Sevgili sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Paranoyak ve takık olduğunu bildiğiniz bir insanla daha fazla devam etmeyin derim ben. İleride bu kişiyle evlenirseniz daha kötü olabilir ayrıca yüzde 70 oran nedir yahu bunu da ilk defa duydum
eskisi kadar değil aslında biraz daha toparladı kendini bir beyaz sayfa açmış olduk doğum günümde kendi hatalarını biliyor beni biliyor birbirimizi böyle kabul ettik çok mutluyuz ikimiz de ama dediğim gibi vicdanım rahat değil anca ondan "geçmiştekiler artık ilgilendirmiyor geleceğimiz önemli bizim için" gibi bişi duyunca mı rahatlıcam bilemem

En iyisini yapmışsınız boşverin zaten arkadaş olarak sizi çok sevseydi cinsel olarak bir şey düşünmezdi. Sevgilinizin de çocukla bir muhabbeti vs yoksa olayın üzerine çok düşmeyin. Madem seviyorsunuz ve yaşadıklarınızı yanlış olarak görüyorsunuz yolunuza bakın. Umarım mutlu olursunuz. Güven de zamanla oluşur, olabildiğince sadakat konusunda hata yapmayın zaten size güvenecektir.

Ne suçlu hissetmesi kuzum allahaşkına ya. Yatmışsın bitmiş zevk senin sefa senin hiç öyle söyleyip işleri bulandırma friends with benefite falan hiç gerek yok Kendisi de sudan çıkmış ak kaşık değil herhalde herkes kendi yediği hurmalarla ilgilensin senin yaşadıkların hiç kimseyi ilgilendirmez

şükürler olsun ki sırf benim arkadaşım diye konuşurdu onunla ama şimdi ismi geçse ıy yapıyor, sınıfta karşılaşırsa anca selam verir o da insanlık olsun diye, şimdi anlatmama kararını aldım ama ilerde anlatırsam lütfen gelin kafama vurun :') 2 yıl kaldı mezun olmamıza umarım mezun olduğumuzda bu zamanları hatırlayıp ne salakmışım ben derim

Belki haddim değil ama ben ilişkinizi gözden geçirin derim. O cümleyi söyleyecek insan şimdiye çoktan söylerdi. Bunca ne konular okuyoruz kocam geçmişimi yüzüme vuruyor her kavgada diye. Bence bir erkeğin sorgulamayı geçtim bunu sorması bile en baştan yanlış

tamam biliyorum küçük değil ama nice kadınlar var önceden çok kişiyle beraber olup şu an kocasıyla birlikte mutlu olan, ben öyle olmadım ama ben de o mutluluğu istiyorum yani
Sende o kadınlar gibi olabilirsin. Eğer erkek arkadaşın bu durumlarını bilip kabul ediyorsa. Bana kalırsa anlatma daha önce bi ilişki yaşadığını biliyor sonuçta gidip yakın abisi mabisi öyle kişilerede anlatma kimseye anlatma

burcu ne sevgilininin, koç burcuysa bnm gbi aman aman sakın....bir çocuk vardı aramızı yapıcaklardı bu çocuğun bi önceki ilişkisi evli çocuklu kaıdnla ( kadın tabi boşanıyor) ona baktıkça o kadını görüyordum...de liriyordum bana takıntılı diceklere normal kendi yaşıtı bekar bi kızla ilikşisi olsa tabi tkaılmam ama bu anlattığım olay çok iğrenç ya..

boğa burcu kendisi, daha mı kötü acep :')

onu ima ettiği zamanlar oldu tabi fakat romantik şeyler söyleyebilen bir insan değil kendisi utanıyor anca gösterebiliyor ve gösterdiği şeylerden de anlaşılıyor onu demek istediği, biraz sır dolu bir insandır

Hiç karıştırma boşver sende unut

o kişiyle aranızda cinsellik geçti mi?

neden bu kadar herşeyi bilmek istiyoki.ilerde her fırsatta yüzüne vurmak için mi?keşke hiçbirini anlatmasaydın.bu benim özelim ,ben senin eski ilişkilerinle ilgileniyo muyum diyip kapatsaydın konuyu.ilerde başını çok ağrıtır bu adam.tamam ilişkide dürüstlük çok önemli ama dürüstlüğe girmiyo,bu mahremiyete bodoslama girmek.kimse kimsenin mahremiyetine bu kadar dalmamalı diye düşünüyorum.erkeklerin her şeyi bilmesine gerek yok.herşeyi anlatma.vicdan azabı çekmene gerek de yok.onlar her şeyini bize anlatıyolar mı,hayır.sen de anlatma,eski eskide kalmış zaten.öğrenmenin kimseye faydası yok..

Zaten o abim dediği adam gidip anlatacak hiç uğraşma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…