• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

Yaa gidip gidip geliyorum, bu kitabı mı yaptırsam yoksa ayakkabı ı alsam diye eyvahedigeldismileAma ayakkabı her zaman alabilirim dimi.
Ya kitapta çok değişik bir fikir ama içeriğinin çoğu yerinden haberim olmıcak bilmiyorumkismile
kitaponkapak.jpg

49,99 dan 59,99 olmuş akannehirakannehirakannehirakannehir

Mesela böyle saat oluşturdum 99 YTL
3467.bmp

kitapta bende kararszıım :bbo: içini bilmiycem bide kötü olursahihoyyyt

Vallahi fırçaladım adamı msnden.Bu ne ya, sabah 49tl akşam 59 lira..Ohh isteyen olunca zam yapmış..Yaptırmıcam kitap galiba mafoldumben

Bi alternatif bana yılbaşında digital çerçeve almıştu böyle bişeyde alabilirsiniz
Teknosa da falab var çok hoşuma gitmişt.

bnm aşkımda bana almştı doğum gnmde ama evimzde kullncaz artık Şeniz

Yaa gidip gidip geliyorum, bu kitabı mı yaptırsam yoksa ayakkabı ı alsam diye eyvahedigeldismileAma ayakkabı her zaman alabilirim dimi.
Ya kitapta çok değişik bir fikir ama içeriğinin çoğu yerinden haberim olmıcak bilmiyorumkismile
kitaponkapak.jpg

49,99 dan 59,99 olmuş akannehirakannehirakannehirakannehir

akannehir

Mesela böyle saat oluşturdum 99 YTL
3467.bmp

kitapta bende kararszıım :bbo: içini bilmiycem bide kötü olursahihoyyyt

çok güzel olmş cnm ama bna fiyatı tuzlu geldi malsef akannehir

Ben açtım kullanıyorum ozamana olmadı yenisini alırız.
Fiyatı pahalı evet kabul ediyorum ama güzelde oldu yani eee bide abartı gibi geldi bana.

caspery bende şimdiden toplarım kafam olmadı yazarım bişeyler.
Toplam kaç sayfa yazıyorsun hepsini mi biz oluşturuyoruz..

kızlarr en kötü ihtimal wordde yazıları yazınn gidin bi kırtasiyeye ordada sayfaya montajını yaptırın çıktı alın cilt yaptırınn daha uygun fiyata gelirr ve sizin cümleleririnz olurr
Ankara daki büyük kırtasiyelerde grafiker oluo mutlaka öyle bi yer bulur yaptırırsınzz

Ben evlilik yıldönümüme kadar piyasadan kalkar diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3
Bunu fotoğrafçılarda ya da, reklamcılarda hazırlatabilirsin canım..İstersen eve gidince resmini de eklerim :hulya:

cnmcım eklersen çok çok sevinirim :D çünkü ben bunu düşünüyorum hediye olarak

Back