- 5 Nisan 2020
- 252
- 372
- 18
- Konu Sahibi cileklidon
-
gidip boşanayım o zaman deseniz küser mi yoksa iknamı olur acaba?ben bile gitmem ki kimseden böyle bir fedakarlığı bekleyemiyorum bu durumda düğün diye ağlamak bencilce gideyim diyorum ama annem onu ezdiğimi öne sürerek bana vicdan yaptırıyor :)
Aynen arkadaşım biz daha zor durumdayız erteleme lüksümüz yok tehlikenin ortasına savunmasız bir şekilde girmek zorundayızBen anladım sizi, ben olsam gider eşimle yaşardım ya, elin oğlu olmaması için daha ne olması gerekiyor ki, nikahlisiniz işte.
İmam nikahı da 10 dk lik iş.
Sonrasında düğün, fotoğraf çekimi gibi keyfi şeyler halledilir.
Ne zaman biteceği belli değil ki bu virüsün.
Ağustosu rahat bulur bence, bu arada en çok gelinleri etkilemedi, hamileler daha çok etkilendi deyip kendime pay çıkarayım
Ben doğuma yalnız gitmeyi göze aldım, sonra tekrar yanimda esimle doğum yapamam, hadi başa alalım diye.
Ama siz düğününü herşeyi baştan yapabilirsiniz
Ya bu arada muhalefet değil, bende espri yapıyorum
Velhasıl bazı şeylerin bence tabi o anki hevesi geçince aynı his kalmıyor.
Ailenize güzellikle anlatın, istiyorsanız evinize gidin, zaten evlisiniz ☺☺
"o koku, o kalıntılar... hepsi kocişimin içinden çıkan... anlayamazsınız..."
Ayrıca insanlar ölürken, bazı çalışanlar risk altındayken virüsten en çok 2020 gelinlerinin etkilendiğini düşünmenize ne desem bilemedim. Espriydi sanırım.
Ah kuzumm senin çok yakın bir de.Aynen arkadaşım biz daha zor durumdayız erteleme lüksümüz yok tehlikenin ortasına savunmasız bir şekilde girmek zorundayız
Ben anladım sizi, ben olsam gider eşimle yaşardım ya, elin oğlu olmaması için daha ne olması gerekiyor ki, nikahlisiniz işte.
İmam nikahı da 10 dk lik iş.
Sonrasında düğün, fotoğraf çekimi gibi keyfi şeyler halledilir.
Ne zaman biteceği belli değil ki bu virüsün.
Ağustosu rahat bulur bence, bu arada en çok gelinleri etkilemedi, hamileler daha çok etkilendi deyip kendime pay çıkarayım
Ben doğuma yalnız gitmeyi göze aldım, sonra tekrar yanimda esimle doğum yapamam, hadi başa alalım diye.
Ama siz düğününü herşeyi baştan yapabilirsiniz
Ya bu arada muhalefet değil, bende espri yapıyorum
Velhasıl bazı şeylerin bence tabi o anki hevesi geçince aynı his kalmıyor.
Ailenize güzellikle anlatın, istiyorsanız evinize gidin, zaten evlisiniz ☺☺
Eşlerin kesinlikle elin oğlu elin kızı olduğunu düşünmüyorum zaten.bir yazı yazdım elin oğlu olarak ele alındı anlamadığım milyonlarca gelin neden o elin oğlundan bebek yapılıyor
elin oğluysa neden bir ömür deniyor.
Eşlerin kesinlikle elin oğlu elin kızı olduğunu düşünmüyorum zaten.
Ha bosanilsa bile hayatının bir kısmında can yoldaşı olmuştur, olmalıdır.
Olmadıysa da eş olmamıştır zaten.
Nikahiniz ne zaman oldu ?
gidip boşanayım o zaman deseniz küser mi yoksa iknamı olur acaba?
Mayıstada dügünler yapılmaz ki boşa bekliosunuz gidin nikahınızı kıyın oturun..belirsizlik var önümüzde bu süreç ne kadar sürer bilinmiyo.en mantıklısı imam nikahınızıda kıyın geçin evinizeAz çok her kaba başımı soktuğum için biliyorsunuzdur belki ben 1 senedir nişanlıyım ve 1 buçuk ay önce Nikah kıyıldı ve resmen evlendim.
Sonrasında çeyiz düzüldü, minik ve çiçek gibi bir ev benim isteğime göre hazır ve nazır beni bekliyor. Covid19 salgını en çok 2020 gelinlerini etkiledi ve Yarın olmasını hayal ettiğim düğünümü, aptallık edip 30 mayısa erteleyen beni de vurdu. Sanki bitecekmiş, bitse bile akın akın insanlar benim gelinliğimi merak edip geleceklermiş gibi... Neyse sorunum şu ki eşim o benim yerleri minik parmaklarımla sildiğim ak pak evime girip yaşamaya başladı bile ve evin ne halde olduğuna dair en ufak fikrim yok hele WCAklım evimde ve eşimde. Ailem vay efendim imam nikahı yok, düğün olacak diye tutturdukları için evime gidip yaşayamıyorum. Ailemi çok seviyorum onların bakkala çakkala gitmesini istemiyorum fakat uyku saatime az yediğim yemeğime, çok sevdiğim pijamamın ince kumaşına kadar karışıyorlar ve ben artık kendi yaşantımı kurmak istiyorum. Eşim polis ve aklım sürekli onda bir şey oldu mu hastalık kapar mı kaparsa kim bakar ne yer içer diye ve ramazanda ne yiyecek kim yemeğini verecek diye düşünüyorum (hizmetçi gibi değil bir eş gibi) anneminse dediği '' Annesi düşünsün sen ne düşünüyorsun elin oğlunu'' ELİN OĞLUNU... Anne o benim eşim biz evlendik annesi düşünecektiyse ben niye evlendim desem de hayır eşin değil imam nikahınız yok gidemezsin hiç bir yere diyor onu öyle kıskanıyor ki paylaşamıyor resmen onunla kahkaha atarak telefonda konuşurken suratı beş karış oluyor Demem o ki böyle bir durumda düğün yapılacak diye diretmek ve düğün gününü yani 30 mayısı beklemek aptallık değil mi? 1 buçuk ay uzun bir zaman değil biliyorum ama olmayacak düğün tarihini beklemek aşırı sinirlerimi bozuyor. Ya ben artık düzenimi kurmak istiyorum dilediğim gibi vakit geçirmek istiyorum. Kesinlikle göndermiyorlar eve. Ailemle nasıl konuşmalıyım. yoksa direk eşimin ailesini mi devreye sokmalıyım? Böyle durumda kalsanız onları kırmadan ne tür konuşma yapardınız?
Ay ne olur kusura bakmayın ben çok neşeli biriyim normalde hiç olayları dramatize edemediğim gibi sizi de sıkmış olmayı istemem. Hepinizi
tuvalet falan yok tamam lafı boğazıma tıktınız he
Şu durumda evlenmek isteyenler sade nikah kıyıp evleniyorlar zaten bir hocaya da imam nikahı kıydırırsınız olur biter ailen takı olayı için bekletiyorlar sanırım
Tatlım mihr nikahın olmazsa olmazi değil ki...kadının boşanma durumunda maddi olarak geçimini sağlayabileceği bir garanti. Medeni kanunda mal paylaşımı nafaka bunu ismi farklı olsa da karşılıyor.Evet araştırdım resmi nikah olan çiftler Allah katında evli oldukları fakat dini nikahın mihir gibi gerekliliği olduğu için kıyılmasının gerekli olduğunu görmüştüm söylediğimde kabullenmiyor malesef :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?