• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili KK'nün güzel ve zeki kadınları! Fikirlerinize ihtiyacım var.

eşimin sebep olduğu tuvaletleri temizlemek

Şu cümlenizi anlamadım ama, vardır bunun da bi hikmeti 🙄

Gerçek şu ki virüs hemen yarın bitse bile kimsenin düğünlere katılacağını sanmıyorum ki bir buçuk ayda düğün yapabilmek fazla iyimser kalıyor. Ennnn iyi ihtimalle yaz sonu belki ortalık düzelir de emin olun yine de katılım beklediğiniz kadar olmaz.

Tavsiyem, ya düğünü 1 yıl erteleyin veya hemen imam nikahı yapıp hayatınızı evinizde kurun.

Koskaca adam ne demek ne yer ne içer. Ayrıca ne bu temizlik merakınız. Ayrıca o sizin kocanız artık ne demek düğün yoksa evli değilsiniz gerçekten anlayamıyorum ya. Aile evi iskenceye dönüşüyor çogu zaman. Ama siz de diyemediniz mi o benim eşim berabef kalmak istiyorum diye. Yeni evlenen bir arkadaşım var nikahlandılar tayin kolay olsun diye neden ayni evde yasamiyorsunuz birlikte olmuyorsunuz dedim düğün yapmadik ki dedi.

Koskaca adam ne demek ne yer ne içer. Ayrıca ne bu temizlik merakınız. Ayrıca o sizin kocanız artık ne demek düğün yoksa evli değilsiniz gerçekten anlayamıyorum ha

yemek yapmayı falan biliyor tabi fakat ani görevler geldiği için yeri geliyor erken gidip geç geliyor yorgunluktan hazırlayamıyor haliyle annesi ve babasıyla yaşamamasının sebebi de polis olduğu için virüs kaparsa ailesi yaşlı bulaştırmaktan korkuyor.

yemek yapmayı falan biliyor tabi fakat ani görevler geldiği için yeri geliyor erken gidip geç geliyor yorgunluktan hazırlayamıyor haliyle annesi ve babasıyla yaşamamasının sebebi de polis olduğu için virüs kaparsa ailesi yaşlı bulaştırmaktan korkuyor.
Bence bu kafayla hareket etmeyin. Yani tabi o sizin eşiniz destek olacaksiniz. Ama siz tüm sorumluluğu kendinize alıyorsunuz gibi geldi bana.

istiyorum ki biri benim tuvaletimi temizlesin ama olmuyor ...
Bende sicratmadan tam deliğe gelecek şekilde bırakıyorum malımı...
😪

ahaahhaah ilahi :D olay tuvalet yıkamak değil ki ya kimse beni anlamıyor deli dana gibi istediğim şekilde evimde dolaşmak istiyorum öf :D

ay ne hevesi yahu tuvalet falan bunlar işin şakası anlatım biçimini sıkıcılıktan biraz olsun caydırmak maksat :)

Sanirim burada konu açarken farklı anlatim biçimi kullanan üyelere ve herkesin o üyelere olan tutumuna özendiniz. 🤣 Zorlamayalim litfen, herkes yapamayabilir.
Eglenceli degil feci olmuş. 😁😁😁

ahaahhaah ilahi :D olay tuvalet yıkamak değil ki ya kimse beni anlamıyor deli dana gibi istediğim şekilde evimde dolaşmak istiyorum öf :D
E oyle desene guzel arkadasım.
Kocamla uyuyup uyanmak rahatla sevısmek ozgurce evimde dolaşmak ayaklarımı uzatıp keyıf yapmak istiyorum yazsana.
Wcyı ısın ıcıne katan sensin 😂

Bence bu kafayla hareket etmeyin. Yani tabi o sizin eşiniz destek olacaksiniz. Ama siz tüm sorumluluğu kendinize alıyorsunuz gibi geldi bana.

zaten yaklaşık 4 haftadır tek yaşıyor alışmıştır bişeylere iyi oldu da böyle eli iş tuttu azıcık. kendimi kullandıracak biri değilimdir yukardaki yazıyı böylesine ciddi alınmasının anlamı yok biraz mizaç kattım. sadece buradakilere ailemle nasıl bir konuşma yapabilirim kırmadan dedim herkes takmış tuvalete. kimse tuvalet yıkamıyor mu anlayamadım :)

Anneniz hakli bende bi sebepten dolayi dugunden 6 ay once nikah kiydim.hem imam nikahi hemde resmi nikah ama hic boyle sahiplenmedim.dusunuyorum bende gitmezdim surda kalmis 1 ay daha oncede aileniz karisiyodur herseye yeni olmuyor.bu yasiniza kadar dayandiniz 1 ay daha dayanin omur boyu goreceksiniz elin oglunu ;)

Wcyi fırçayla ovalamayı hayatım boyunca hevesle yapamam heralde
Kocam pembe renk mıçsa bile imkansız
Ayrıca ailen ince pijamana karışıyormuş ya, hava serin ondandır. Az yediğin yemeğe laf ediyorlarmış ya, aç kalma bünyen zayıf düşmesin diyedir. Hani sıkılmışsın ya yıllarca yaşadığın evden. Tüm öğünlerini pişirdiğin hatta ayağına götürdüğün, sex yaptığın, dışkı lekelerini temizlediğin kocana ve parmak izleri kontrolü yapacağın evine tez zamanda kavuşman dileğiyle 🥴

Öncelikle öyle bir anlatmışsınız ki eşiniz tek başına yaşamını sürdürme becerilerine sahip değil diye düşünüyor insan.

Eşinizin ailesini devreye sokmaktan bahsetmişsiniz. Ben olsam asla ailemle ilişkime birilerinin müdahil olmasını istemezdim.

Ayrıca insanlar ölürken, bazı çalışanlar risk altındayken virüsten en çok 2020 gelinlerinin etkilendiğini düşünmenize ne desem bilemedim. Espriydi sanırım.

Ben olsam ailemin yaş itibariyle daha çok yardımıma ihtiyacı olduğunu düşünür ve hazır böyle bir imkan da varken bu süreci ailemle geçirirdim. İlla temizlik, yemek yapacaksam onlara yapardım. Ama sizin aklınız eşiniz ve evinizde ise evinize geçin bence. Sene sonuna kadar yapılan organizasyonlara kimsenin katılacağını düşünmüyorum ben.

ahaahhaah ilahi :KK70: olay tuvalet yıkamak değil ki ya kimse beni anlamıyor deli dana gibi istediğim şekilde evimde dolaşmak istiyorum öf :KK70:
Yahu gurban olduğum eve tikilmisiz işimiz yok en küçük lafı bile tabi dilimize dolayacaz ne sandın 😁 umarım aileni ikna edersin reis sevdicekler yanyana olsun tabi ...

Back