Sevgililer günü hediyesi almadı

Bence kirginligini belirt bir daha ki sefere dikkate alsin

evet en mantıklısı bu gibi duruyor ben bir deneyeyim

Evlendikten sonra daha çok boslayacaktir böyle biri hazir ol. Zaten bir süre sonra ismarlama hediyeler hediye gibi sürpriz gibi gelmeyecek sana sonra hatırlatmaktan sıkılacaksin sen sıkılmasan o sıkılacak ve boslayacak buraya yazıyorum malesef gercek bu ilerde bir gün bunu yaşadığında bana yaz dertleselim

Seni çok ıyı anlıoruö.Ayıp etmiş alnalıydı tabiki.

Burdan yazdığınıza yola çıkarak artık onunda olmadığı gibi bir izlenim çıkıyor. Neden sizce şuan böyle çikolata siir olmuyor da flört doneminde oluyordu. Asıl sorun bu bence benimkide pek sevmediğini söylerdi bu tarz şeyleri ama sevgilik ve flört doneminde ben sevdiğim için yinede çabalayip yapıyordu. Ama artık o çaba eskisi gibi değil. Bu değişimi merak ediyorum ben. Ayiya dayı derler de ki ayı olarak mı goruyorlar acaba.
Siz yapıyor muydunuz flort nisanlilikta ben yapıyordum hala yapıyorum. Ama onun artık yapmadığını ya da zorla yaptığını gorunce bende yapmak istemiyorum. Ama bir yandan bu önemli gördüğüm şeylerin (doğumgünü, sevgililer günü) gbi hayatımdan kalksin istemiyorum. onem verdiğim gün evlilik yıl dönümü diyor artık ama ilerde ona da önem vermez belki bilmiyorum.

Kusura bakma ama ince biri değil. Normalde de yok diyorsun. O zaman değiştirmek için zorlaman lazım. Seneye de kötü geçebilir yoksa..

Bir insanı değiştirmek üzere olan ilişkiler maalesef sıkıntılı oluyor. Direk açık bir iletişime geçip bakış açılarını öğrenmek önemlidir. Bir taraf sürekli incelip yapıp diğeri yapmazsa bezdirici bir hal alır. Ismarlama olmuyor bazı duygular.

Bu nasil bi yargıdır yazmadan edemedim. Memurun parası kıymetli olur onlar kurusu kurusuna hesap yapar derken? esimde memur ama gayet ilk sevgililer günümüz olsun ki sadece ozel gun olsun/olmasın ohoo neler yaptı ne surprizler. Hala daha devam eder kac sene gecmis masallah diyim. Ki ilk sevgililer günümüzde daha 1 aylik sevgiliydik
Bence boyle genellemeler cok yanlış

Ben öyle düşünmüyorum. İnsan değişime açık olmalı. Benim eşim de normalde hiç kutlamamış böyle günleri, değer vermez. Ben önemserim, kafama takarım. Benim için hediye alması, kutlaması vs. çabadır ilişkim için. Bu hareket her şeyi öne taşır. Ben önemseriyorum bunu bildiği halde bir şey yapmıyorsa o zaman kötü. Ben demiyorum ki dinini değiştirsin benim için ama ufak tefek konularda kendi kalıbını yıkabilir insan. Karşındakinin mutluluğuyla mutlu olmalısın bazen. Konu sahibinin durumunda ben o adamın yerinde olsam bir şey yapardım kendisi için. Hediye gönderirdim, çiçek gönderirdim en azından telafi etmeye çalışmış olurdum. Seneye şeaaparız demek başından savmak karşındakini. Bu tip insanı da bilirim yine umursamaz. :)

Kendisi hatırlar gayet her özel günü ama sürprizleri hediyelesmeyi sevmez. Benim de önceliğim bu değil zaten. Ismarlama hediyeler sürpriz gibi gelmiyor zaten sadece ben bundan hoşlanıyorum. Sırf sürpriz diye sevmeyeceğim bir hediye alınsın istemem. Ben evlilikten bahsetmedim ki siz neden konuyu direk evliliğe bağladınız. Belki olur belki olmaz uzun süreli her birliktelik evlilikle sonuçlanacak diye bir kural yok.

Tabiki yok ben misal verdim. Benimde böyle olduğu için sen yanlış anladin beni art niyetsiz yazmıştım.

Hala oluyor ama dediğim gibi doğum günü, evlilik yıldönümü gibi bizim için özel günlerde oluyor, daha fazlası beni de sıkar galiba çünkü doğum günü geliyor acaba ne hazırlasam, nasıl bir sürpriz yapsam diye birkaç hafta öncesinden kafa yoran biri değilim, flört ederken de böyleydim o yüzden açıkçası kıyaslama yapacak olursam eşim benden daha ince düşünceli böyle konularda.

Sevgililer gününde minibüse bindim gidiyorum.Benim ardımdan genç bir çocuk bindi.Telefonla konuşuyor.Sana çiçek alacaktım istemedin dedi.Kız çiçek harici bir kaç hediye beklemiş .Gelip gitmem yol parası hiç düşünmüyor musun bu bu kadar parası var mı dedi.Kızın cevabı beni ilgilendirmez.10 dakikanın sonunda minibüsten inecektim çocuk tamam geliyorum bekle dedi...Böyle olunca kıymetli olunuyor işte Aynen böyle...

Nişanlınız 14 Şubat'a kapitalist sistemin bir getirisi olarak bakıyor olabilir mi? Eğer böyle ise bu kadar içselleştirecek bir durum yok diye düşünüyorum.

Öyle biri olsanız yetersiz gelirdi iyi ki degilsiniz. Ben öyle biriyim. Az düşünmek her zaman iyidir bunu anlıyorum yavas yavaş.

Şu sosyal medya bayanlar için ne kadar önemli bir mecra haline geldi anlayamıyorum sırf paylaşım yapmak için hava basmak için kullanılan yapmacık bir mecra. Bende hiçbirisi yok o kadar rahatım ki sizlerde öyle yapın. Başkalarına bakıp kendinizi gaza getirmeyin bunu söylemek istedim. Ve nişanlın şimdiden böyleyse evlenince de büyük ihtimal böyle olacak test edilip onaylandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…