Sevgili sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konudaki yorumlar gerçek mi ya? E hani "yemişsin bi halt, anlatıp anlatmayacağını bize mi soruyosun, evlenmeden ilişkiye girersen böyle olur işte, o adam seni şutlasa yeridir" diyen yorumlar gelmemiş hala

Yorumuma gelince de eğer o bahsettiğiniz eski ilişkiniz çevrenizde değilse, bir daha aynı ortama girmeyecekseniz neden bu vicdan hesabı? Sevgilinizden önceki hayat sizi ırgalar, her bir detayı bilmek zorunda değil. Anlattıklarınız bile gereksiz. Hele hele gidip abi saydığı kişiye anlatmak, çok yersiz ve riskli olmuş.

Bu saatten sonra keyfinize bakın, geçmiş geçmişte kalmış, biz bugünde yaşıyoruz

2 yıl önceki ilişkinizde birliktelik mi yaşadınız orayı tam anlamadım eğer öyleyse evlenecektiniz kişiye bunu söylemeniz gerekmez mi?

Ya zorunda mısın bu ne baskı ya
Olduğun gibi kabullensin seni
Millet gidiyor çocuklu kadınla evleniyor sevdikten sonra
Hiçbirşeyi anlatma asla
Zorunda değilsin

yok aslında kolay kolay şutlayacak insan hiç değil ama söylesem içinde dert olacak az da olsa soğur yani neden başta söylemedi sormama rağmen diye haklı da yani
Yahu ben diyorum ki geçmişini ona anlatmak zorunda değilsin
Evlenip boşanmış olsan bile evlendim boşandım dersin nedenini söylemek zorunda bile değilsin anlatabiliyor muyum?
Şu tiplere böyle prim veriyorsunuz sonra da yok yüzde şu kadar güveniyor bla bla
Vallahi yazık cidden

yok aslında kolay kolay şutlayacak insan hiç değil ama söylesem içinde dert olacak az da olsa soğur yani neden başta söylemedi sormama rağmen diye haklı da yani

yok yok kesin safsın.
ne amaçla soruyor o zaman?
bilmesinin ne faydası var.
haklı diyorsun bir de.
ne hakkı ?
sorgu memuru mu kendisi?
hayır yani sevgilim şu adamla sevişmişi öğrenmek isteyip yemin ettirmek nasıl bir manyaklık.

Neden ? bu kadar hesap veriyorsunuz,
Neden bu onanma isteği ,
Yahu sizi seven sever güvenen güvenir,
Özel hayatının hesabını veren evlenmeden önce şeceresini açan erkek görmedim ben vardır nadir de olsa ,
İçinizde tutmayı özel alanınızı korumayı öğrenin ,
%70 güveniyormuş beyefendi ,
O zaman kadınlar erkeklere hiç güvenmesin ...

Tabikide anlatma o zamanlar o hayatında değildi geçmişinin hesabını kimseye vermek zorunda değilsin. Vicdan yapacak bir durum yok ortada. Eğer erkek arkadaşın bekarete önem veren ve kendisi de bakir olan biriyse söylemen doğru olabilir, ileride sıkıntı yaşamaktansa daha mantıklı şimdi söylemek

Niye vicdan yapıyosun? Zaten geçmişini hiç merak etmemesi lazım baştan anlatmak zorunda değilsin ki. O esnada hayatında olmayan bir insana bu konuda hiçbir sorumluluğun yok. Kendi hayatın yaşadın bitti önüne bak.

Sevgilinizin abisi olarak gördüğü birine neden bu kadar özelinizi anlatıyorsunuz? Ve merak etmeyin zaten o kadar yakınlarsa sevgiliniz çoktan duymuştur.
İnsanlarla aranıza Ne kadar mesafe koymanız gerektiği konusunda kafa karışıklığı yaşıyorsunuz bence.
Şuan hayatınızda olan kişiden önce iyi-kötü her şeyinizi anlatmak zorunda bırakılmanıza karşı bile mesafe koyamıyorsunuz.
Öğrenince Ne olacak mesela? Ne kadar gereksiz.

Kalan %30 icin mi bu caba? Hem de boyle bir capsiz icin?

Oturup onun gecmisini de masaya yatirdiniz mi? Guvenolcer sizde kaci gosterdi?
yatırdık evet ben ona güveniyorum zaten o açık dürüst bir insandır o konuda bir şüphem yok

Yorumuma gelince de eğer o bahsettiğiniz eski ilişkiniz çevrenizde değilse, bir daha aynı ortama girmeyecekseniz neden bu vicdan hesabı?
maalesef aynı sınıftayız onunla

2 yıl önceki ilişkinizde birliktelik mi yaşadınız orayı tam anlamadım eğer öyleyse evlenecektiniz kişiye bunu söylemeniz gerekmez mi?
normal arkadaşımdı bir cinsel birliktelik yaşadık evet ama ondan önce de birisiyle yaşamıştım sevgilim onu biliyor fakat bunu bilmiyor

O zaman boşverin yani ileride karsin9za çıkmayacaksa anlatmanizin bir anlamı yok bunu kaldiramayabilir sevgiliniz hem unuttum dediniz ya ona da inanmayabilir tabi siz daha iyi tanıyorsunuz ama sevgilinizi.

Sevgilinizin abisi olarak gördüğü birine neden bu kadar özelinizi anlatıyorsunuz? Ve merak etmeyin zaten o kadar yakınlarsa sevgiliniz çoktan duymuştur.
o abisi gibi evet ama anlatmayacak kadar bizim ilişkimize karşı saygısı var yeterince olgun biri olduğu için ondan yardım istedim ve sevgilime anlattıktan sonra ona gideceğinden eminim o yüzden güvendim

geçmişimle alakalı hiçbir şeyin hesabını vermek zorunda değilim.%70 ne ya, ya güvenirsin ya güvenmezsin.güvenmiyorsan, bana geçmişimle ilgili hesap soruyorsan kapı orda.
daha ergen işte ben de o %70'i duyduğumda şok olmuştum, erkekler geç olgunlaşıyor diye boşuna demiyorlarmış şu anlık çocukluğuna veriyorum

o abisi gibi evet ama anlatmayacak kadar bizim ilişkimize karşı saygısı var yeterince olgun biri olduğu için ondan yardım istedim ve sevgilime anlattıktan sonra ona gideceğinden eminim o yüzden güvendim

Bakın yetişkin bir kadınsınız. Hatalarınızda olsa geçmişinizde bu sadece sizi ilgilendirir. Sürekli geçmişinizi didikleyen sevgili iyiniyetli değildir emin olun. Size karşı koz veriyorsunuz sadece. Kendinizi size karşı kötü hissettirecebileceği ne varsa anlatmak zorunda bırakılmışsınız. Tamam sizin içinde anlatmak çok sorun değilmiş anladığım kadarıyla ama.
Yaşınızın çok genç olduğunu sanıyorum. Kimseye çok güvenmeyin derim. Ayrıca birine söz verdiyseniz o sözede sadık kalın. Aramızda kalacak diye söz verdiğiniz kişiye de saygı duymalısınız.

ondan önceki ilişkimi biliyor ve kendisi ilkini benimle yaşadı benim de ilkimi biliyor fakat keşke sen benim ilkim olsaydın triplerine giriyor bi de bunu anlatırsam ohoo, vicdanıma bunu anlatamıyorum işte

sevgilimin çok yakın arkadaşı abim dediği insan var ona durumu anlattım "o eğer onunla ciddi düşünüyorsan anlat ama istemiyosan tamamen unut" dedi (anlatırsam da yardımcı olacağını söyledi),
Asıl sorun bu, bu insana güvenip nasıl anlattınız, başınız ağrır bunun yüzünden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…