Canım şimdi adam msn açtı, ben ona sorayım birkaç şey.Kitabın hepsini kendimiz hazırlayabiliyor muyuz diye felan bir sorayım.Öğrenince yazıcam buraya.
tmm cnmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım şimdi adam msn açtı, ben ona sorayım birkaç şey.Kitabın hepsini kendimiz hazırlayabiliyor muyuz diye felan bir sorayım.Öğrenince yazıcam buraya.
azelya ne kitabı yaw anlamadım ben
Ayy pardon yaa, yeni düştü benim jeton..Sen oraya yaptırmıcan yani?
yok canmm ordaki örneğe baktım sayfa bomboş kalıyo benimde elimden gelirken oraya yaptırmak istemedim
kendim hazırlıcam sayfa tasarımı kapak tasarımı falan uygun kağıda çıktı alcamm
bi arkadaşm da sözlüsüne yapıo
çıktıları kescez kitap haline getircez :)
Masaya saat ortasına sözden bi Resim olabilir
canmm çok güzel çıktı alan kırtasiyeler var orjinal baskı kalitesine yakınnÇok güzel zemuszemus Ya ben de kapağı yüzünden kararsız kalıyorum, sitedeki kapak aynı gerçek kitap kapağı gibi.Ya bir matbaa felan tek kitap için açmaz dimi makinasını :gitme:
Kol saati de yapıyorlar internette bir site.Ama masa saatini bilmiyorum boshayallersmile
canmm çok güzel çıktı alan kırtasiyeler var orjinal baskı kalitesine yakınn
ordan alabilirsin çıktısınıı
evet cnm oda olr çok saol yaa kaydirigubbakcemile5
hem dha uygun olr bnm için çnkü 70 tl çok geldi hem zaten resmlerimzi pc 'de progrmlarla istedğm gbi yapabiliorm flsah bellğe atıp kırtasiyecide asetat kagıdına bastrablirm süper olr boshayallersmile
Yine biizm Resimlerimizle kol saati de olabilir eee fiyatına 70 mi dediler ohaoldumsmile
MAsa saati düşünmüştüm canım ama kol saai de olabilir çok abartılı olmaz herhalde akannehirakannehirakannehir
Bide şu kitabı nasıl yazıcaklar neye göre:bbo::bbo:
speedy kol saati deil çalar saat 70 tl idi cnm ötekini biliorm eyvahedigeldismile
Kol saati de yapıyorlar internette bir site.Ama masa saatini bilmiyorum boshayallersmile
Yine biizm Resimlerimizle kol saati de olabilir eee fiyatına 70 mi dediler ohaoldumsmile
MAsa saati düşünmüştüm canım ama kol saai de olabilir çok abartılı olmaz herhalde akannehirakannehirakannehir
canm siteye bilgilerinizi bi kaç anınızıı yolluyorsun yazıyormuş
ama ben tanışmadan başladımm
norml kitap gibi önsöz yazdımm
tanışma
aileler tanışma
isteme
söz
nişan
nikah
kına
düğün
her özel günü anlatcamm
araya şiirler şarkı sözleri
bi sürü fotoo
ve bi sürü kalp olarak süslücem kitabıı
kapakta da fotolarımız olcakk
evet bncede çok güzel olr speedy hihoyyyt
kol saatini nerde yapıolar acaba azelya öğrenblr mym yerimseniben
canm siteye bilgilerinizi bi kaç anınızıı yolluyorsun yazıyormuş
ama ben tanışmadan başladımm
norml kitap gibi önsöz yazdımm
tanışma
aileler tanışma
isteme
söz
nişan
nikah
kına
düğün
her özel günü anlatcamm
araya şiirler şarkı sözleri
bi sürü fotoo
ve bi sürü kalp olarak süslücem kitabıı
kapakta da fotolarımız olcakk
caspersy saol cnm ama bn çalar saatler var ya onlardan yapmk istyrm çnkü sitede baktım bi yerde 70 küsür tl idi bna pahalı geldi öğrenciym malum akannehir
evet bncede çok güzel olr speedy hihoyyyt
kol saatini nerde yapıolar acaba azelya öğrenblr mym yerimseniben
Uuuuuu harbi kitap yazıyorsun sen kaydirigubbakcemile3Okuyana kolaylıklar diliyorum aklinialirimsmile
Tatlım bu linki bir incele Saatini Yarat - Burada Herşey Senin Elinde
Senden bir form doldurmanı istiyorlar sipariş formu; Bu forma 3 adet anınızı yazıyorsun, 3 fotoğraf yolluyorsun, kitaba eklemek istediğin birşeyler varsa belirtiyorsun.Onlar da kendi ellerinde bulunan 20 adet farklı hikayeden en uygun olanını, sizin anılarınıza göre kitaba uyarlıyorlar canımcım..Ön kapağa da resminizi basıyorlar, arkasına da ne istersen onu yazıyorlar..Fiyatı da kargo dahil 50tl.
İşte benim bunları yapmam için zamana ihtiyacım var ama ben bu 2 hafta hem işyerinde hemde evde full doluyum fisfisfisfisfisfis
Söz olucak+isteme falan derken hangi arada ben bunları yapıcam:lepi::lepi:
Çok hoşuma gitti ama daha farklı bişey olmalı benim uğraşmıycağım mesela
Kol saatine baktım ama şimdi 99 YTL pahalı geldi bana süprizzzzzsüprizzzzz
MAsa saati olabilir herhalde daha bakıcam ama düşünmem lazım :asigim::asigim:
Tatlım bu linki bir incele Saatini Yarat - Burada Herşey Senin Elinde
yaaa çok güzelmiş ama fiyatı beni aşar en düşük fiyatı 89 tl malsef cnm çok saol yinede artk evlenince yaparım :asigim: