- 27 Nisan 2019
- 5.131
- 13.288
Haksızsın. Hediye almak zorunda değil. Hediye almak isterse alır. Doğrusu da budur. Sen başkalarının mutluluğunu kıskanmış gibisin. Onlara hediye alınmış bana da alınmak zorunda. Bu kadar elamlem ne yapmış diye takılmayın mutsuz olursunuzSevgililer günü fazlaca anlam yüklediğim bi gün değil ama bu bizim ilk 14 şubatimiz ve en özel zamanlardayız nişanlanıcaz yakında ailemle tanıştı. 11 aydır birlikteyiz.
Ben çalışmıyorum ekonomik olarak da çok rahat değilim yakın zamanda da yüklü miktar kpss kitabı alınca tekrar ailemden para isteyemezdim alamadım. Ama kendisi memur. Ve uzaktayız uzun zamandır da görüşmüyoruz insan bi çiçek olsun yollamaz mi?
Sen almamışsın istemeye de hakkın yok diyenler olabilir sırf bu yüzden sustum ama sonra annem hani sana hediye yok mu diyince arkadaşlarım bi şeyler paylaşınca çok üzüldüm gerçekten çok üzüldüm ama ben bunu atlatamıyorum ağlıyorum aklıma geldikçe..
Zaten evli olunca bu kadar önemli olmayacaktı.
Neden bu umursamazlık? Halbuki ufacık bi çiçek gelse çok mutlu olurdum zsteb uzakta yanımda değil sırf bunun için bile gönderebilirdi.
Napıyim ben şimdi? Kırgınlığımi atlatamıyorum, konuşamıyorum onunla zaten çok duygusalım yengeç burcuyum.
Siz ne düşünüyorsunuz haksız mıyım