Sevgili KK'nün güzel ve zeki kadınları! Fikirlerinize ihtiyacım var.

Canım yorumları okumadım, ama şöyle birşey de var, o yorumların hepsi bir tecrübe, bir yaşanmışlık sonucunda yazılıyor.
Bunu da göz ardı etme
Çok mutlu ol inşallah

inşallah hep birlikte atlatırız bu dönemi güzel ve narin yorumunuz için teşekkür ederim.

Canım yorumları okumadım, ama şöyle birşey de var, o yorumların hepsi bir tecrübe, bir yaşanmışlık sonucunda yazılıyor.
Bunu da göz ardı etme
Çok mutlu ol inşallah

öyle tabiki herşeyi tek tek okuyup kendime pay biçiyorum yanlış anlaşılmak istemem. amin inşallah çok sağolun :)

Neyse size tavsiyem annenizi dinleyin biz ne kadar açık görüşlü olursak olalım yaşadığımız yer toplum belli iki gün sonra bir kavgada o kayınvaliden düğünü bile bir buçuk ay bekleyemedi derler

konu sahibi bu mesajı görmüş müydün yukarda? üye baya güzel yazmış, ben şu kısmı özellikle tekrar görmen için alıntıladım. bak burdakilerin tecrübelerini yabana atma.

valla mihir vermesi adama bağla, kanuni bi geçerliliği yok.zaten medeni kanunda da nafaka oldu o.adam şrfsz çıkarsa onu bile yapmıyo zaten :/ annenizin aklına girebilicek biri yok mu bi aile büyüğü?

konu sahibi bu mesajı görmüş müydün yukarda? üye baya güzel yazmış, ben şu kısmı özellikle tekrar görmen için alıntıladım. bak burdakilerin tecrübelerini yabana atma.

Kaynana milleti beklerim. neler görüyorum burada tecrübeleriniz tecrübem oldu orası öyle tabiki.
Zaten mayısı bekleyeceğim en doğrusu bu sanırım :)

Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim.

25 şubatta ve kalabalık bir nikahtı virüs olmadığı için herkes şahit oldu
O vakit aile üyelerinizin çoğunluğu mutlu gününüze şahit olmuştur zaten...annenizle onun saydığı ,görüşlerine önem verdiği bir buyugunuz konuşsa belki düğün takıntısından vazgeçer ama benim tavsiyem bu kişi kesinlikle eşinizin ailesinden birisi olmasın. Eşinizin ailesini bu konuda annenizle karşı karşıya getirirseniz sonrasında iki aile arasında yıllar sonra bile konuşulacak huzursuzluğa sebep olabilirsiniz

babam ailenin en büyüğü ve babamın tarafı biraz fesatlar açamam kendimi onlara annemin tarafını da hiç takmaz babam. sanırım mayısı beklemekten başka çarem yok çünkü onları da üzgün bırakmak istemem.

Yanlış bilgi vermek istemem ama herkesin duyduğu resmi nikah varsa aynı evde yaşayabilirsiniz dinen

30 Mayısta düğün olacağını düşünüyor musunuz gerçekten ? bir süre toplu etkinliklerin yasak olacağı belli aslında ben Haziran sonundaki düğünümü Eylül'e erteleyeceğim muhtemelen.
Ayrıca ev pislensin kırılsın dökülsün bunda bir bir sorun yok düzelir gelir geçer.
düğün daha çok uzayacak olursa imam nikahını da yaparak geçin o eve, sonra düğün yapılır bir çok kişi var birlikte yaşayıp düğünü fırsat bulunca yapan. Hele ki bu şartlarda çok normal.

Senin ailen akrabalarının kızlarına hiç takmadı mı hem artık yarım çeyrekler var hatta çeyrek görünümlü 100-200 lük takılar bile var

oho biz varya şu istanbulde herkesin düğününe gittik çok kişiye taktı babam çeyrek tabi o zamanlar uygundu :)
zaten evime geçsemde korona bitince eğlence yapacağım gelen gelir

istiyorum ki biri benim tuvaletimi temizlesin ama olmuyor ...
Bende sicratmadan tam deliğe gelecek şekilde bırakıyorum malımı...
Eşim çok temiz bakımlıdır Allah için gerçi annesi 3 ablası paşa kıvamında büyüsede temiz titizdir ki ilk görüştüğümde baktigim yerler dişleri ve elleri oldu
Neyse bunları kociskoloskomu övmek için anlatmadım ama geçenlerde baktim 9 senedir yapmayan adama sifona basmıyor iki kez oldu en son çıktığında dedim ki eğer bir daha basma ya da unut kafani klozetin içine basarim me derece psikopat olduğumu bildiği için üç olmadi.
Söyleyeceklerim bu kadar saygılar

Minik parmaklarınızla hazırladıgınız evin tuvaletini pisleten esiniz için temizlik yapmak istiyorsunuz.anladım.bilmıyorum olabılır.
Bız ayrı wc leri kullanıyoruz herkes kendı kullandıgını temızlıyor. Evde ıkı wc varsa kesınlıkle boyle olmalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…