• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

bende fotoğraflarımızdan video yapmaya karar verdim. böyle bişey vardı sanırım sitede bilmiyorumkismile uzun süre giremeyince siteye unuttum nerde ne gördüğümü. resmi dvd kutusu boyutuna göre ayarladım. (photohopla). ozalitte güzel bi kağıda çıkarttırmayı düşünüyorum. sıra video yapmaya geldi ama şarkıya bir türlü karar veremedim. yonca lodi- sana birşey olmasın şarkısını düşünüyorum. sizinde fikirleriniz varsa söyleyin kızlar?????

Son düzenleme:
ayh bi türlü ayarlayamadım hangisini kopyalayacağımı küçük oldu galiba idare ediverin artık bilmiyorumkismile

bende fotoğraflarımızdan video yapmaya karar verdim. böyle bişey vardı sanırım sitede bilmiyorumkismile uzun süre giremeyince siteye unuttum nerde ne gördüğümü. resmi dvd kutusu boyutuna göre ayarladım. (photohopla). ozalitte güzel bi kağıda çıkarttırmayı düşünüyorum. sıra video yapmaya geldi ama şarkıya bir türlü karar veremedim. yonca lodi- sana birşey olmasın şarkısını düşünüyorum. sizinde fikirleriniz varsa söyleyin kızlar?????

resim çok gzl olmuş.
üstüne tıklayınca büyüyo ztn
şarkı da olabilir.

kızlar bende henuz karar vermıs deılımm ya..kafayı yıcemm vala ama aklımda bisi kaldıı fakat erkege gıdermı bu konuda emın deılımm sızce nasılll olurrrr
Kristal_Kupler oluo ya hanı resımlıı..sıte adı veremıorus ama google a yazdıınızda karşınıza çıkacaktır mutlaka....ne düşünüosunuzzz????offf valaaa stres oldumm yaaa.......

kar küreler oluo ya onlardan da yaptırabilirsin içine ikinizin resmini koyarsın.
erkeğe daha uygun bi hedie olabilir

ayy çıldırıcam ben ne alıcam ya offfffff :( kızlar bende su fax kagıtları varya 15 metre ondan aldım anılarımı ve onun benım ıcın anlamını yazıyorum bıttıkten sonra rulo yapıp kurdela ıle baglıycam ama bu yan bır ürün :) ne alıcam bilmiyorum almadığım şey kalmadı kızlar nolur yardım edin :( ayrıca adacım su karneyı nasıl yaptın yaa

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederimm. bakalım karneyi eline verince ne olcak sırnaşık şey
ona da dicem rezilsin aşkım rezill -tatlicadiarzu-

Küçük şeylerden mutlu olmasını bildiğimiz için böyle günlerde zorlanmıyoruz. Daha önce ikimizin fotoğrafını çıkartıp güzel bi çerçeveye koydum. Can yarim uykuyu sever şık bi pijama ve hep terliksiz dolaştığını bildiğim için taraftarı olduğumuz takımın terliğini almıştım. Sayemde artık terliksiz dolaşmıyor.

Şimdi ise aramızdaki espirili hitaplara dayanarak bişeyler almayı düşünüyorum. Biraz unutkanlık var bende. Bu yüzden hep tombik palukum diye takılır. Bende hoş bi akvaryumda ikimizi temsilen iki tane japon balığı alacağım. Sevgilim azıcık yemle doymaz deyip tokluktan öldürmese barikaydirigubbakcemile2
Sonracığıma vaktiyle aşk şarkılarını hoş sesinden fazlasıyla dinledim. Bu sefer sırayı devralıp resimlerimizi slayt yapacağım fondada kendi sesimden ikimizin şarkısı eşlik edecek. Eminim dinlerken hüzünlenir içimin gülen yüzüopuyorumnanaktan
Son olarakta çocuksu yanımızı kaybetmediğimizi hatırlatacak bişey yapmalıyım diye düşündüm. Akşamları güzel sesinden masal hikaye dinlemeye bayılıyorum. Bir kaç tane masal hikaye kitabı alacağım. Halk arasında beyaz atlı prens olsada benim mavi atlı prensime olmazsa olmaz küçük prensin kitabını almazsam ayıp olur. ıtiraf ediyorum sonuncusunu alırken kendimi düşündümgamyoncuiremsu
Dahada çok yapmak istediklerim var onlarıda başka zamanlarda icraate geçireceğim

kızlar ben netten ahşap uçak aldım :)
eşimin çocukken ahşap bi uçağı varmış çok severmiş, ne zaman çocukluğundan konu açılsa mutlaka o uçağı anlatır.bende böyle bir sürpriz yapayım dedim.güzelde bir kutu aldım...

size bir fikir; eğer sevgiliniz/eşiniz antikaya meraklı ise plakçalar yada gramafon alabilirsiniz, çok güzel bir hediye olur bence.

ayh benim nişanlımda antika arabaları çok sever oyuncak oluyo ya sırf demirden kaliteli nerden bulurum acabaaa bayanssulusmile

kızlar ya ben maddiyatı olan bi heidye vermek isteimiyrum evet sevgiliyken bu tür şeyler hoş geliyor ama evlenince zaten herşeyi bilrikte yapıyrouz ve süprizi kalmıyor hani atkıdır kazaktır falan onları da yaptım ya ne bilim daha farklı şeyler arıyorum lütfen birazcık daha düşünün pasta yapayımdiyorum sabahondanönce kalkıp güzel bi kahvaltı sonrasında çıkıp dışarda el ele yürüyerek bi tur sonra dışarda da olabilir evde de olabilir öğle yemeği gerçi bizimki akşam olur çünkü s.günü pazara geliyoruz yatarız öğleye kadar sonra güzel bi film (filmin ne olucağı konusunda bi bilgim yok hala ..) sonra malum gelinliğimiz düğünde bi kere giyildi onu giyerek günün jübilesi kaydirigubbakcemile3 falan filan aralara güzel heyecanlar katmak da var tabe arada evli olanlar lütfen birazcık daha düşününn güzel fikirler bulabilriz inşallah sositososito

slm kızlarr
bize en güzel hediye evimiz olcak inşş ev bulduk bakalım bi dahaki haftaya belli olacak alıp alamayacağımız eğer olursa en güzel hediye Rabbimden gelmiş olcak

kızlar ya ben maddiyatı olan bi heidye vermek isteimiyrum evet sevgiliyken bu tür şeyler hoş geliyor ama evlenince zaten herşeyi bilrikte yapıyrouz ve süprizi kalmıyor hani atkıdır kazaktır falan onları da yaptım ya ne bilim daha farklı şeyler arıyorum lütfen birazcık daha düşünün pasta yapayımdiyorum sabahondanönce kalkıp güzel bi kahvaltı sonrasında çıkıp dışarda el ele yürüyerek bi tur sonra dışarda da olabilir evde de olabilir öğle yemeği gerçi bizimki akşam olur çünkü s.günü pazara geliyoruz yatarız öğleye kadar sonra güzel bi film (filmin ne olucağı konusunda bi bilgim yok hala ..) sonra malum gelinliğimiz düğünde bi kere giyildi onu giyerek günün jübilesi kaydirigubbakcemile3 falan filan aralara güzel heyecanlar katmak da var tabe arada evli olanlar lütfen birazcık daha düşününn güzel fikirler bulabilriz inşallah sositososito

ben fotoğraflarımızdan oluşan 1 yıllık takvim yapmıştım, kendim bastım, sadece kırtasiyede cilt taktırdım, o da zaten 2-3 lira falan. hemen hemen her güne de küçük notlar düşmüştüm, o ara olabileceğini tahmin ettiğim şeyler, şarkı sözü vs.. yazmıştım.

Back