- 11 Ağustos 2019
- 40
- 10
- 3
- Konu Sahibi delusionalgirl
-
yok bu o tam tersi her şeyini anlattı annesiyle samimiyim dün dayısıyla yengesiyle falan tanıştırdı gittikçe ciddileşiyoruz bu vicdan azabı da beni yıpratıyorAnlatmak zorunda degilsiniz
Keske en basindan hic bu konulara girmeseydiniz
Guven konusunda takik insanlar genelde hep bir seyler saklayan taraf oluyor umarim sevgiliniz de oyle degildir
%30’u baskı yapma payı olarak tutuyordurBen %70 in formülünü merak ettim
Söyle de herkes faydalansın o sivri zekalı sevgilinin formülünden
Anlatma bence de. Geçmişin konuşulması da yanlış. Olmuş bitmiş şeyleri ne diye anlatiyorsunuz.
of sizler iyi ki varsınız ya 6 aydır içimde çok dert ettim yardımlarınız için çok teşekkür ederim erkeklere söylesem anlat derler gider salak gibi anlatırm ve güzelim ilişki geçmişte yaşadığım bok yüzünden birlikte hayallerimiz bitiverir giderbu kadar saftirik olma, anlatırsan ona sonsuza kadar kullanma garantili bir koz vermiş olacaksın.ayrıca 2 yıln önceki hayatında bu sevgilin yoktu yani ona karşı vicdani bir sorumluluğun falan yok..
yaşın kaç bilmem ama erkeklere gerçekten bilmesi gereken şeyler dışında bir şey anlatılmaz.
sevince her şey değişiyor işte :') valla çok dertsizim ben de kendime kızıyorum kafana takacak başka bir şey bul diye ama her sabah bu azapla uyanmaktan bıktım usandımGeçmişimi bu kadar dert eden biriyle ben olmazdım
Hata yapmışımdır ya da yapmamışımdır onu ırgalamaz
Bana güveni tam değilse yine şutlardım
Neden hayatımı böyle bir dangoz için strese sokayım
Çok mu dertsizdin arkadaşım?
kesinlikle ya böyle ayıları cok mu arıyorsunuz başa bela ciddenGeçmişimi bu kadar dert eden biriyle ben olmazdım
Hata yapmışımdır ya da yapmamışımdır onu ırgalamaz
Bana güveni tam değilse yine şutlardım
Neden hayatımı böyle bir dangoz için strese sokayım
Çok mu dertsizdin arkadaşım?
Sen belki de bu olayı anlatınca seni şutlama kapasitesi olan birini seviyorsun yalnızsevince her şey değişiyor işte :') valla çok dertsizim ben de kendime kızıyorum kafana takacak başka bir şey bul diye ama her sabah bu azapla uyanmaktan bıktım usandım
yok aslında kolay kolay şutlayacak insan hiç değil ama söylesem içinde dert olacak az da olsa soğur yani neden başta söylemedi sormama rağmen diye haklı da yaniSen belki de bu olayı anlatınca seni şutlama kapasitesi olan birini seviyorsun yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?