• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili KK'nün güzel ve zeki kadınları! Fikirlerinize ihtiyacım var.

Ben anladım sizi, ben olsam gider eşimle yaşardım ya, elin oğlu olmaması için daha ne olması gerekiyor ki, nikahlisiniz işte.
İmam nikahı da 10 dk lik iş.
Sonrasında düğün, fotoğraf çekimi gibi keyfi şeyler halledilir.
Ne zaman biteceği belli değil ki bu virüsün.

Ağustosu rahat bulur bence, bu arada en çok gelinleri etkilemedi, hamileler daha çok etkilendi deyip kendime pay çıkarayım 😂😂

Ben doğuma yalnız gitmeyi göze aldım, sonra tekrar yanimda esimle doğum yapamam, hadi başa alalım diye.
Ama siz düğününü herşeyi baştan yapabilirsiniz 😍😍

Ya bu arada muhalefet değil, bende espri yapıyorum 😝

Velhasıl bazı şeylerin bence tabi o anki hevesi geçince aynı his kalmıyor.
Ailenize güzellikle anlatın, istiyorsanız evinize gidin, zaten evlisiniz ☺☺

Ben anladım sizi, ben olsam gider eşimle yaşardım ya, elin oğlu olmaması için daha ne olması gerekiyor ki, nikahlisiniz işte.

Ağustosu rahat bulur bence, bu arada en çok gelinleri etkilemedi, hamileler daha çok etkilendi deyip kendime pay çıkarayım 😂😂

Ben doğuma yalnız gitmeyi göze aldım, sonra tekrar yanimda esimle doğum yapamam, hadi başa alalım diye.

Aynen arkadaşım biz daha zor durumdayız erteleme lüksümüz yok tehlikenin ortasına savunmasız bir şekilde girmek zorundayız :rolleyes:

Ayrıca insanlar ölürken, bazı çalışanlar risk altındayken virüsten en çok 2020 gelinlerinin etkilendiğini düşünmenize ne desem bilemedim. Espriydi sanırım.

kusura bakmayın ama bir siz düşünmüyorsunuz hepimiz düşünüyoruz çalışanları bulunduğumuz duruma üzülmek küçük kalır ilk başta üzüldüğümü belirtsemde konunun bitiminde bu durumda düğün yapmayı beklemek aptallık olur demişim.
kaldı ki bencil bi insan değilim insanlar orada ölürken ben düğünüm olmadı o kat kat gelinliği giyemedim diye ağlayacak kadar bencil biri değilim elimden de birşey gelmiyor ne yazıkki. taktir edersinizki her ne yaşanırsa yaşansın insanların kafalarında hayal ettikleri gün saydıkları umutla bekledikleri güzel yeşertileri var tabi ki ben veya bir çok kızlarımız düğününü hayal ederken böyle bir engeli asla hayal bile edemezlerdi. haliyle hayal kırıklığı yaşamamıza neden oldu. bu durum herkesi farklı etkiledi. başına gelmeyen kişilerin böylesine atıp tutması bana çok hoyratça bir yaklaşım gibi geliyor herkesin sevinci veya üzüntüsü bir olamaz çünkü hepimiz farklı kişiliklere sahibiz.

Aynen arkadaşım biz daha zor durumdayız erteleme lüksümüz yok tehlikenin ortasına savunmasız bir şekilde girmek zorundayız :rolleyes:
Ah kuzumm senin çok yakın bir de.
Hepimize güzel doğumlar olsun inşallah ya.
Dediğim gibi yani bizim erteleme, telafi etme gibi bir lüksümüz yok.

İlk doğumuma eşim de girdi, bunda ne yaşarım hiç bilmiyorum.
Evde evlat var, ancak babasıyla bırakırım.
Annem 65 yaş üstü, ablam panik insan falan 😁

E şimdi akrabaya arkadaşa da annemleri tehlikeye atamadım siz gelin demek de garip geliyor 😂

Aman bilinmezdeyiz yani, yaşayıp göreceğiz.
Hayırlısı olsun inşallah 🙏

bir yazı yazdım elin oğlu olarak ele alındı anlamadığım milyonlarca gelin neden o elin oğlundan bebek yapılıyor :D
elin oğluysa neden bir ömür deniyor.

bir yazı yazdım elin oğlu olarak ele alındı anlamadığım milyonlarca gelin neden o elin oğlundan bebek yapılıyor :D
elin oğluysa neden bir ömür deniyor.
Eşlerin kesinlikle elin oğlu elin kızı olduğunu düşünmüyorum zaten.
Ha bosanilsa bile hayatının bir kısmında can yoldaşı olmuştur, olmalıdır.
Olmadıysa da eş olmamıştır zaten.

Eşlerin kesinlikle elin oğlu elin kızı olduğunu düşünmüyorum zaten.
Ha bosanilsa bile hayatının bir kısmında can yoldaşı olmuştur, olmalıdır.
Olmadıysa da eş olmamıştır zaten.

ve hayret ettiğim bir nokta daha hizmet etmek değil elbette eşinin görevi ,a ma her kadın erkeğe göre daha fazla ev işi yapmıyorlar mı evlat mı alıyorsun diyenlerin çoğunun eşini annesinden kıskandığınada şahit oluyoruzz çoğu zaman. insanları anlayamıyorum

Şu durumda evlenmek isteyenler sade nikah kıyıp evleniyorlar zaten bir hocaya da imam nikahı kıydırırsınız olur biter ailen takı olayı için bekletiyorlar sanırım

Az çok her kaba başımı soktuğum için biliyorsunuzdur belki ben 1 senedir nişanlıyım ve 1 buçuk ay önce Nikah kıyıldı ve resmen evlendim.
Sonrasında çeyiz düzüldü, minik ve çiçek gibi bir ev benim isteğime göre hazır ve nazır beni bekliyor. Covid19 salgını en çok 2020 gelinlerini etkiledi ve Yarın olmasını hayal ettiğim düğünümü, aptallık edip 30 mayısa erteleyen beni de vurdu. Sanki bitecekmiş, bitse bile akın akın insanlar benim gelinliğimi merak edip geleceklermiş gibi... Neyse sorunum şu ki eşim o benim yerleri minik parmaklarımla sildiğim ak pak evime girip yaşamaya başladı bile ve evin ne halde olduğuna dair en ufak fikrim yok hele WC :olamaz: Aklım evimde ve eşimde. Ailem vay efendim imam nikahı yok, düğün olacak diye tutturdukları için evime gidip yaşayamıyorum. Ailemi çok seviyorum onların bakkala çakkala gitmesini istemiyorum fakat uyku saatime az yediğim yemeğime, çok sevdiğim pijamamın ince kumaşına kadar karışıyorlar ve ben artık kendi yaşantımı kurmak istiyorum. Eşim polis ve aklım sürekli onda bir şey oldu mu hastalık kapar mı kaparsa kim bakar ne yer içer diye ve ramazanda ne yiyecek kim yemeğini verecek diye düşünüyorum (hizmetçi gibi değil bir eş gibi) anneminse dediği '' Annesi düşünsün sen ne düşünüyorsun elin oğlunu'' ELİN OĞLUNU... Anne o benim eşim biz evlendik annesi düşünecektiyse ben niye evlendim desem de hayır eşin değil imam nikahınız yok gidemezsin hiç bir yere diyor onu öyle kıskanıyor ki paylaşamıyor resmen onunla kahkaha atarak telefonda konuşurken suratı beş karış oluyor :KK16: Demem o ki böyle bir durumda düğün yapılacak diye diretmek ve düğün gününü yani 30 mayısı beklemek aptallık değil mi? 1 buçuk ay uzun bir zaman değil biliyorum ama olmayacak düğün tarihini beklemek aşırı sinirlerimi bozuyor. Ya ben artık düzenimi kurmak istiyorum dilediğim gibi vakit geçirmek istiyorum. Kesinlikle göndermiyorlar eve. Ailemle nasıl konuşmalıyım. yoksa direk eşimin ailesini mi devreye sokmalıyım? Böyle durumda kalsanız onları kırmadan ne tür konuşma yapardınız?
Ay ne olur kusura bakmayın ben çok neşeli biriyim normalde hiç olayları dramatize edemediğim gibi sizi de sıkmış olmayı istemem. Hepinizi :KK68::KK68:

tuvalet falan yok tamam lafı boğazıma tıktınız he :(
Mayıstada dügünler yapılmaz ki boşa bekliosunuz gidin nikahınızı kıyın oturun..belirsizlik var önümüzde bu süreç ne kadar sürer bilinmiyo.en mantıklısı imam nikahınızıda kıyın geçin evinize

Evet araştırdım resmi nikah olan çiftler Allah katında evli oldukları fakat dini nikahın mihir gibi gerekliliği olduğu için kıyılmasının gerekli olduğunu görmüştüm söylediğimde kabullenmiyor malesef :)
Tatlım mihr nikahın olmazsa olmazi değil ki...kadının boşanma durumunda maddi olarak geçimini sağlayabileceği bir garanti. Medeni kanunda mal paylaşımı nafaka bunu ismi farklı olsa da karşılıyor.
Anneninizin kalbini kırmayı göze alamıyorsanız ki bence de gönüllü olursa daha güzel olur beklemeniz gerekecek Allah sabır versin günler çabucak aksın geçsin kuzum. Eşinizin maddi ihtiyaçlarını çok sorun etmeyin siz belli ki ozleyeceksiniz bugunlerinizi muhabbetle geçirin birbirinizi daha iyi tanıyın. Şu virüslü zamanlarimizdan sağlıkla çıkın da bir şekilde her şey yoluna girer.

Back