Off of neyse sen anlamadın boşverİyi o zaman ne diye sinirleniyorsun binbir türlü
Erkek var pinti olupta kadını canından bezdiren, ama çoğu bunu itiraf edemiyor
Evet. Şartlar așkım seneye birlikte olacağız dedi sadeceDediniz mi kırıldım diye?
Bence kirginligini belirt bir daha ki sefere dikkate alsinSevgililer günü fazlaca anlam yüklediğim bi gün değil ama bu bizim ilk 14 şubatimiz ve en özel zamanlardayız nişanlanıcaz yakında ailemle tanıştı. 11 aydır birlikteyiz.
Ben çalışmıyorum ekonomik olarak da çok rahat değilim yakın zamanda da yüklü miktar kpss kitabı alınca tekrar ailemden para isteyemezdim alamadım. Ama kendisi memur. Ve uzaktayız uzun zamandır da görüşmüyoruz insan bi çiçek olsun yollamaz mi?
Sen almamışsın istemeye de hakkın yok diyenler olabilir sırf bu yüzden sustum ama sonra annem hani sana hediye yok mu diyince arkadaşlarım bi şeyler paylaşınca çok üzüldüm gerçekten çok üzüldüm ama ben bunu atlatamıyorum ağlıyorum aklıma geldikçe..
Zaten evli olunca bu kadar önemli olmayacaktı.
Neden bu umursamazlık? Halbuki ufacık bi çiçek gelse çok mutlu olurdum zsteb uzakta yanımda değil sırf bunun için bile gönderebilirdi.
Napıyim ben şimdi? Kırgınlığımi atlatamıyorum, konuşamıyorum onunla zaten çok duygusalım yengeç burcuyum.
Siz ne düşünüyorsunuz haksız mıyım
Evet. Şartlar așkım seneye birlikte olacağız dedi sadece
evet en mantıklısı bu gibi duruyor ben bir deneyeyimİlişkilerinizin dinamiği nasıldır bilemiyorum ama başımdan geçen bir şeyi anlatayım. Öğretmenim ben. Ben de hep okula gelen çiçeklere vs çok özenirdim arkadaşlara gelince. Eşim her türlü özel günde ama bir gül ama bir demet çiçek alır mutlaka ama eve gelirken alıp gelir. Bir gün 14 şubattı gene, bi arkadaşa geldi güzel bir çiçek demeti. Ben de foto çekip benimkine whataspptan attım milletin kocaları ne jestler yapıyo diye :-D bu tabi bana cevap yazdı ben öyle sevmiyorum, kendim vermeyi daha çok seviyorum falan filan, akşam da gene çiçeğiyle geldi. Sonra bu olaydan yaklaşık 9 ay sonra doğumgünümdü, okuldayım çiçekçi geldi,
bi baktım bana :) çok mutlu olmuştum. O zamandan beri bazen böyle okula gönderir bazen gelirken kendisi alır getirir. Ama ben esprili bir şekilde beklentimi ona anlatmasaydım asla olmazdı bu :-D eğer sizin de böyle birşeyi kaldıracak bir ilişkiniz varsa bu tarz şaka ile karışık yöntemi deneyebilirsiniz
Evlendikten sonra daha çok boslayacaktir böyle biri hazir ol. Zaten bir süre sonra ismarlama hediyeler hediye gibi sürpriz gibi gelmeyecek sana sonra hatırlatmaktan sıkılacaksin sen sıkılmasan o sıkılacak ve boslayacak buraya yazıyorum malesef gercek bu ilerde bir gün bunu yaşadığında bana yaz dertleselimSize sonuna kadar katılıyorum. Sadece bu konuda da değil her konuda yorumlarinizi okuyup katiliyorum
Siz istediniz mi hediye ? Alması gerektiğini söylediniz mi ? Veya acik acik bir hediye beğenip bana bunu al dediniz mi ? Kendi kendimize kurup kendi kendimizi üzüyoruz. Ne gerek var halbuki her insan farklidir. Herkes özel günlere cok anlam yüklemeyebilir. Kendimden örnek vereyim
Ben özel günlere ay dönümlerine falan önem veririm, erkek arkadaşım da hic önem vermez ama benim verdiğimi bildiği için bunu dile getirdiğim için her ay dönümünde hatırlatır güzel bir mesaj atar.Dogum günümde de,14 subatta da istediklerimin linkini attim askım bana bunları al dedim. Aldı. İlişkinin başlarında bana bir tane t shirt aldı ama hiç tarzım değil. Gönlü olsun diye birkac giydim o kadarSürpriz yapmayı ya da yapilmasini sevmiyor erkek arkadaşım yapmasinda zaten beceremiyor. Onun yerine böyle yaptık. Ben de cicek gibi gecici veya kullanmayacağım bir hediyedense panduf ve parfüm seti gibi hem hatira olarak saklanabilecek hem de kullanisli hediyeler aldırdım. Ona da sordum istiyor musun diye yok aşkım yemek ismarlarsin dedi. Tamam dedim.
Seni çok ıyı anlıoruö.Ayıp etmiş alnalıydı tabiki.Sevgililer günü fazlaca anlam yüklediğim bi gün değil ama bu bizim ilk 14 şubatimiz ve en özel zamanlardayız nişanlanıcaz yakında ailemle tanıştı. 11 aydır birlikteyiz.
Ben çalışmıyorum ekonomik olarak da çok rahat değilim yakın zamanda da yüklü miktar kpss kitabı alınca tekrar ailemden para isteyemezdim alamadım. Ama kendisi memur. Ve uzaktayız uzun zamandır da görüşmüyoruz insan bi çiçek olsun yollamaz mi?
Sen almamışsın istemeye de hakkın yok diyenler olabilir sırf bu yüzden sustum ama sonra annem hani sana hediye yok mu diyince arkadaşlarım bi şeyler paylaşınca çok üzüldüm gerçekten çok üzüldüm ama ben bunu atlatamıyorum ağlıyorum aklıma geldikçe..
Neden bu umursamazlık? Halbuki ufacık bi çiçek gelse çok mutlu olurdum zsteb uzakta yanımda değil sırf bunun için bile gönderebilirdi.
Napıyim ben şimdi? Kırgınlığımi atlatamıyorum, konuşamıyorum onunla zaten çok duygusalım yengeç burcuyum.
Burdan yazdığınıza yola çıkarak artık onunda olmadığı gibi bir izlenim çıkıyor. Neden sizce şuan böyle çikolata siir olmuyor da flört doneminde oluyordu. Asıl sorun bu bence benimkide pek sevmediğini söylerdi bu tarz şeyleri ama sevgilik ve flört doneminde ben sevdiğim için yinede çabalayip yapıyordu. Ama artık o çaba eskisi gibi değil. Bu değişimi merak ediyorum ben. Ayiya dayı derler de ki ayı olarak mı goruyorlar acaba.Bizde hiç kutlamadık, tanışma yıldönümü, nişan yıldönümü de bilmeyiz, flört ettiğimiz dönemlerde çikolatayı çok sevdiğimi bildiğinden eşim çikolata alır üstüne bir de şiir iliştirirdi, belki de bu nedenle de illa özel günlerde de bana sürprizler yap demedim, çikolatayla şiir, bazen bahçeden kopardığı bir çiçekle şiir yetiyordu, çimleri kalp şeklinde biçerdi en büyük hediye işte:))) içimizden geldiği gibi davranıyoruz lakin dediğim gibi herkes farklı düşünür, Helinsma hassas demek ki özel günler konusunda.
Kusura bakma ama ince biri değil. Normalde de yok diyorsun. O zaman değiştirmek için zorlaman lazım. Seneye de kötü geçebilir yoksa..
Bu nasil bi yargıdırMemurun parası kıymetli olur onlar kuru kuruşuna hesap yapar yollamadığına göre sana bir mesaj niteliğindedir özel günler için hediye bekleme gibi sanırım bçr öküz ruhlu ile evleneceksin, oysaki çiçek. Com dan sana bir orkide çicek yollayabilirdi çok ayıp etmiş,
Diğer huylarınıda çözmeden evliliğe adım atma bence
Bir insanı değiştirmek üzere olan ilişkiler maalesef sıkıntılı oluyor. Direk açık bir iletişime geçip bakış açılarını öğrenmek önemlidir. Bir taraf sürekli incelip yapıp diğeri yapmazsa bezdirici bir hal alır. Ismarlama olmuyor bazı duygular.
Kendisi hatırlar gayet her özel günü ama sürprizleri hediyelesmeyi sevmez. Benim de önceliğim bu değil zaten. Ismarlama hediyeler sürpriz gibi gelmiyor zaten sadece ben bundan hoşlanıyorum. Sırf sürpriz diye sevmeyeceğim bir hediye alınsın istemem. Ben evlilikten bahsetmedim ki siz neden konuyu direk evliliğe bağladınız. Belki olur belki olmaz uzun süreli her birliktelik evlilikle sonuçlanacak diye bir kural yok.Evlendikten sonra daha çok boslayacaktir böyle biri hazir ol. Zaten bir süre sonra ismarlama hediyeler hediye gibi sürpriz gibi gelmeyecek sana sonra hatırlatmaktan sıkılacaksin sen sıkılmasan o sıkılacak ve boslayacak buraya yazıyorum malesef gercek bu ilerde bir gün bunu yaşadığında bana yaz dertleselim
Tabiki yok ben misal verdim. Benimde böyle olduğu için sen yanlış anladin beni art niyetsiz yazmıştım.Kendisi hatırlar gayet her özel günü ama sürprizleri hediyelesmeyi sevmez. Benim de önceliğim bu değil zaten. Ismarlama hediyeler sürpriz gibi gelmiyor zaten sadece ben bundan hoşlanıyorum. Sırf sürpriz diye sevmeyeceğim bir hediye alınsın istemem. Ben evlilikten bahsetmedim ki siz neden konuyu direk evliliğe bağladınız. Belki olur belki olmaz uzun süreli her birliktelik evlilikle sonuçlanacak diye bir kural yok.
Hala oluyor ama dediğim gibi doğum günü, evlilik yıldönümü gibi bizim için özel günlerde oluyor, daha fazlası beni de sıkar galiba çünkü doğum günü geliyor acaba ne hazırlasam, nasıl bir sürpriz yapsam diye birkaç hafta öncesinden kafa yoran biri değilim, flört ederken de böyleydim o yüzden açıkçası kıyaslama yapacak olursam eşim benden daha ince düşünceli böyle konularda.Burdan yazdığınıza yola çıkarak artık onunda olmadığı gibi bir izlenim çıkıyor. Neden sizce şuan böyle çikolata siir olmuyor da flört doneminde oluyordu. Asıl sorun bu bence benimkide pek sevmediğini söylerdi bu tarz şeyleri ama sevgilik ve flört doneminde ben sevdiğim için yinede çabalayip yapıyordu. Ama artık o çaba eskisi gibi değil. Bu değişimi merak ediyorum ben. Ayiya dayı derler de ki ayı olarak mı goruyorlar acaba.
Siz yapıyor muydunuz flort nisanlilikta ben yapıyordum hala yapıyorum. Ama onun artık yapmadığını ya da zorla yaptığını gorunce bende yapmak istemiyorum. Ama bir yandan bu önemli gördüğüm şeylerin (doğumgünü, sevgililer günü) gbi hayatımdan kalksin istemiyorum. onem verdiğim gün evlilik yıl dönümü diyor artık ama ilerde ona da önem vermez belki bilmiyorum.
Sevgililer gününde minibüse bindim gidiyorum.Benim ardımdan genç bir çocuk bindi.Telefonla konuşuyor.Sana çiçek alacaktım istemedin dedi.Kız çiçek harici bir kaç hediye beklemiş .Gelip gitmem yol parası hiç düşünmüyor musun bu bu kadar parası var mı dedi.Kızın cevabı beni ilgilendirmez.10 dakikanın sonunda minibüsten inecektim çocuk tamam geliyorum bekle dedi...Böyle olunca kıymetli olunuyor işte Aynen böyle...Sevgililer günü fazlaca anlam yüklediğim bi gün değil ama bu bizim ilk 14 şubatimiz ve en özel zamanlardayız nişanlanıcaz yakında ailemle tanıştı. 11 aydır birlikteyiz.
Öyle biri olsanız yetersiz gelirdi iyi ki degilsiniz. Ben öyle biriyim. Az düşünmek her zaman iyidir bunu anlıyorum yavas yavaş.Hala oluyor ama dediğim gibi doğum günü, evlilik yıldönümü gibi bizim için özel günlerde oluyor, daha fazlası beni de sıkar galiba çünkü doğum günü geliyor acaba ne hazırlasam, nasıl bir sürpriz yapsam diye birkaç hafta öncesinden kafa yoran biri değilim, flört ederken de böyleydim o yüzden açıkçası kıyaslama yapacak olursam eşim benden daha ince düşünceli böyle konularda.