tatlım nerde o kitap sitesi banada verirmisiniz
bilmiyorumkismile
cnm google da sevgiliye kitap yazıosun orda karşına çıkan ilk adresi tıkla görcksn hemen hihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım nerde o kitap sitesi banada verirmisiniz
bilmiyorumkismile
benim aşkım asker olduğu için mektup yazacağım ona:asigim:
evet var canım benim eşim evde hep tişört giyiyor ona oğluşumuzla beraber bi resmi var onu tişörte bastıracağı arkasınada ben babamın yavru aslanıyım yazdıracağıım bir tanede oğluma yaptıracağım takım giysinler die
cnm google da sevgiliye kitap yazıosun orda karşına çıkan ilk adresi tıkla görcksn hemen hihoyyyt
ay canım buldum çok sağol ve cidden çok hoşuma gitti bu kitap tavsiye edenlere teşekkür ederim
28 haziran evlilik yıldönümüm ve ben de yaptıracağım bı kitaptan aşkımın çok hoşuna gidecek eminima.s.
benim hedie fikrim nasıl acaba kızlar???
geçen sefer yakmıştım canım,bu seferde yakmassam hoşuna gidecek inş. :kedi:begenmene sevindm cnm
aaa oda çok hoş cidden cnm hem kendi ellerinle yaptığın bişey çok hoşuna gider bnce kaydirigubbakcemile5
google dan sevgiliye kitap yaz çıkar canım.. bi arkadaşım yaptırdı.. elime geçerse paylaşırımcanım ya bu çok gzl birşeymiş
nerde nasıl yapılıyor bir bilgi alabilirmiyim
bende evlilik yldönümümüzde yaptırayıım kocacığımaaa
şimdiden teşekkürler a.s.
yok canım yap sende, senin cümlen güzel olmuş... kendini tatlı yerine koymuşsun..oda hoş kaydirigubbakcemile5hadi ya erkekler mi yapıomş cnm bn hç rastlamdım o zmn yapmam başka fikrlermde var zaten :umursamaz:
geçen sefer yakmıştım canım,bu seferde yakmassam hoşuna gidecek inş. :kedi:
yok canım yap sende, senin cümlen güzel olmuş... kendini tatlı yerine koymuşsun..oda hoş kaydirigubbakcemile5
kızlar bnde geldim aranıza zemuszemus
bnmde bi fikrm var begenirseniz sayet kalpli bi kutuya kalpli çikoltalardan alıcam ve hapsinin yarısını sırıp ycem kutunun üzerinede beni tamamla aşkım yazıcam :kedi:
sizce nasıl kızlar tabi başka şeylerde var kafamda önce bunu sorym dedim :uhm:
çok acayip romantik cnm.
çok güzel fikir cnm bizler içinde ileride yapılıcak hediye olurevet var canım benim eşim evde hep tişört giyiyor ona oğluşumuzla beraber bi resmi var onu tişörte bastıracağı arkasınada ben babamın yavru aslanıyım yazdıracağıım bir tanede oğluma yaptıracağım takım giysinler die
seninkide güzel cnm yanınada kendi emeğinle başka tatlı türü bişey yaparsan daha çok beğenir bencekızlar bnde geldim aranıza zemuszemus
bnmde bi fikrm var begenirseniz sayet kalpli bi kutuya kalpli çikoltalardan alıcam ve hapsinin yarısını sırıp ycem kutunun üzerinede beni tamamla aşkım yazıcam :kedi:
sizce nasıl kızlar tabi başka şeylerde var kafamda önce bunu sorym dedim :uhm:
ben esime gecen sene, bayaga büyük bir süpriz yapmistim, garibim isten gelmisti, kapiyi acar acmaz yerde onun hakkinda düsündüklerimi, ona sevgimi anlatan kagitlar serdim, yere sererken kagitlar yatak odamiza dogru serdim. kendimi yatak odasina sakladim, ve kapiyi actiginda yatagin üstüne ona aldigim hediyeyi gördü, oda kalp seklinda balonlarla doluydu, bende öylece oturup askimin gelmesini bekledim :)... askimda bir restoranta masa ayirmisti, yemek yedik sonrada bilardo oynamaya gittik.. okadar :) bakalim bu sene ne yapicam hmmm...
boshayallersmileben eşimin de bana ne alacağını duydum hahaha ama haberi yokkaydirigubbakcemile3 geçen amcasının kızına sorarken duydum benim istediğim bi künye var sanş künyesi die de geçi ortada kelebek iki kenarındada nazar boncuğu var pahalı bişi ama uzun süredir istiodum bi denzeride amcasının kızında var nerden aldın filan dio bizimkide istioda dedi bende hemen ordan kaçtım beni görmesin diee.... anam birde başka bişi alırsa bozulurmuyum acabaaaboshayallersmile