- Konu Sahibi kadergulum
kızlar sevgili ile şehir dışında aynı yerde üni okumanın avantaj ve dezavantajları nelerdir sizce ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi zaten üniversite okuyormuş,kısmet olursa sevgilisi onun yanına gelecek.Biz sevdicegimle ayni sene girdik sinava, ve beraber tercih yaptik. Daha yeniydik o zamanlar. Ben 1. Tercihime sonuncu olarak yerlestim, eger 2. Tercihim gelseydi ayni sehirde olucaktik..
Ama kader, ben bolumumden memnun kalmadim ve sinava tekrar hazirlandim 2. Sinifken, yani bu sene. Bu sirada iliskimiz de rayina oturdu. Gonul rahatligiyla sevdicegimin oldugu sehirdeki universiteyi yazicam.
Sana tavsiyem de su. Eger bahsettigin sehirdeki universitenin sana faydali olucagina inanmiyosan, elinde daha iyi seceneklerin varsa, daha kaliteli egitim veren universiteyi tercih edebiliceksen, sevgiliyle ayni sehirde okumak hayalinden vazgec. Cunku zaten iliski saglamsa uzak yerlerde de olsaniz o universite bitince hala iliskiniz devam ediyor olur. Kendimden ornek verdim cunku benim yazicagim universitenin tercih edecegim fakultesi cok koklu ve kaliteli bi fakulte. Bi tasla iki kus vurmus olucam yani Allah nasip ederse.
Olumlu yani elbette cok olur. Aslinda bunlar biraz da iliskinizin normal gidisatina bagli. Uzak kalinca daha cok kavga ediyosaniz, ayni sehirde okurken daha az kavga edersiniz cunku hep yan yana olucaksiniz. Ama bikma sikilma durumu olur mu onu bilmiyorum..
sevgilimle üniversite yüzünden 2 sene ayrı şehirlerdeydik. ayrı şehirlerden yürüttüğümüz ilişkimizin o 2 senesi boyunca gereksizce birbirimizi kırıp yıprattığımız, boş yere stres yaptığımız o kadar çok şey oldu ki. hatta o zor günler yüzünden 2 kez ayrılıp barıştık. ama o bölümünden memnun değildi ve okulunu bıraktı, tekrar sınava girip benim okuluma geldi. yanıma geldiği ilk bir kaç ay şehre ve arkadaş ortamına uyum sağlamada biraz problem yaşasa da şu an ilişkimizin geldiği boyut çok farklı. her şey daha iyi oldu. bence imkan varsa aynı şehirde olmak daha iyi diye düşünüyorum.
Konu sahibi zaten üniversite okuyormuş,kısmet olursa sevgilisi onun yanına gelecek.![]()
kızlar sevgili ile şehir dışında aynı yerde üni okumanın avantaj ve dezavantajları nelerdir sizce ?![]()
kızlar sevgili ile şehir dışında aynı yerde üni okumanın avantaj ve dezavantajları nelerdir sizce ?![]()