- 11 Ağustos 2019
- 40
- 10
-
- Konu Sahibi delusionalgirl
bir daha geçmişin konusunu açmamaya söz verdi martta ve hala daha açmıyor fakat açan benim bu aralar, kafaya takmamayı öğrenmeliyim, bi ara cidden kafaya takmıyorum ama başka gün de kafayı yiyorum artık ne yapsam bilmiyorumBakın yetişkin bir kadınsınız. Hatalarınızda olsa geçmişinizde bu sadece sizi ilgilendirir. Sürekli geçmişinizi didikleyen sevgili iyiniyetli değildir emin olun. Size karşı koz veriyorsunuz sadece. Kendinizi size karşı kötü hissettirecebileceği ne varsa anlatmak zorunda bırakılmışsınız. Tamam sizin içinde anlatmak çok sorun değilmiş anladığım kadarıyla ama.
Yaşınızın çok genç olduğunu sanıyorum. Kimseye çok güvenmeyin derim. Ayrıca birine söz verdiyseniz o sözede sadık kalın. Aramızda kalacak diye söz verdiğiniz kişiye de saygı duymalısınız.
kendisi de dedi zaten bana anlattığın için kafaya da takarsın o yüzden söyle rahatla diye ama ona söylemeseydim gene kafaya takardım kendimi tanıyorum bu konuda en azından :')Asıl sorun bu, bu insana güvenip nasıl anlattınız, başınız ağrır bunun yüzünden
Inanilmaz sinir bozucu bi durum ya.. Kim oluyosun da ben sana gecmis gitmis gunlerin hesabini veriyorum, dahasi kendimi sana ispat etmeye çalışıyorum.. Hosuna gitmiyorsa bas git yoluna dmi.. Hadsizlik, yerini bilmemek tamamen..Ya ben böyle erkekleri anlamıyorum. Sana kesinlikle kızmıyorum. Benimde hayatımda böyle biri vardı ve ben salak gibi kendimi ispatlamaya çalışıyordum hemdr ondan önce biriyle öpüştüm diye yanı cinsellik falan yok. 6 ay sonra ayrılınca kendime geldim ne yapıyorum ben dedim.
Kısacası bu tipler geçmişi sürekli irdeler sürekli. Eğer seviyorsan anlatma. Ayrıca ne demek yok yüzde 70 güveniyormuş yok kızmıcakmış.
Hic de hakli degil.. Mecbur musun unutmak istedigin seyleri ona döküp saçmaya?yok aslında kolay kolay şutlayacak insan hiç değil ama söylesem içinde dert olacak az da olsa soğur yani neden başta söylemedi sormama rağmen diye haklı da yani
evlenmemize tahminen 5 yıl falan var da ailesinden akrabalarından hepsiyle tanışıyorum ciddiyiz ama bakalım hayırlısı...anlatma geçmişinden ona karşı sorumlulugn yok düşünme bile..ilerde başına kakar huzursuz mutsuz eder seni 2yıllık evlı bır kadınım eşimle tanısmadan once nişan olup ayrılmıstım eşime bunu soyledım tabıkı ustunde bıle durmadı sorgulamadı bıle ne ısmını ne yasını ne meslegını nekadar ne yaşadıgımızı bıle bılmez.Seninki ciddi bir ilişki bile degılmıs
evlenmemize tahminen 5 yıl falan var da ailesinden akrabalarından hepsiyle tanışıyorum ciddiyiz ama bakalım hayırlısı...
[/QUOTE
bırlıkte oldugunuz andan ıtıbaren ona karşı sorumlulugun var böyle düşün senin geçmişin bitmiş gecmıs hayatında olmayan bırını şımdı ortanıza alıp deşmenın yaralamanın ıkınıze de ne faydası var??kendını boşuna yıpratıyorsun herkes çok mu masum??senınkı sana gelmeden neler yasamıstır herseyını bılıyomusun kımbılır o da nelerı anlatmamıstır??ama bızım toplumumuzda erkek yapar anlayısı hakim oldugundan senı baskıladıgından kendını 2yıl önce yaşadıklarından nasıl suçlu hıssedıyosun??yapma bunu..hatasıyla dogrusuyla senın secımın senın gecmısın önüne bak sil at kafandan
Sen kendini kusurlu, suclu gorursen karsindakine de bu enerjiyi yayarsin, sevgilin gibi bir tip ise bu enerjiyi alir ve ustune geldikce gelir.. Kendinden emin ol, kavga etmen lazım degil mutlaka, seni yargilama hakkini verme daha elin kırk yabancısı olan insanlara.. Pisman olmuşsun, gecmis gitmis.. Bu kadar korkup huzursuz olmana sebep o sevgilinin hâl ve tavirlari.. Şimdiden yerini bildir, yoksa yandı gülüm keten helva..ben mayıs zamanlarında bu forumu takip ederdim ama keşke o zamanlar açsaymışım konuyu da daha 3 ay boyunca acı çekmeseymişim... linç edin beni yerden yere vurun hak ediyorum valla
çok haklısınız, o kadar haklısınız ki içimi okudunuz, o kişiyle arkadaşlığımı bozalı 2 ay oldu zaten çok konuşmuyorduk en son bi tartışmamız oldu onu sevgilime bahane ettim zaten konuşmuyoruz dedim gittim onunla arkadaşlığımı bozdum ama onun hiç umrunda bile değildi ben bişi kaybetmedim kaybeden taraf sen oldun benim gibi bi arkadaşı bi daha bulamazsın triplerine girdi, erkekleri cidden anlamıyorumBahsi geçen arkadaşınız hâla görüştüğünüz (sevgilinizin de sizin de) bir arkadaşınız ise ilk önce hayatınızı değiştirmenizi tavsiye ederim. Bilmiyorum bana göre etik değil. Yani önceden ne niyetle olursa olsun duygusal/fiziksel yakınlık kurduğunuz birileri ile hayatınızda biri varken karşılaşmak dahi çok itici kaldı ki ortak sınıf arkadaşınız olduğunu söylüyorsunuz. Sevgilinizi çok eleştiren olmuş ama şöyle düşünmek lazım ben kadın olarak sevgilim/eşimin daha önce takıldığı insanlarla yüzyüze gelmek istemem, aynı mekanlarda olmak istemem. Bunu bir erkek de istemez, ağır gelir. Düşünsenize bahsi geçen arkadaş ile günün birinde elbet denk gelip sevgiliniz, siz ve o bir yerde oturacaksınız ve sevgilinizin hiç bir şeyden haberi olmayacak, resmen çocuğu aptal yerine koymuş olacaksınızşimdi kızlar hangimiz böyle bir şeyin kendimize yapılmasını isteriz ki? Herkesin yeni bir başlangıca hakkı var tabi ki ama bu başlangıca doğru başlamak gerekir. Sizi yanlışa sürüklemiş insanları, hayatınızı kötü yönde etkileyecek herkesi (ne kadar yakın dostunuz olursa olsun) hayatınızdan çıkarın. Ve lütfen şunu asla unutmayalım duygusal bir güven/his olmadan yaşanılan her cinsel ilişki bireyin ruhuna/hayatına zararlıdır, dini boyutu bekaret vs umrumda bile değil bunu bilir bunu söylerim. Asla bedeninizi sıradan insanlara açmayın zira hiç de o kadar kıymetsiz değilsiniz her şeyden öte bu ruhunuzda yaralar bırakır farkında bile olmazsınız. Neyse umarım hayatınız yoluna girer ve sorunlarınız hallolur. Sevgilinize dürüst olduğunuz takdirde kaldırabileceğini çok sanmıyorum, en azından geçimişinizin olduğu insanlar ile muhabbetinizi sıfırlayın sevgiliniz sorarsa da tavırlarından hoşlanmadım deyin kestirip atın. Ama tekrarlıyorum etik mi? Değil.