- Konu Sahibi cileklidon
-
O işler öyle olmuyor işte sana da koca olsun bu gece olsunoho biz varya şu istanbulde herkesin düğününe gittikçok kişiye taktı babam çeyrek tabi o zamanlar uygundu :)
zaten evime geçsemde korona bitince eğlence yapacağım gelen gelir
Konu sahibi eşiyle bir arada olmak istiyor. Istek, arzu ve aşk ile. Bunu da abartarak gerçeği tuvalette ki bok ile örterek söylemiş:)))Yine mi fake uye dedim ama yeni uye de degilsiniz. Siz gercek misiniz yahu
malesef mayısta annen babandan başka kimse gelmez düğününe imam nikahını kıydır evine geç bence.. vakalar azalsada bu durumlar topluluk bir araya gelebilmek yıllar sürer...
Amin canım inşaallah senin zamana kadar geçerAh kuzumm senin çok yakın bir de.
Hepimize güzel doğumlar olsun inşallah ya.
Dediğim gibi yani bizim erteleme, telafi etme gibi bir lüksümüz yok.
İlk doğumuma eşim de girdi, bunda ne yaşarım hiç bilmiyorum.
Evde evlat var, ancak babasıyla bırakırım.
Annem 65 yaş üstü, ablam panik insan falan
E şimdi akrabaya arkadaşa da annemleri tehlikeye atamadım siz gelin demek de garip geliyor
Aman bilinmezdeyiz yani, yaşayıp göreceğiz.
Hayırlısı olsun inşallah
Ewet duzen kurmak istyrm ama hayallerle gerck ayni olmiyr bnde 5 aydir evliyim hc hayal ettgm gbi dedgi gbi olmadi1 senedir nişanlıyım ve 1 buçuk ay önce Nikah kıyıldı ve resmen evlendim.
Sonrasında çeyiz düzüldü, minik ve çiçek gibi bir ev benim isteğime göre hazır ve nazır beni bekliyor. Covid19 salgını en çok 2020 gelinlerini etkiledi ve Yarın olmasını hayal ettiğim düğünümü, aptallık edip 30 mayısa erteleyen beni de vurdu. Sanki bitecekmiş, bitse bile akın akın insanlar benim gelinliğimi merak edip geleceklermiş gibi... Neyse sorunum şu ki eşim o benim yerleri minik parmaklarımla sildiğim ak pak evime girip yaşamaya başladı bile ve evin ne halde olduğuna dair en ufak fikrim yok hele WCAklım evimde ve eşimde. Ailem vay efendim imam nikahı yok, düğün olacak diye tutturdukları için evime gidip yaşayamıyorum. Ailemi çok seviyorum onların bakkala çakkala gitmesini istemiyorum fakat uyku saatime az yediğim yemeğime, çok sevdiğim pijamamın ince kumaşına kadar karışıyorlar ve ben artık kendi yaşantımı kurmak istiyorum. Eşim polis ve aklım sürekli onda bir şey oldu mu hastalık kapar mı kaparsa kim bakar ramazanda ne yiyecek diye düşünüyorum (hizmetçi gibi değil bir eş gibi) anneminse dediği '' Annesi düşünsün sen ne düşünüyorsun elin oğlunu'' ELİN OĞLUNU... Anne o benim eşim biz evlendik annesi düşünecektiyse ben niye evlendim desem de hayır eşin değil imam nikahınız yok gidemezsin hiç bir yere diyor onu öyle kıskanıyor ki paylaşamıyor resmen onunla kahkaha atarak telefonda konuşurken suratı beş karış oluyor Demem o ki böyle bir durumda düğün yapılacak diye diretmek ve düğün gününü yani 30 mayısı beklemek aptallık değil mi? 1 buçuk ay uzun bir zaman değil biliyorum ama olmayacak düğün tarihini beklemek aşırı sinirlerimi bozuyor. Ya ben artık düzenimi kurmak istiyorum dilediğim gibi vakit geçirmek istiyorum. Kesinlikle göndermiyorlar eve. Ailemle nasıl konuşmalıyım. yoksa direk eşimin ailesini mi devreye sokmalıyım? Böyle durumda kalsanız onları kırmadan ne tür konuşma yapardınız?
Ay ne olur kusura bakmayın ben çok neşeli biriyim normalde hiç olayları dramatize edemediğim gibi sizi de sıkmış olmayı istemem. Hepinizi
dün ekmek için dışarı saldıranlardan ümidim yok zaten devletin yapması gereken yasağı iki haftaya uzatmak çünkü hepsi virüsü kapmış olabilir inşaallah uzatırlar da böylelerinin yüzünden kurunun yanında yaşta yanmaz...Emin misiniz bu dediğinize ?
Sokağa çıkma yasağı olduğu bir gün ekmek dağıtılıyor düğünümde denilsin bütün şehir oraya dolar maskesiz.
Yıllar sürmeyecek bu durum. Azıcık vakalar azalsın yine düğün dernek kurulur, el öpme sarılmalar çoğalır , iç içe tatiller yapılır .
Yeni dünya düzeni diye bir şey yok bana göre. Olmayacak.
o zaman Allah yardım etsin annenin seni vermeye hiç niyeti yokannem boşanırsan boşan diyor deli kadın
dün ekmek için dışarı saldıranlardan ümidim yok zaten devletin yapması gereken yasağı iki haftaya uzatmak çünkü hepsi virüsü kapmış olabilir inşaallah uzatırlar da böylelerinin yüzünden kurunun yanında yaşta yanmaz...
Aşığım tabi yanıyorum ablacım 26 yaşıma gireceğimBence evi falan bahane etmeyinsiz aşık olduğunuz adamı özlüyorsunuz ve artık dip dibe olmak istiyorsunuz.
Yine mi fake uye dedim ama yeni uye de degilsiniz. Siz gercek misiniz yahu
Minik parmaklarınızla hazırladıgınız evin tuvaletini pisleten esiniz için temizlik yapmak istiyorsunuz.anladım.bilmıyorum olabılır.
Bız ayrı wc leri kullanıyoruz herkes kendı kullandıgını temızlıyor. Evde ıkı wc varsa kesınlıkle boyle olmalı bence.
haberde bi bakan o kadar abartıldığı kadar çıkan olmadı 250 bin aktif oldu dedi bana göre 250 binde çok her biri 10 kisiye bulastirsa onlarda başka 10 kişiye vs. öyle öyle büyür malesefSosyal medyada Herkes bu duruma öfkeli. Herkes öfkeliyse çıkan kim merak ediyorum.
Konu sahibi kusura bakmayin, konunuzu az dağıttım, çekiliyorum.
Sosyal medyada Herkes bu duruma öfkeli. Herkes öfkeliyse çıkan kim merak ediyorum.
Burada asıl konu hayatınızı ailenizin baskısıyla yaşamanız koskoca kadın ne diyeyim falan diyor
Ben böyle mutluyum ve evlendim de 18 den buyuksunuz evlisini evli olmasanız bile sizin hayatınız
ailenizin yanında kalma olayı sizin tercihiniz olmalıydı
Onların baskısının tercihi değil
Tabıkı herkesin mizacı farklı ama ben sizin kadar mülayim olamazdım bu konuda
Kocacı olmakla falan alakası yok sizin hayatınız ve bunu siz yaşayın
belki imam nikahı olmasa da siz kendinizi evli sayıyorsunuz
oda birşeymi biri luppo almış biri kola almış bu kadar ucuzmuydu insan hayatıBenim yegenimin karısı instagramda gonderi paylasmisti mesela "2 gunde aç ölecekmiş gibi sokaga dokulenler..." bilmem ne diye ama kocasini ekmek almaya yollamiş illa tutturmuş al al. Bunu da kocasi soyluyor.Boyle manyak insanlar var.
Sosyal medyada Herkes bu duruma öfkeli. Herkes öfkeliyse çıkan kim merak ediyorum.
30 mayısta gerçekten ülke bu haldeyken düğününüz olacağına inanıyor musunuz? 2021 e kadar düğün nisan vs yerlerinin kapalı olacağını düşünüyorum.ki çoğu uzmanda bu görüşte.bence ailenizle yasamaya bir müddet daha dayanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?