Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azelyacım plaketi çok merak ettim ben de böyle bir şey yaptırabilirim boshayallersmile
cnmcım eklersen çok çok sevinirim çünkü ben bunu düşünüyorum hediye olarak
İşte kızlar plaket bu :dance:
tşkler cnm
cidden çok hoş bir hediyeymişş
bayıldım vallla
üzerinde ne yazıyo ?
acaba ne kadar patlar plaket yaptırmak
ay çok mu soru sordum ne
bilmiyorumkismile
Teşekkür ederim..
Plakette yazan;
2008-2009 yılı en ideal sevgili ödülü kaydirigubbakcemile3
Sayın; aZeLYa55 sevgime olan üstün saygı ve güveninizden dolayı teşekkür eder, bir ömür boyu benimle mutlu olmanızı dilerim
en altta da kendi adı soyadı..Bizimki biraz ciddi takılmış ama ne istersen onu yazdırabiliyorsun..Fiyatı 20-25 olması lazım.Taş çatlasın 30, fazla tutmaz bence.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ohhh bu sene rahatsın..Çok zorlanıyorum hediye seçerken.Ben kitabın siparişini verdim canım.İnşallah beğenirim.Burda geldiğinde onu da eklerim,beğenip beğenmediğimi yazarım.Kısmetse bu ay sonunda elimde olacak delikafaduldenay çok cici yaaaaaaa
çok orjinall bayıldım bayıldım
tşkler tatlım
sevgililer günü bizim ayrıca nişan günümüz 2 yıl önce ogün nişanlanmıştık ondan orjinal bişe arıyordum
aslında kitap ta çok hoş saatte
doğum gününde o saati yaptırcam
28 haizranda da o kitabı ohh hediye derdim giitti rahatladım yaaaa
zemuszemus
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ohhh bu sene rahatsın..Çok zorlanıyorum hediye seçerken.Ben kitabın siparişini verdim canım.İnşallah beğenirim.Burda geldiğinde onu da eklerim,beğenip beğenmediğimi yazarım.Kısmetse bu ay sonunda elimde olacak delikafadulden
Atkımı örsek napsak havada soğuk :jeyyar:
Ama ben örgü örmeyi bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
azelya harbiden çok değişik bişey olmuş plaket çokta şeker yani beğendim k
kaç günde oluyor acaba başka parlak bişey bulamazsam ondan yaptırabilirim
ya masa üstü saati düşünüyorum kol saati bana çok pahalı geldi şimdi söz masraflarım var zaten
eee kitapta olmadı karar veremedim
ya masa üstü saati yada böyle plaket gibi bişey olabilir kararsızım
nerde yaptırıcam bu plaketi nette falan yapıyorlar mı forumda yazdıysanız kusura bakmayın bakmadım da bende yaptırmak istiyoruumm delikafadulden
azelyacım çok çok çok sağol beni büyük bi dertten kurtardın kaydirigubbakcemile3 plaket harikaymış bunu yaptırıcam sevgilime çok tatlı yaa opuyorumnanaktan