Sevgililer günü hediyesi almadı

Ozaman siz 8 Mart dünya kadınlar gününde de çok uzuleceksiniz umursamadı o günü diye..benim bir tanıdığım sırf nişanlısı 8 Mart dünya kadinlar günü ve anneler gününü kutlamadigi için nişanlisina hayatı zindan etti..geleceğin annesiymis sonuçta kutlanmaliymis:) herneyse bence bu tarz günlere değilde size özel gunlere önem verin.mesela dogumgununuzu kutlamamıs olsaydı üzülmenize hak verirdim ama şuan sizi haklı bulmadim.tamamen ticari ve sonradan uydurulmuş kapitalizmin dayattığı önemsiz günler kutlansa ne olur kutlanmasa neolur.bence sizde onemsemeyin

Evet hatta aksine utanıyorum bana hediye almadı diye serzenişte bulunmaya.. Ama bunu asla telafi edemeyecek çünkü geçti artık şuan kalkıp hediyelere boğsa bu kırgınlık geçmeyecek. Ben kendi imkanlarimla her gördüğümü ona almaya çalışırken düşünürken onun gayet imkanı olmasına rağmen uzağız diyip geçistirmesi üzdü işte. Teşekkür ederim yorumunuza

Bu arada annem yorumunuzda çok haklı çünkü ben önce gayet 14 şubatta neymiş liseli miyim kafasındaydim. Annem sana bi şey almadı mı diye sorunca birde üstüne en güzel zamanlarda ufak bı şey de olsa göndermeliydi diyince ben birden çok kötü oldum haklı çünkü

Benim için ha 14 şubat ha 17 şubat, size tavsiyem böyle saçma günlere takılmayın sizi normslde önemsiyor mu değer veriyor mu yanınızda oluyor mu bunlara bakın

Bu günü önemseyen biri değilim, sevgiliniz için önemli midir bilmiyorum ama siz maddi olarak iyi olmadığınızı söylemişsiniz belki o alınca siz de kendinizi almak zorunda hissedip maddi olarak zorlanırsınız ya da alamadınız diye düşünüp üzülürsünüz diye düşünerek çok da önemli bir gün değil diye almamıştır.

Artık hediyelere de boğsa önemi yok. İletişim kurun demiş arkadaşlar tabiki söyledim bunu ama zar zor çünkü utandım hediye düşünülerek gönülden gelen bi şey adam bunu yapmamış bana niye almadın hediye demek yanlış geliyor. Alçaltıcı geliyor. Ama tabi keyfim olmadığı için sebebini sordu bende söyledim biz sevgili değil miyiz neden hediye almadık birbirimize dedim. Oda şartlar şuan uzaktayız ama seneye çok güzel olacak dedi.

1 senelik üstelik de yakın zamanda ciddi adımlar atacağınız bir ilişkide neden utanıyorsunuz ki? adamın yakasına yapışıp bana hediye al demeyeceksiniz. beklentilerinizden bahsedeceksiniz. herhangi bir konudaki beklentilerinizden bahsedebileceğiniz gibi. insanız neticede. sevgiliniz böyle şeyleri umursamıyor olabilir. ve siz söylemedikçe sizin umursadığınızı bilemez. bir seferlik hoş görün ve beklentilerinizden bahsedin. ikinciye aynı hatayı yaparsa nasıl biri olduğunu anlamış olursunuz.

Gidin direkt anlatın ya ben direkt söylerdim....
Bir de şey kuşak çatışması yaşanmış burada
Ve direkt aklıma şu geldi gelin kayınvalide çatışması mesela

11 ay erken değil mi ya evlilik için.....
Bak adamın bu huyunu sevmıyormussun mesela öğrendin
Annen de boşuna seni yükseltmiş konuya....

genelde kız anneleri böyle zaten....

Adam güzel bir mesaj yollayabilirdi yada mektup. Bir kutunun içine güzel bir kitap, bir iki çikolata ve fake bir çiçek koyup yollayabilirdi. Yani bunlar çok beyin güçü gerektiren birseyler degil. Adam bosuna bahane aramasin.

Ve daha isteklerini, beklentilerini bile anlatamadigin insan ile nasil evleneceksin? Kaç aydir görmedigin bir insan ile. Nasil ayni evde kalacaksin "çoraplarini sepete at" deyip donlarini yikayacaksin? Cinsellik konusunda sorun olunca ne yapacaksin? Bir sevgili gününde beklentilerini bile anlatamiyorsun, ev isleri, cinsellik konularindami beklentilerini anlatabileceksin?

Bu tarz herkes tarafından kutlanan günlere ne kadar önem verip vermediğiniz önemli. Size çiçek gelip gelmediğini bu kadar dert edip kırıldıysanız demek ki önemsiyorsunuz. 11 aylık sevgililik döneminde sevgililer konusu açılmadı mı? O zaman bu konu hakkında neler söylediniz, çok önem vermiyorum demişseniz belki erkek arkadaşınız da gerçekten önemsemediğinizi düşünmüştür. Bir de madem kırıldınız, bir şey bekliyordunuz niye siz bir şeyler hazırlamadınız? Bunun için para gerekmiyor, internette bir sürü kendin yap hediye videoları var hem de gerçekten güzel fikirler, onlardan birini yapabilirdiniz. Ben de yengeç burcuyum, benim için de günler önemlidir ama erkek arkadaşımla ikimizi ilgilendiren yıl dönümleri, doğum günleri gibi günler. Ben asla kutlamak istemediğimi, benim için hiçbir anlam ifade etmediğini söyledim erkek arkadaşım da benimle aynı düşüncedeydi neyse ki. Ve çevremde kutlayan insanlara, çiçeklere vs hiç üzülmedim çünkü bana göre ge

Benimde eşim sevgiliyken almazdı ama evlenince şok etkisi yaratmış gibi her özel günde alıyor, madem kırıldın söyle bunu

yazdığım yazı kesilmiş. çünkü bana göre gereksiz bir gün.

Esimin bana gonderdigi 14 subat gorseli
Biz oldu bitti kutlamadik ne sevgiliyken ne de evlendikten sonra ama esim bana tanistigimiz zaman soylemisti, benden 14 subat hediyesi bekleme almam diye,bence bosuna uzuluyorsunuz.

Ben de bu kafadayım.

Sanırım sizin sevgilinizle aranızda bir iletişim eksikliği olmuş. Mesela ben sevgililer günü de dahil olmak üzere her türlü özel güne önem veririm, ufak bir jest, bir kutlama, bir yemeğe çıkma vs isterim. Ve bunu daha sevgililiğimizin başlarında konuştum, her türlü günü değerlendirelim birbirimizi mutlu etmek eğlenmek için diye, onun da bir itirazı olmadı buna ve ortak kararımızla bu yönde ilerledik. 3.5 yıllık evliyiz yine de sevgililer günü kutluyoruz :)
Eğer siz de en başından beklentileriniz konusunda açık olsaydınız şu an bu durumu yaşamazdınız. Bence ilk fırsatta açıkça bu konulardaki düşüncelerinizi konuşun. Belki sizin de önem vermediğinizi düşündüğü için bir şey yapmamıştır.

Bu bazı kadınların sevgililer günü karşı olmalarını anlamış değilim

Erkek kısmın maç günleri var
Kumar oynama alışkanlığı var
Erkek erkeğe içki içme günü için dışarıda eğlenme günü var
Markalı sigara içme alışkanlığı var

Birde gelmişler sevgili gününü karalıyorlar

Genellemeleri abartmiyor musunuz?
Kadinlar için de, erkekler için de baya kotu genellemeler yapmişsiniz, herkes bu şekilde yaşamiyor. Kaldi ki yukarda tarif ettiğiniz şeyleri yapan bir kocam olsa 14 şubatta getirdigi cicekle butun herseyi cozulmezdi.

Ortada tarif ettiginiz gibi bir adam bile olsa İçkiçi kumarci, eşini ezen insan 14 şubatta cicek alinca ne degisiyor veya degişecek?

Kutlamak isteyen elbette kutlasin iki tarafta mutluysa ama "yapmak zorunda" diye darlamak doğru birsey degil.

Benzer bir sevgililer günü konusuna yazdigim yorumu da şuraya birakayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…