Sevgililer günü hediyesi almadı

Sevgililer günü fazlaca anlam yüklediğim bi gün değil ama bu bizim ilk 14 şubatimiz ve en özel zamanlardayız nişanlanıcaz yakında ailemle tanıştı. 11 aydır birlikteyiz.

Ben çalışmıyorum ekonomik olarak da çok rahat değilim yakın zamanda da yüklü miktar kpss kitabı alınca tekrar ailemden para isteyemezdim alamadım. Ama kendisi memur. Ve uzaktayız uzun zamandır da görüşmüyoruz insan bi çiçek olsun yollamaz mi?

Sen almamışsın istemeye de hakkın yok diyenler olabilir sırf bu yüzden sustum ama sonra annem hani sana hediye yok mu diyince arkadaşlarım bi şeyler paylaşınca çok üzüldüm gerçekten çok üzüldüm ama ben bunu atlatamıyorum ağlıyorum aklıma geldikçe..
Zaten evli olunca bu kadar önemli olmayacaktı.
Neden bu umursamazlık? Halbuki ufacık bi çiçek gelse çok mutlu olurdum zsteb uzakta yanımda değil sırf bunun için bile gönderebilirdi.
Napıyim ben şimdi? Kırgınlığımi atlatamıyorum, konuşamıyorum onunla zaten çok duygusalım yengeç burcuyum.
Siz ne düşünüyorsunuz haksız mıyım
Haksızsın. Hediye almak zorunda değil. Hediye almak isterse alır. Doğrusu da budur. Sen başkalarının mutluluğunu kıskanmış gibisin. Onlara hediye alınmış bana da alınmak zorunda. Bu kadar elamlem ne yapmış diye takılmayın mutsuz olursunuz

Senin almayıp ondan beklemen çok garip.sakında sorma sen bana bişey almadınkı ne beklıyosun cevabını duyarsan ağrına gider.

biz de 10 aydır birlikteyiz ve ilk sevgililer günümüzdü. bana da bir hediye almadı.
satın alınmış çiçekleri sevmediğimi düşünüyor ben de beklediğimi sanmasın diye bir şey demedim ama insan bekliyor 😅
içten içe almasını istiyorum tabi. arkadaşlarıma geldikçe onlarda gördükçe keşke bana da alsa diyorum ama insan nasıl söyleyeceğini de bilmiyor

biz de 10 aydır birlikteyiz ve ilk sevgililer günümüzdü. bana da bir hediye almadı.
satın alınmış çiçekleri sevmediğimi düşünüyor ben de beklediğimi sanmasın diye bir şey demedim ama insan bekliyor 😅
içten içe almasını istiyorum tabi. arkadaşlarıma geldikçe onlarda gördükçe keşke bana da alsa diyorum ama insan nasıl söyleyeceğini de bilmiyor
Aynen durum bu

Paran yoksa hesabına para atayım da bana bi çiçek yollar hele de...
Hediye denen şey içten gelir ama tabi istiyorsanız yine de bi söyleyin derim..

Sevgililer günü fazlaca anlam yüklediğim bi gün değil ama bu bizim ilk 14 şubatimiz ve en özel zamanlardayız nişanlanıcaz yakında ailemle tanıştı. 11 aydır birlikteyiz.

Ben çalışmıyorum ekonomik olarak da çok rahat değilim yakın zamanda da yüklü miktar kpss kitabı alınca tekrar ailemden para isteyemezdim alamadım. Ama kendisi memur. Ve uzaktayız uzun zamandır da görüşmüyoruz insan bi çiçek olsun yollamaz mi?

Sen almamışsın istemeye de hakkın yok diyenler olabilir sırf bu yüzden sustum ama sonra annem hani sana hediye yok mu diyince arkadaşlarım bi şeyler paylaşınca çok üzüldüm gerçekten çok üzüldüm ama ben bunu atlatamıyorum ağlıyorum aklıma geldikçe..
Neden bu umursamazlık? Halbuki ufacık bi çiçek gelse çok mutlu olurdum zsteb uzakta yanımda değil sırf bunun için bile gönderebilirdi.
Napıyim ben şimdi? Kırgınlığımi atlatamıyorum, konuşamıyorum onunla zaten çok duygusalım yengeç burcuyum.
Bunu atlatamıyorsunuz, aklınıza geldikce ağlıyorsunuz öyle mi? Umarım hayatta başka derdiniz olmaz.

Ya aslında gerçekten önemli olmayan bir gün ama insan bir şeyler bekliyor içten içe hani bir sıcacık gülümseme, içten bir sarılış, özlü bir söz veya bir çiçek gönülden gelen. Benim de eşim dün bütün gün hiçbir şey demedi, yazmadı, aramadı. Hani ben de çok takmadım açıkçası ben de yazmadım ama eve gelince beklemedim değil neyse ki düşünmüş çiçeğini almış sağ olsun. Ben anladım sizi mevzu çiçek böcek değil bir gönül alma bir değerli hissettirme durumu. Hislerinizde haklısınız kırıldığınızı konuşun derim.

Böyle saçma sapan günleri sevmiyorum. Hele bu günlerde aldıkları hediyeleri milletin gözüne gözüne sokan insanları da hiç sevmiyorum. Görgüsüzlüğün vücut bulmuş hali. Sana tavsiyem, beklentilerini en aza indir.

Bu bazı kadınların sevgililer günü karşı olmalarını anlamış değilim

Erkek kısmın maç günleri var
Kumar oynama alışkanlığı var
Erkek erkeğe içki içme günü için dışarıda eğlenme günü var
Markalı sigara içme alışkanlığı var

Birde gelmişler sevgili gününü karalıyorlar
Hangi erkek kısmı bunlar ?

Bunların birçoğu hayatında olmayan bir sürü erkek var.

Sizin kurduğunuz bağlantıların pek bir mantığı olmuyor genelde, kusura bakmayın ama değişik bir bakış açınız var.

Kimse sevgililer gününü kutlayanlara neden kutluyorlar demiyor zaten. Ama kutlanmaması dert olacak önemde birşey değil diyor.

Hangi erkek kısmı bunlar ?

Bunların birçoğu hayatında olmayan bir sürü erkek var.

Sizin kurduğunuz bağlantıların pek bir mantığı olmuyor genelde, kusura bakmayın ama değişik bir bakış açınız var.

Kimse sevgililer gününü kutlayanlara neden kutluyorlar demiyor zaten. Ama kutlanmaması dert olacak önemde birşey değil diyor.
Size birşey itiraf edeceğim insan yaşlandıkça bu günleri çok seviyor, gençken önemsiz olabiliyor, ama ben seviyorum önemli olan da bu bence, mutlu olmak, mutlu edebilmek

Bunun icin aglarsanız evlenince evlilik yıldonumu,dogumgunu ohoo cok aglarsınız🤦🏻‍♀️
Böyle adamlara en iyi silah, gidip kendi kendine hediye almaktır bence.
Almıyosa sen al cicek,dersin alanımız yok napalım🤷🏻‍♀️

Bence haklısınız aynı durumdayız bizim de ilk ve almadı bütün gün modum düşüktü bi çiçek beklemiştim sadece alır şimdi gelir diye akşamı yaptım, kaç yıllık evli arkadaşlarıma bile çiçek gelirken daha ilk sevgililer gününde yollamadı diye kuruldum içten içe üzüldüm, 2 3 sevgililer günü olsa beklemezdim ama taze ilişki böyle anlar önemlidir sevildiğini değer gördüğünü hissetmek için.
Ben açık açık konuştum hatta öyle bi konuştum ki; bundan sonra asla beklentiye girmiceğimi söyledim, bu ona yeter de artar bile, yollayacakmış adresimi bulamamış falan filan doğrudur yanlıştır ama beni üzdü mü bu durum üzdü.
içinizde kalacağına konuşun.

Başka zamnalarda hediye çiçek alıyor mu belki sevgililer gününü saçma buluyordur: kırıldıgınızı söyleyin:

Sen ona nasil bir tepki verdin peki? Ona göre durum yorumlamasi yapicam

Eğer daha bunu atlatamıyor, ağlayıp duruyorsanız evlilik içinde yaşayacağınız sorunlarla hiç başedemezsiniz. Başkalarının sahip oldukları ile kendi hayatınızı kıyaslamak bir evlilik için en büyük tehlike. Siz bir çiçeğe layık olmadığınız için değil, karşınızdaki insanın ruhu bunu yapmaya elverişli olmadığı için çiçek almadı, düşünemedi. Boşa üzülüyorsunuz.
Ben bu cumlenin karsisinda saygiyla egiliyorum 😊😊😊👏👏👏

Biz de nişanlımla eve geldiğimizde annem babam şöyle bi baktı, sanki dışarda olmak zorundaymışız gibi. Sonra gittim ben de lahmacun yaptım al dedim sevgililer günün kutlu olsun, yağını akıta akıta yedik. O da bana hediye bakmış ama şu sıra borç ödediğimiz için alamamış ama bi gün kesin alır biliyoeum. 14 şubat olmasına gerrk yok. Bunu diyebilmek önemli olan bence. Sadece özel diye dayatılan günler değil, sıradan günlerde de, sen beğendin diye aldım dediği hediyelerler, sürprizlerle seni hatırlıyor mu o önemli. Ağlamak, atlatamamak falan çok saçma. En azından kutlasaydın diyebilirsin, doğum gününü kutlamasa bi nebze haklısın diycem.

Şahsen sırf 14 şubat diye aynı çiçeğe 3 kat fiyatı ödemeye karşıyım. Ekonomi bunu güzel fırsata çeviriyor. Önemli değil. Diger zamanlar bence daha önemli. Mesela 5 senedir evliyim eşim hala çiçek alıp gelir ara sıra. Veya ufak tefek hediyeler. Hediye dediğim de benim hoşuma gidecek, sevdiğim şeyler oluyor genelde. Bazen işten çıktıktan sonra çiğ köfte alıyor bana mesela :KK70: ama 14 şubat kutlamıyoruz. Bence zoraki birseyin güzelliği özelliği yok. Ama nisanlinizin genel yapısı nasıl bilemeyiz tabi. Sosyal medyayi da fazla önemsemeyin. Bazıları kendi hediyelerini kendileri alıp paylaşıyor :KK70:
Böyle ara ara hediye alan eş olunca zaten aranmaz 14 subat 👏👏👍 size de masAllah diyorum Rabbim nazarindan saklasın 😊

X