzelllerrr
kıss adaa bu da çok güzel beee
ayy hala 54 deyim ve işler çok yoğunn
bakalım böylece kalacak galibaa bu hafta sonu çıktısnı almam halltmem lazımm

Back