• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili KK'nün güzel ve zeki kadınları! Fikirlerinize ihtiyacım var.

Orada burada evlenememekten ve kendisine haksızlık yapıldığını iddia eden insanların, evde sıkılanların hastanelerde gönüllü- gönülsüz çalıştırılması taraftarıyım. Özellikle morglarda, cenaze işlerinde de ihtiyaç var.
Sıkıntılarınızı anlıyoruz ama bir süre herkesin sabırla dayanması gerekiyor. İnsanlık bir süreçten geçiyor.

İnsan hevesli, heyecanli olabilir. Hatta şu donemde nikahi erteleyenler bana asil garip geliyor. Ben olsam dugunmus bilmem ne dusunup herseyi belirsiz tarihe ertelemektense gider nikahimi kiyardim kavusurudum beyime❤😁
Hali hazirda nikahi kiyilmiş ciftin ayri kalmak zorunda olmasi da bana gore anlamsiz.
Kurulu evine eşine gitmek istemesi de aşiiiriii dogal AMA mevzuyu anlatiş biçimi...

Vay temizledigim evim, yok esim tuvaleti pisletmiştir, yok dolaplardaki el izlerini temizleyeyim, yemeğini kim verir ben olmazsam âç ölecek gibi tavirlar... Bir de bunlari ben dusunmeyeceksem niye evlendim gibi anlamsiz anlamsiz şeyler soyleyip espri diyor. Sanki evle evleniyor eşini de yaninda veriyorlar gibi.

Ben de özenerek kurdum evimi, 6 yil olacak hala cok seviyorum özeniyorum, evliligim de kotu degil ama bu kafada da yaşamiyordum garip karşiladigim, karşilanan şey kurulmuş evine gidememesine üzülmesi değil.

ya o öyle pis bir insan evladı değil çok şükür eli iş görüyor görüntülü arayıp yaptırıyorum ama bir erkek klozetin içini fırçayla temizleyebiliyorken afedersiniz bi tarafından düşen o yuvarlak tüycüğü göremiyorlar :KK70: ayrıca eldiveni geçirip kulaklığı takıp tuvalet banyo ovalamayı çok severim :) Tuvalet ve mutfak işin şakasıydı zaten kendi düzenime alışmak istiyorum artık
Hazir eliniz degmisken bizimkini de temizlermisiniz poncik poncik🤗

Mesajınızdaki detayların anlatıma ponçiklik katması amacıyla yazıldığını,varsayarak cevabımı yazıyorum:)
2020 gelini 27 ağustosta düğünüm var her şeyim hazır ama biz bile iptal etsek mi diye düşünüyoruz, sizin yerinize olsam zaten kesin ederdim, en başta kendi sağlığım için. Düğünü aklınızdan çıkarın ilk başta.
Annenizin tutumu da kültüre göre değişir, yorumlardan okuduğumuz gibi. Kimi der kocan evine geç bişey olmaz kimi der düğünsüz olmaz. Bunun çözülmesinin en mantıklı yolu ailelerin bir araya gelip oturup konuşulmasıdır bence. Annenin açısından bakarsak evden gelinlikle çıkmadın laf söz olur diye böyle bişey diyordur ama öteki taraftan zaten evlisiniz elin oğlu diye niye bir bakış açısı var çözemedim. Nişanlım her akşam gelir yemeğini yer bizde, hatta kendş rahatsız olur ama benim ailem yemek yedirmeyi sevici bir aile olduğu için bir gün gelmesin ararlar nerdesin oğlum diye. Burda tek başına yaşıyor bu arada. Anneniz sizi baya bi kıskanıyor yoksa gülerek konuştuğunuzda bile niye suratı düşsün ki..

Öyle komiklikli şeyler yazıp milleti tahriş ediyorsun sdfsddfsdfs sonra onlar yapınca olmuyor umumi hela reklamı gibi konular çıkıyor

Çünkü benim doğal halim bu anacım. Gaynanamla falan da böyle konuşuyorum ahsjsjs. Emanet totoda osuruk durmaz demişler. Yani dememişler ben şimdi uydurdum.

Bu ne ev temizleme merakı :) Salgın nedeniyle ben de düğünsüz evlendim, napacağımızın belirsiz olduğu süreçte hiç de aman evi temizleyeyim diye düşünmedim daha çok kocamı istiyom been zihniyetindeki kuduruk kadınlara dönmüş olabilirim kabul. İki haftada da yıldım zaten temizlik yemek işinden, yemeği yiyince mutfaktan fıyıyorum bulaşıkları eşime devredip. Tembelim galiba.
Aileniz kendini haklı görüyor ama haksızlar. Belirsiz bir süreci bekleyip yıpranacağınıza gönüllerini yapıp evinize geçmeniz daha mantıklı. Sonradan yaparsınız düğünü.

1 senedir nişanlıyım ve 1 buçuk ay önce Nikah kıyıldı ve resmen evlendim.
Sonrasında çeyiz düzüldü, minik ve çiçek gibi bir ev benim isteğime göre hazır ve nazır beni bekliyor. Covid19 salgını en çok 2020 gelinlerini etkiledi ve Yarın olmasını hayal ettiğim düğünümü, aptallık edip 30 mayısa erteleyen beni de vurdu. Sanki bitecekmiş, bitse bile akın akın insanlar benim gelinliğimi merak edip geleceklermiş gibi... Neyse sorunum şu ki eşim o benim yerleri minik parmaklarımla sildiğim ak pak evime girip yaşamaya başladı bile ve evin ne halde olduğuna dair en ufak fikrim yok hele WC :olamaz: Aklım evimde ve eşimde. Ailem vay efendim imam nikahı yok, düğün olacak diye tutturdukları için evime gidip yaşayamıyorum. Ailemi çok seviyorum onların bakkala çakkala gitmesini istemiyorum fakat uyku saatime az yediğim yemeğime, çok sevdiğim pijamamın ince kumaşına kadar karışıyorlar ve ben artık kendi yaşantımı kurmak istiyorum. Eşim polis ve aklım sürekli onda bir şey oldu mu hastalık kapar mı kaparsa kim bakar ramazanda ne yiyecek diye düşünüyorum (hizmetçi gibi değil bir eş gibi) anneminse dediği '' Annesi düşünsün sen ne düşünüyorsun elin oğlunu'' ELİN OĞLUNU... Anne o benim eşim biz evlendik annesi düşünecektiyse ben niye evlendim desem de hayır eşin değil imam nikahınız yok gidemezsin hiç bir yere diyor onu öyle kıskanıyor ki paylaşamıyor resmen onunla kahkaha atarak telefonda konuşurken suratı beş karış oluyor :KK16: Demem o ki böyle bir durumda düğün yapılacak diye diretmek ve düğün gününü yani 30 mayısı beklemek aptallık değil mi? 1 buçuk ay uzun bir zaman değil biliyorum ama olmayacak düğün tarihini beklemek aşırı sinirlerimi bozuyor. Ya ben artık düzenimi kurmak istiyorum dilediğim gibi vakit geçirmek istiyorum. Kesinlikle göndermiyorlar eve. Ailemle nasıl konuşmalıyım. yoksa direk eşimin ailesini mi devreye sokmalıyım? Böyle durumda kalsanız onları kırmadan ne tür konuşma yapardınız?
Ay ne olur kusura bakmayın ben çok neşeli biriyim normalde hiç olayları dramatize edemediğim gibi sizi de sıkmış olmayı istemem. Hepinizi :KK68::KK68:
ya bilmem farkında mısınız ama, NİKAHLI KOCANIZ o adam artık. Kimse karışamaz. İster evinize gidersiniz ister gitmezsiniz. Baştan keşke koysaydınız tepkinizi. Ne demek imam nikahı yok gidemezsin? 15 yaşında çocuklar mısınız siz. Yapman guzum. Git kocanın yanına sallama aileyi

Back