• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

Ben şu bahsedilen kitabı yaptırcam..Değişik bir hediye olur bence.Çünkü kazak, eşofman,parfüm vs. normal zamanlarda da alıyorum. Eşimi böyle orjinal şeyler daha çok mutlu ediyor sanırım..Çünkü bana geçen sene sevgililer gününde (bekarken boshayallersmile) "Yılın En iyi Sevgilisi Plaketi"ni vermişti, üstünde resmimiz vardı opuyorumnanaktan

Ben şu bahsedilen kitabı yaptırcam..Değişik bir hediye olur bence.Çünkü kazak, eşofman,parfüm vs. normal zamanlarda da alıyorum. Eşimi böyle orjinal şeyler daha çok mutlu ediyor sanırım..Çünkü bana geçen sene sevgililer gününde (bekarken boshayallersmile) "Yılın En iyi Sevgilisi Plaketi"ni vermişti, üstünde resmimiz vardı opuyorumnanaktan

bende çok sevdim o kitabı tatlım çok orjinal birşey
ama ben evlilik yıldönümümüzde yaptracağım onu
senin geçen yılki hediyen süpermiş
bende bu yıl ondan mı yaptırsam diye düşündüm valla
nerde yaptırmış eşin detayları nedir anlatabilirmisin cnm??**

plaket çok orjinal süper olmuş ya alkisalkisalkisalkisalkisalkis

benim eşimde plaket yaptırmıstı ama küsmüştük o zaman barısayım diye

Kızlar bir arkadaş kart hazırlıyordu kimdir o arkadaşımız fikrini paylaşabilir mi merak ettim :kedi:

bende çok sevdim o kitabı tatlım çok orjinal birşey
ama ben evlilik yıldönümümüzde yaptracağım onu
senin geçen yılki hediyen süpermiş
bende bu yıl ondan mı yaptırsam diye düşündüm valla
nerde yaptırmış eşin detayları nedir anlatabilirmisin cnm??**

Ben evlilik yıldönümüme kadar piyasadan kalkar diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3
Bunu fotoğrafçılarda ya da, reklamcılarda hazırlatabilirsin canım..İstersen eve gidince resmini de eklerim :hulya:

Daha orjinal fikirler var mı?
Ben sadece kitapla kalmak istemiyorum.
Bu kitap için de iletişim bilgilerinden ilgili kişiye mail attım, birkaç soru sordum ama geri dönüş yapmadı..Msn kişi listeme de ekledim, kabul etmedi.İşlerinin başında durmuyorlar mı ne aklinialirimsmile

slm kızlar bi kaç gündür yoktum cenazemiz vardı şimdi toptan okudum güzel fikirler çıkmış
ellerinize sağlıkk
ben de 10sayfa falan yazdım kaldım bakalım toparlarım inş o zamana kadar

Daha orjinal fikirler var mı?
Ben sadece kitapla kalmak istemiyorum.
Bu kitap için de iletişim bilgilerinden ilgili kişiye mail attım, birkaç soru sordum ama geri dönüş yapmadı..Msn kişi listeme de ekledim, kabul etmedi.İşlerinin başında durmuyorlar mı ne aklinialirimsmile

canm ben kitabın yanına ekleme yapcam :)
eşim tam bi balık hastası ama evimiz büyük akvarym için müsait deil fanusta balık alcam 2 tane biri o biri ben :))
sabah erken kalkıp komidinin üstüne koycam balık ve kitabı ve notları uyanınca görür kocacmm

slm kızlar bi kaç gündür yoktum cenazemiz vardı şimdi toptan okudum güzel fikirler çıkmış
ellerinize sağlıkk
ben de 10sayfa falan yazdım kaldım bakalım toparlarım inş o zamana kadar

başınız saolsn cnm..
bncede eger kitap yazılacksa kendi cümlelrnle kurulmş olması ve kendi duygularını yanstman çok dha güzel onların cümleleri bana çok basit geldi cnm..

bişey sorcam bn bi masa saati yapmak istyrm çalar saat yani içnede bizm resmimizi koycam yalnız malzemelerini nerden bulablrm bi fikrinz var mı kızlar?

nette hazırı var ama bana çok pahalı geldi o yüzdn soryrm :uhm:

canm ben kitabın yanına ekleme yapcam :)
eşim tam bi balık hastası ama evimiz büyük akvarym için müsait deil fanusta balık alcam 2 tane biri o biri ben :))
sabah erken kalkıp komidinin üstüne koycam balık ve kitabı ve notları uyanınca görür kocacmm

Öncelikle başın sağolsun, Allah sabır versin canım..
Sen kitabın 200 sayfasını da kendin mi hazırlıcaksın? Bir de bu kitap hazırlayan kişiyle irtibata geçtin mi?
başınız saolsn cnm..
bncede eger kitap yazılacksa kendi cümlelrnle kurulmş olması ve kendi duygularını yanstman çok dha güzel onların cümleleri bana çok basit geldi cnm..

bişey sorcam bn bi masa saati yapmak istyrm çalar saat yani içnede bizm resmimizi koycam yalnız malzemelerini nerden bulablrm bi fikrinz var mı kızlar?

Kol saati de yapıyorlar internette bir site.Ama masa saatini bilmiyorum boshayallersmile

başınız saolsn cnm..

saol bitanemm
yani ordaki basit geldi bana canmm
canmm bi saat al ona göre foto çıktı yaparsınn
takvimli masa saati falansa sorduğun fotoğrafçılar yapıo güzelim çok pahalı olmaması lazımm

Öncelikle başın sağolsun, Allah sabır versin canım..
Sen kitabın 200 sayfasını da kendin mi hazırlıcaksın? Bir de bu kitap hazırlayan kişiyle irtibata geçtin mi?

Amin canmm saoll...
yok bitanem irtibata falan geçmedim kendim hazırlıcamm hedefim 100 sayfa bakalım olduğu kadar yapcamm kendim hazrlayp çıktısını alcamm
Kol saati de yapıyorlar internette bir site.Ama masa saatini bilmiyorum boshayallersmile

saol bitanemm
yani ordaki basit geldi bana canmm
canmm bi saat al ona göre foto çıktı yaparsınn
takvimli masa saati falansa sorduğun fotoğrafçılar yapıo güzelim çok pahalı olmaması lazımm

Canım şimdi adam msn açtı, ben ona sorayım birkaç şey.Kitabın hepsini kendimiz hazırlayabiliyor muyuz diye felan bir sorayım.Öğrenince yazıcam buraya.

Amin canmm saoll...
yok bitanem irtibata falan geçmedim kendim hazırlıcamm hedefim 100 sayfa bakalım olduğu kadar yapcamm kendim hazrlayp çıktısını alcamm

Back