Bahsi geçen arkadaşınız hâla görüştüğünüz (sevgilinizin de sizin de) bir arkadaşınız ise ilk önce hayatınızı değiştirmenizi tavsiye ederim. Bilmiyorum bana göre etik değil. Yani önceden ne niyetle olursa olsun duygusal/fiziksel yakınlık kurduğunuz birileri ile hayatınızda biri varken karşılaşmak dahi çok itici kaldı ki ortak sınıf arkadaşınız olduğunu söylüyorsunuz. Sevgilinizi çok eleştiren olmuş ama şöyle düşünmek lazım ben kadın olarak sevgilim/eşimin daha önce takıldığı insanlarla yüzyüze gelmek istemem, aynı mekanlarda olmak istemem. Bunu bir erkek de istemez, ağır gelir. Düşünsenize bahsi geçen arkadaş ile günün birinde elbet denk gelip sevgiliniz, siz ve o bir yerde oturacaksınız ve sevgilinizin hiç bir şeyden haberi olmayacak, resmen çocuğu aptal yerine koymuş olacaksınız
şimdi kızlar hangimiz böyle bir şeyin kendimize yapılmasını isteriz ki? Herkesin yeni bir başlangıca hakkı var tabi ki ama bu başlangıca doğru başlamak gerekir. Sizi yanlışa sürüklemiş insanları, hayatınızı kötü yönde etkileyecek herkesi (ne kadar yakın dostunuz olursa olsun) hayatınızdan çıkarın. Ve lütfen şunu asla unutmayalım duygusal bir güven/his olmadan yaşanılan her cinsel ilişki bireyin ruhuna/hayatına zararlıdır, dini boyutu bekaret vs umrumda bile değil bunu bilir bunu söylerim. Asla bedeninizi sıradan insanlara açmayın zira hiç de o kadar kıymetsiz değilsiniz her şeyden öte bu ruhunuzda yaralar bırakır farkında bile olmazsınız. Neyse umarım hayatınız yoluna girer ve sorunlarınız hallolur. Sevgilinize dürüst olduğunuz takdirde kaldırabileceğini çok sanmıyorum, en azından geçimişinizin olduğu insanlar ile muhabbetinizi sıfırlayın sevgiliniz sorarsa da tavırlarından hoşlanmadım deyin kestirip atın. Ama tekrarlıyorum etik mi? Değil.