Hem neden hediye almayacakmış veya beklenti içine girmeyecekmiş banal olarak görülüyor, bu erkekler yüzünden soyismimizdem vazgeçiyoruz, çocuk doğurup kilo alıyoruz, anası hastalandığında bakıyoruz, sevmediğimiz akrabalarına hoş görülü davranıyoruz, kardeşlerinin hanımlarına tahamül ediyoruz ki onların yaptığı binbir yanlış ve sinsi hareketlerinden, silemiyoruz
Onca emek ve sabıra karşı her türlü hediyeyi hak ediyoruz, yıkıcı değil yapıcı olduğumuzdan, maddiyat aşkı olarak da görmüyorum, güzel bir jest olduğundan seviyorum
Yeni gençler bu sabrı göstermediklerinden dolayı 2 yıl içinde boşanıyor, birde çocuklar var en üzücü durumda bu benceBunların hepsini yapmak sizin tercihiniz, istemezseniz yapmazsınız. Bunları yapmamak ya da evlenmemek de bir seçenek. “Evli” titrine kavuşmak için bu kadar eziyet çekmek gereksiz ve karşılığını çiçekte hediyede aramak da BENCE aşağılayıcı.
Dün dışarı çıktım her yerde kırmızı kalpler, matruşka gibi iç içe geçen dokunsan yırtılacak kalpli karton kutularSanırım sıkıntı bende. Dün sevgililer günü olduğunun bile farkında değildim. Alt tarafı bir gün boşver. Huzurunu kaçırma.
Yeni gençler bu sabrı göstermediklerinden dolayı 2 yıl içinde boşanıyor, birde çocuklar var en üzücü durumda bu bence
Evlilik 2 kişiyle sınırlı değil evliliği yanlış anlamışsınız dış etkenleri iyi idare etme becerileri önem arz etmektirevlilik sabretmek değildir. Eski nesilin en büyük hatası bu bence. Evlilik bir hayatı paylaşmaktır. Karşılıklı sevgi, saygı, sadakat, hoşgörü ve denge gerektirir. Yeni nesil sayılmam pek, 7 yıllık evliyim, bu saydıklarınızın hiç birini yapmadığım halde gayet mutlu ve yolunda giden bir evliliğim var.
Evlilikler birine kul köle olunmadığı için değil karşılıklı iletişim problemleri yaşandığı için bitiyor genelde birkaç mesaj önce söylediğim gibi. Birine kul köle olmuyoruz diye bitecekse de bitsin zaten evlilik, çok da elzem bir şey değil.
Yok ya cidden flört dönemimde oldu nişan da söz de ama hiç umursayamadım bu günü. Diyorum ki kazmadan halliceyim galiba. Niye biz kutlamadık. Dur akşam kociş efendi gelsin de bi cıngar çıkarayımDün dışarı çıktım her yerde kırmızı kalpler, matruşka gibi iç içe geçen dokunsan yırtılacak kalpli karton kutular
İnsanların gözüne soka soka dükkanların dışına taşan hediyeleri görünce yeni flört eden, nişanlanan veya yeni evlenen kadınlar ister istemez beklenti içine giriyordur, bence de anlam taşımayan bir gün fakat herkesin bakış açısı farklı
Evlilik 2 kişiyle sınırlı değil evliliği yanlış anlamışsınız dış etkenleri iyi idare etme becerileri önem arz etmektir
Yapmasaydınız?Hem neden hediye almayacakmış veya beklenti içine girmeyecekmiş banal olarak görülüyor, bu erkekler yüzünden soyismimizdem vazgeçiyoruz, çocuk doğurup kilo alıyoruz, anası hastalandığında bakıyoruz, sevmediğimiz akrabalarına hoş görülü davranıyoruz, kardeşlerinin hanımlarına tahamül ediyoruz ki onların yaptığı binbir yanlış ve sinsi hareketlerinden, silemiyoruz
Onca emek ve sabıra karşı her türlü hediyeyi hak ediyoruz, yıkıcı değil yapıcı olduğumuzdan, maddiyat aşkı olarak da görmüyorum, güzel bir jest olduğundan seviyorum
Bizde hiç kutlamadık, tanışma yıldönümü, nişan yıldönümü de bilmeyiz, flört ettiğimiz dönemlerde çikolatayı çok sevdiğimi bildiğinden eşim çikolata alır üstüne bir de şiir iliştirirdi, belki de bu nedenle de illa özel günlerde de bana sürprizler yap demedim, çikolatayla şiir, bazen bahçeden kopardığı bir çiçekle şiir yetiyordu, çimleri kalp şeklinde biçerdi en büyük hediye işte:))) içimizden geldiği gibi davranıyoruz lakin dediğim gibi herkes farklı düşünür, Helinsma hassas demek ki özel günler konusunda.Yok ya cidden flört dönemimde oldu nişan da söz de ama hiç umursayamadım bu günü. Diyorum ki kazmadan halliceyim galiba. Niye biz kutlamadık. Dur akşam kociş efendi gelsin de bi cıngar çıkarayım
iki kişiyle sınırlı tabi ki. İki kişinin kendi çevreleriyle ve birbirleriyle kurdukları dengeyle alakalı. Yanlış anlasam kavgasız gürültüsüz bir evliliğim olmazdı bunca yıldır. Ya da eşime ve ailesine köle olurdum sizin gibi. Neyse susuyorum, evlilik anlayışlarımız farklı belli ki anlaşamayacağız. İyi günler.
Ya kitap okumayı çok severim ama şiir asla sevmiyorum. Eski bir flörtüm başlardı şiire olır olmaz. Resmen afakanlar basardı, ter kıyamet tansiyonum yerlerde sürünürdü. Ben vıcık vıcık sevmiyorum galiba. Dominant ve biraz da sert mizaçlı adamları seviyorum. Neyse dişime göre bi adam bulup evlendim. (şiir okumayan). Gel zaman git zaman hamilelik dönemimde son zamanlarda dışarı çıkamadım. Afedersin " bana kilot alabilir misin dedim. O da gitmiş pazara gögsüme kadar gelen bi don almış kilotun üstündr bir gül ve şiir yazılı. İşte böyle kaderden kaçılmıyotBizde hiç kutlamadık, tanışma yıldönümü, nişan yıldönümü de bilmeyiz, flört ettiğimiz dönemlerde çikolatayı çok sevdiğimi bildiğinden eşim çikolata alır üstüne bir de şiir iliştirirdi, belki de bu nedenle de illa özel günlerde de bana sürprizler yap demedim, çikolatayla şiir, bazen bahçeden kopardığı bir çiçekle şiir yetiyordu, çimleri kalp şeklinde biçerdi en büyük hediye işte:))) içimizden geldiği gibi davranıyoruz lakin dediğim gibi herkes farklı düşünür, Helinsma hassas demek ki özel günler konusunda.