- 28 Mart 2020
- 4.063
- 16.631
- 158
- Konu Sahibi cileklidon
-
ya anacığınla bi daha nerde bu kadar vakit geçireceksin. tadını çıkar işte
Canım yorumları okumadım, ama şöyle birşey de var, o yorumların hepsi bir tecrübe, bir yaşanmışlık sonucunda yazılıyor.ve hayret ettiğim bir nokta daha hizmet etmek değil elbette eşinin görevi ,a ma her kadın erkeğe göre daha fazla ev işi yapmıyorlar mı evlat mı alıyorsun diyenlerin çoğunun eşini annesinden kıskandığınada şahit oluyoruzz çoğu zaman. insanları anlayamıyorum
Tatlım mihr nikahın olmazsa olmazi değil ki...kadının boşanma durumunda maddi olarak geçimini sağlayabileceği bir garanti. Medeni kanunda mal paylaşımı nafaka bunu ismi farklı olsa da karşılıyor.
Anneninizin kalbini kırmayı göze alamıyorsanız ki bence de gönüllü olursa daha güzel olur beklemeniz gerekecek Allah sabır versin günler çabucak aksın geçsin kuzum. Eşinizin maddi ihtiyaçlarını çok sorun etmeyin siz belli ki ozleyeceksiniz bugunlerinizi muhabbetle geçirin birbirinizi daha iyi tanıyın. Şu virüslü zamanlarimizdan sağlıkla çıkın da bir şekilde her şey yoluna girer.
Canım yorumları okumadım, ama şöyle birşey de var, o yorumların hepsi bir tecrübe, bir yaşanmışlık sonucunda yazılıyor.
Bunu da göz ardı etme
Çok mutlu ol inşallah
Neyse size tavsiyem annenizi dinleyin biz ne kadar açık görüşlü olursak olalım yaşadığımız yer toplum belli iki gün sonra bir kavgada o kayınvaliden düğünü bile bir buçuk ay bekleyemedi derler
valla mihir vermesi adama bağla, kanuni bi geçerliliği yok.zaten medeni kanunda da nafaka oldu o.adam şrfsz çıkarsa onu bile yapmıyo zaten :/ annenizin aklına girebilicek biri yok mu bi aile büyüğü?Evet araştırdım resmi nikah olan çiftler Allah katında evli oldukları fakat dini nikahın mihir gibi gerekliliği olduğu için kıyılmasının gerekli olduğunu görmüştüm söylediğimde kabullenmiyor malesef :)
konu sahibi bu mesajı görmüş müydün yukarda? üye baya güzel yazmış, ben şu kısmı özellikle tekrar görmen için alıntıladım. bak burdakilerin tecrübelerini yabana atma.
O vakit aile üyelerinizin çoğunluğu mutlu gününüze şahit olmuştur zaten...annenizle onun saydığı ,görüşlerine önem verdiği bir buyugunuz konuşsa belki düğün takıntısından vazgeçer ama benim tavsiyem bu kişi kesinlikle eşinizin ailesinden birisi olmasın. Eşinizin ailesini bu konuda annenizle karşı karşıya getirirseniz sonrasında iki aile arasında yıllar sonra bile konuşulacak huzursuzluğa sebep olabilirsiniz25 şubatta ve kalabalık bir nikahtı virüs olmadığı için herkes şahit oldu
O vakit aile üyelerinizin çoğunluğu mutlu gününüze şahit olmuştur zaten...annenizle onun saydığı ,görüşlerine önem verdiği bir buyugunuz konuşsa belki düğün takıntısından vazgeçer ama benim tavsiyem bu kişi kesinlikle eşinizin ailesinden birisi olmasın. Eşinizin ailesini bu konuda annenizle karşı karşıya getirirseniz sonrasında iki aile arasında yıllar sonra bile konuşulacak huzursuzluğa sebep olabilirsiniz
Senin ailen akrabalarının kızlarına hiç takmadı mı hem artık yarım çeyrekler var hatta çeyrek görünümlü 100-200 lük takılar bile varçeyrek olmuş 600 küsür kim takı takar Allah aşkına
Senin ailen akrabalarının kızlarına hiç takmadı mı hem artık yarım çeyrekler var hatta çeyrek görünümlü 100-200 lük takılar bile var
Eşim çok temiz bakımlıdır Allah için gerçi annesi 3 ablası paşa kıvamında büyüsede temiz titizdir ki ilk görüştüğümde baktigim yerler dişleri ve elleri olduistiyorum ki biri benim tuvaletimi temizlesin ama olmuyor ...
Bende sicratmadan tam deliğe gelecek şekilde bırakıyorum malımı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?