Sevgili sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yahu alo canavar yaptınız bizi, o kendisi de söyledi böyle olmak istemem normalde kafaya takmam ama çevremde böyle yetiştirildim dedi ki çevrenin suçu bu kendisinin değil, ne kadar kafasından savmaya çalışsa da huy olmuş bu yani kendini düzeltsin falan değil bu, ben de böyle değilim şimdiye kadarki sevgililerime anlatmadım ancak buna anlattım hani en azından gelecek düşünüyorum sonradan öğrenip de bir problem çıkmasın diye, fakat anlatmadığım bu kalmıştı bu da dert olmuştu içime işte
Cevrenin suçu değil kendi suçu.
Sen gönüllü kölesin zaten.

Siz ona ait bir mal değilsiniz öyle her konuştuğunuz insanı anlatmaya kadar gider bu iş, en sonunda evlenip eve kapatır sizi, kıskanıyorum ayağına. Güven problemi varsa bu onun problemi, size güvenmiyorsa sizi de bunaltmasın madem. Böyle sorunlu insanları sevmeyin lütfen ya.

Cevrenin suçu değil kendi suçu.
Sen gönüllü kölesin zaten.
ben halimden memnunsam ayrılmak gibi bi düşüncem yoksa daha ne ki? ben kendimi köle gibi hissetmiyorum şakasını ederiz ama ciddi de değiliz bu konuda. gayet iyi anlaşıyoruz kafamız birbirine uyuşuyor eğleniyoruz aile akrabalarıyla samimiyim bunlar varken neden karamsar düşünüyorsunuz ki? dediğim gibi tek kusur bu ben vicdan azabı çekiyorum dedim hafifletmek için buraya yazdım fakat sizin yorumlarınız beni daha çok içe çekti, ama ben de böyleyim derseniz haklısınız, iyi bayramlar en azından bu neşelendirsin sizi :KK43:

Siz ona ait bir mal değilsiniz öyle her konuştuğunuz insanı anlatmaya kadar gider bu iş, en sonunda evlenip eve kapatır sizi, kıskanıyorum ayağına. Güven problemi varsa bu onun problemi, size güvenmiyorsa sizi de bunaltmasın madem. Böyle sorunlu insanları sevmeyin lütfen ya.
sürekli olan bir şey değil bu sadece mart ayında açtı bu konuyu bi daha da açmadı gayet de güveniyor hissi veriyor şu an, bunu anlatırsam ya güvenini yıkarsam korkusu var ama biliyorum anlatmamam gerekiyor da kafamdan nasıl savabilirim asıl sorun bu

Anlatın tabiki. Bilmeye hakkı var. Ondan sonra başka bir yolla öğrenirse işin içinden çıkamazsın
anlatması kolay, ama o çocukla aynı sınıftayız bir iki görmezden gelir ama içinde bi kurt olur huzursuzlanır kafasında bissürü senaryo kurar rahatsız olur ve kötü son, ben ilişkimizin iyiliği ve mutluluğumuz için anlatmamayı düşünüyorum ki öğrenme gibi bir ihtimali de yok, olursa da sağlık olsun

Ya ona ne... Gecmisiniz iyisiyle kotusuyle sizindir. Sanki bilince ne oluyor? Bu onu ilgilendirmez. Iliskiniz basladigi andan itibaren yaptiginiz davranislar onu ilgilendirmeli.. Kendinden oncesi degil..

Anlatmayin. Boyle bir zorunlulugunuz yok. Ki zaten anlatirsaniz sizden ayrilir muhtemelen. Cunku kiz arkadasiyla cinsel iliski yasayan bir erkekle ayni ortamda bulunmayi turk erkeklerinin %90 i kaldiramaz.

Ya ona ne... Gecmisiniz iyisiyle kotusuyle sizindir. Sanki bilince ne oluyor? Bu onu ilgilendirmez. Iliskiniz basladigi andan itibaren yaptiginiz davranislar onu ilgilendirmeli.. Kendinden oncesi degil..

Anlatmayin. Boyle bir zorunlulugunuz yok. Ki zaten anlatirsaniz sizden ayrilir muhtemelen. Cunku kiz arkadasiyla cinsel iliski yasayan bir erkekle ayni ortamda bulunmayi turk erkeklerinin %90 i kaldiramaz.
haklısınız teşekkür ederim, peki bu düşünceden tamamiyle nasıl vazgeçebilirim? bir gün kendimi ikna etsem diğer gün yine kendimi yerden yere atıyorum sanki ona yalan söylüyormuşum gibi hissediyorum halbuki çocuk ilkimi falan her şeyimi biliyor gizlim saklım yok ama sakladığım tek şey buydu işte, tamam sakladım ama kendi içimde de unutmak istiyorum eskiden yaptığım gibi, formülü ne bilmiyorum...

Seni yargilama hakki varmis gibi konusan sana seni suclu hissettiren kimseyle olma.

Kendini kandiriyorsun iyiyiz o düzelir diyerek...

Hızlı yaşayan kadınlara ve yavaş atlara yazık olur, bu sözü çok severim.

ucunuz de ayni siniftaymissiniz, o sikinti, yoksa kime ne. diger cocukla sevgilinizin muhabbeti var mi? yani herhangi bir sekilde aralarinda bir samimiyet gelisebilir gibiyse, ayni ortamda bulunuyorlarsa, ben olsam soylerdim sanirim, ileride daha buyuk sikintilara yol acmamasi icin.

ucunuz de ayni siniftaymissiniz, o sikinti, yoksa kime ne. diger cocukla sevgilinizin muhabbeti var mi? yani herhangi bir sekilde aralarinda bir samimiyet gelisebilir gibiyse, ayni ortamda bulunuyorlarsa, ben olsam soylerdim sanirim, ileride daha buyuk sikintilara yol acmamasi icin.
sohbetleri yok aksine sevgilim onu pek sevmiyor sadece selam veriyolar birbirlerine o kadar o da insanlık olsun diye

Umarım anlattigin kisi onunla paylaşmamistir. Yeminler ettirmeye uğraşması bildiği izlenimini uyandırdı bende. Kimsenin tüm geçmişini karşısındakine anlatma zorunluluğu da yok. Eğer bilmiyorsa da anlatma kesinlikle.

yardımınız için çok teşekkür ederim bu sabah az da olsa rahat uyandım, onunla konuşmayı düşünüyorum senin geçmişe takıklığın beni rahatsız ediyor lütfen sadece önümüze bakalım kötü şeyleri tamamen unutalım falan diyeceğim (tabi sakin bir şekilde) eğer buna eklemem gereken bir şey varsa aklınızda ekleyeyim
bence ozguvenli dur. sen onu ikna etmeye calisiyormussun karar vermesi gereken taraf oymus tamam derse ayrilacak devam derse devam edecek sen de onun agzina bakiyorsun gibi davranma. guclu dur. seni sveiyosa hatalarinla kabullensin suanda onemli aldatmiyosun onu.. samimisin.. seviyosa saygi duysun gecmisine de hatalarina da..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X