Sevgililer günü hediyesi almadı

Helinsma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.953
946
30
Sevgililer günü fazlaca anlam yüklediğim bi gün değil ama bu bizim ilk 14 şubatimiz ve en özel zamanlardayız nişanlanıcaz yakında ailemle tanıştı. 11 aydır birlikteyiz.

Ben çalışmıyorum ekonomik olarak da çok rahat değilim yakın zamanda da yüklü miktar kpss kitabı alınca tekrar ailemden para isteyemezdim alamadım. Ama kendisi memur. Ve uzaktayız uzun zamandır da görüşmüyoruz insan bi çiçek olsun yollamaz mi?

Sen almamışsın istemeye de hakkın yok diyenler olabilir sırf bu yüzden sustum ama sonra annem hani sana hediye yok mu diyince arkadaşlarım bi şeyler paylaşınca çok üzüldüm gerçekten çok üzüldüm ama ben bunu atlatamıyorum ağlıyorum aklıma geldikçe..
Zaten evli olunca bu kadar önemli olmayacaktı.
Neden bu umursamazlık? Halbuki ufacık bi çiçek gelse çok mutlu olurdum zsteb uzakta yanımda değil sırf bunun için bile gönderebilirdi.
Napıyim ben şimdi? Kırgınlığımi atlatamıyorum, konuşamıyorum onunla zaten çok duygusalım yengeç burcuyum.
Siz ne düşünüyorsunuz haksız mıyım

insanlar konuşa konuşa anlaşır diyorum.madem evlenecek kadar ciddisiniz , açın söyleyin ne hissettiğinizi.bir de bi tavsiye, atanıp mesleğinizi elinize almadan evlenmeyin.

Eğer daha bunu atlatamıyor, ağlayıp duruyorsanız evlilik içinde yaşayacağınız sorunlarla hiç başedemezsiniz. Başkalarının sahip oldukları ile kendi hayatınızı kıyaslamak bir evlilik için en büyük tehlike. Siz bir çiçeğe layık olmadığınız için değil, karşınızdaki insanın ruhu bunu yapmaya elverişli olmadığı için çiçek almadı, düşünemedi. Boşa üzülüyorsunuz.

Memurun parası kıymetli olur onlar kuru kuruşuna hesap yapar yollamadığına göre sana bir mesaj niteliğindedir özel günler için hediye bekleme gibi sanırım bçr öküz ruhlu ile evleneceksin, oysaki çiçek. Com dan sana bir orkide çicek yollayabilirdi çok ayıp etmiş,
Diğer huylarınıda çözmeden evliliğe adım atma bence

sen almamışken adamdan ne bekliyosun.
bunun için ağlanır mı kaç yaşındasın 5 mi?
annenin tavrı da bir garip.

Böyle günlerin hiç bir anlamı yok
Sevgililer günü nedir yahu yapmayın
Boşa üzülüyorsunuz

memurun parası diyip memurları da mı genelliyorsunuz? çok sivri yorumlarınız var.
ben de kamudayım, çok cömert arkadaşlarım da var, ben de kendimi öyle cömert göruyorum.
sanki farklı bir ırktanmışısz gibi memurlar diyip stereotipleştirmeniz çok garip.

Eşlerinin, sevgililerinin aldıkları hediyeleri sosyal medyada paylaşmayı iyi birşey sananlar ve annenizin lafından ötürü kendinizi ekstra kötü hissetmişsiniz. Etrafınızdan bu kadar etkilenmeniz size zarar verir hayat boyu.

Kırgınlıgınız atlatamayacağınız ve sürekli ağlayacağınız bir meselede yok ortada ama bir çiçek gönderebiliirdi bence de, o konuda haklısınız.

Açıkça dün için birşeyler beklediğinizi ve buna üzüldüğünüzü söyleyebilirsiniz. Dallanip budaklandıracagınız bir sorun yok, çiçek göndermedi diye farklı düşüncelere girmenin de anlamıda yok.

Bu günlerde malum site yoğunluktan dolayı sipariş almıyor 1 hafta öncesi kapatıyor belki baktı sipariş versem bile 1 hafta sonra gidecek diye vazgeçti bilemeyiz sen şaka yollu ağzını ara Bi ne diyecek

Şahsen sırf 14 şubat diye aynı çiçeğe 3 kat fiyatı ödemeye karşıyım. Ekonomi bunu güzel fırsata çeviriyor. Önemli değil. Diger zamanlar bence daha önemli. Mesela 5 senedir evliyim eşim hala çiçek alıp gelir ara sıra. Veya ufak tefek hediyeler. Hediye dediğim de benim hoşuma gidecek, sevdiğim şeyler oluyor genelde. Bazen işten çıktıktan sonra çiğ köfte alıyor bana mesela ama 14 şubat kutlamıyoruz. Bence zoraki birseyin güzelliği özelliği yok. Ama nisanlinizin genel yapısı nasıl bilemeyiz tabi. Sosyal medyayi da fazla önemsemeyin. Bazıları kendi hediyelerini kendileri alıp paylaşıyor

arayıp ya da mesaj atıp kutladı mı en azından? sizin önemsediğinizi biliyor mu?

bizde de aksine ben hiç önemsemem böyle özel günleri, millet kalpli balon alsın diye uydurulduğuna inanıyorum. benim de erkek arkadaşım uzakta, askerde. göreydim yeterdi :) böyle günleri abartıp da abartanlara ben üzülüyorum, kullanıldıklarını hissediyorum. ilişkinizde mutluysanız size her gün sevgililer günü :)

Bir araştır bakalım pintilik konusunda ne derece bunu sevgililer günü diye geçiştirme
Yarın bebek olduğunda bebek bezi alması gerekiyor belki özel mama bu durum söylene
Söylene alacaktır, belki gırurunu dahi kıracaktır çok iyi analiz et pinti adamla ömür geçmez

Bence haksızsınız. Ağlamak, atlamamak falan... Böylesi uydurma bir güne herkes değer vermek zorunda değil ki. Size özel bir gün olsa, doğum gününüz vs olsa insan beklenti içine girebilir ama ne biliyim sevgililer günü çok uyduruk.

insanlar konuşa konuşa anlaşır diyorum.madem evlenecek kadar ciddisiniz , açın söyleyin ne hissettiğinizi.bir de bi tavsiye, atanıp mesleğinizi elinize almadan evlenmeyin.
Size sonuna kadar katılıyorum. Sadece bu konuda da değil her konuda yorumlarinizi okuyup katiliyorum
Siz istediniz mi hediye ? Alması gerektiğini söylediniz mi ? Veya acik acik bir hediye beğenip bana bunu al dediniz mi ? Kendi kendimize kurup kendi kendimizi üzüyoruz. Ne gerek var halbuki her insan farklidir. Herkes özel günlere cok anlam yüklemeyebilir. Kendimden örnek vereyim
Ben özel günlere ay dönümlerine falan önem veririm, erkek arkadaşım da hic önem vermez ama benim verdiğimi bildiği için bunu dile getirdiğim için her ay dönümünde hatırlatır güzel bir mesaj atar.Dogum günümde de,14 subatta da istediklerimin linkini attim askım bana bunları al dedim. Aldı. İlişkinin başlarında bana bir tane t shirt aldı ama hiç tarzım değil. Gönlü olsun diye birkac giydim o kadar Sürpriz yapmayı ya da yapilmasini sevmiyor erkek arkadaşım yapmasinda zaten beceremiyor. Onun yerine böyle yaptık. Ben de cicek gibi gecici veya kullanmayacağım bir hediyedense panduf ve parfüm seti gibi hem hatira olarak saklanabilecek hem de kullanisli hediyeler aldırdım. Ona da sordum istiyor musun diye yok aşkım yemek ismarlarsin dedi. Tamam dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…