Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çakır bulursun canm yaa daha zaman var zatenn üsülmee
neyse çok şükür doğum gününü dün atlattık,daha öncesinden hediyesini almıştım.1 gömlek ve ona uygun fitilli kadifeden yelek gibi bir şey,içine de bir not yazmıştım.İşte dün işten çıktım koştura koştura eve gittim.Arabayı alıp hemen çıktım.Girdim bir pastaneden bir de pasta aldım.... doğru onun şirketine.Yolda tlf. açtım şirketin önüne gelsene bir diye bu şaşırdı falan sonra geldi aşağıya bu söylediklerim gecenin 10 unda oluyor bu arada o mesaideydi neyse geldi arabaya 10 dk. falan kalabildi ama olsun herşeye değer.....Önce hediyesini verdim çok memnun oldu falan özellikle yelek gibi olan o mont türü şeye bayıldı :) sonra öptüm öptüm kokusuna doymaya çalıştım,tam inecekken arabadan Adamım bu da pastan arkadaşlarınla yemen için dedim :) hoş oldu yani.Asıl sürpriz sevgililer gününe o yüzden şimdiden fazla sürprizli birşey yapmak istemedim.
Bu arada sevgililer günü için hazırlayacağım kutunun içine koyacağım karnesini de hazırladım
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
günaydın kızlarrr
ben halen ne yapacağıma karar veremedim![]()